OBJAVITE

Registracija

Opcije Premium Premium PLUS Ekskluzivna
Cijena 49,96 KM 99,96 KM Kontaktirajte nas
Bonus za promociju 700 OLX kredita 1500 OLX kredita Po dogovoru
Poddomena: imeradnje.olx.ba
Postavljanje logotipa na radnju
Listing u kategoriji "Radnje"
Lakša i brža objava većeg broja artikala
Ručno sortiranje aktivnih artikala
Pretraga oglasa unutar OLX radnje
Prikaz lokacije radnje na mapi
Bez limita na broj objavljenih artikala
Do 20 besplatnih slika po artiklu
Profesionalna statistika posjećenosti
Akcijske ponude na radnji, kategoriji i naslovnici
Profesionalni izgled OLX radnje
Brzo dodavanje artikala
Promocija ostalih artikala sa Vaše radnje
Skrivanje historije cijene na artiklima
Profesionalna podrška
Katalog aktivnih proizvoda (pdf)
Logotip OLX radnje na naslovnici
Ekskluzivna pozicija logotipa na naslovnici
Medalja Ekskluzivne OLX radnje
Bez limita na broj izdvojenih artikala unutar kategorije
Popusti na banner oglašavanje 20% Po dogovoru
Otvori radnju Otvori radnju Otvori radnju
* Izražene cijene su bez PDV-a
ZARADITE 200 OLX KREDITA: Poznajete potencijalnog korisnika OLX radnje, preporučite aktivaciju i zaradite 200 OLX kredita. Dovoljno je da nam se korisnik OLX radnje nakon aktivacije javi sa informacijom po čijoj je preporuci otvorio OLX radnju (potrebno je da navede ime OLX profila) i nakon prve uplate izvršene za korištenje OLX radnje Vama će biti dopunjeno 200 OLX kredita.

Šta je OLX radnja i ko je sve može otvoriti?

OLX radnja je jedinstveni način promocije vaše radnje, agencije ili biznisa na internetu. To je posebno razvijen sistem kupoprodajne mreže OLX.ba koji Vam omogučava da maksimizirate Vaše prihode od već uhodanog ili početnog biznisa i to sve to uz minimalan utrošak energije i vremena. Probajte i uvjerite se sami, ne košta Vas ništa. OLX radnju mogu otvoriti sva fizička i pravna lica koja žele unaprijediti prodaju putem OLX.ba

Na koji način 30 dana besplatno funkcionira?

Jednostavno, Vi izaberete paket koji odgovara Vašem budžetu, popunite formular i jednim klikom aktivirate OLX radnju. U slučaju da za vrijeme 30 dana probnog perioda niste zadovoljni rezultatima, dovoljno će biti da nas kontaktirate kako bi konvertovali OLX radnju u klasični/besplatni profil.

Da li dobivam 30 dana gratis ako unaprijedim nalog?

Da. Ako unaprijedite Vaš nalog sa fizičkog lica na radnju, Vi ste kvalifikovani za 30 dana gratis perioda i imate pravo na bonus za promociju.

Da li moram potpisivati dugoročni ugovor?

Ne. OLX.ba Vas ne uslovljava da morate koristiti OLX radnju na određeni vremenski period. Jednostavno plaćate iz mjeseca u mjesec, a također možete uplatiti za duži vremenski period, ukoliko želite, da ostvarite značajnije popuste i do 30%.

Da li mogu mijenjati pakete kad poželim?

Da. Ukoliko smatrate da je određeni paket premalo ili previše za vaš biznis, jednostavno nas obavijestite o tome i mi ćemo promijeniti paket Vaše OLX radnje.

Da li u probnom periodu dobivam i bonus za promociju?

Da! Bez obzira na koji paket se odlučite, u probnom periodu ćete raspolagati sa 500 OLX kredita (50 KM). Taj budžet možete iskoristiti za izdvajanje artikala ili pravljenje jedinstvenih akcijskih ponuda, tako da i prije donošenja konačne odluke (po isteku probnog perioda) možete procjeniti da li je OLX prava stvar za Vaš biznis!

Plaćanje i način naplate od kupaca sa OLX.ba?

Većina transakcija se još uvijek obavlja ličnim susretom (kupac dođe u Vaš poslovni prostor) ili putem uplatnice/pouzećem. OLX u ovom trenutku nudi najveću mrežu kupaca i prodavača na jednom mjestu, kvalitetan oglasni prostor za promociju, kao i opciju ostavljanja dojma/povjerenja, a na Vama je da odlučite način naplate koji najviše odgovara Vašem poslovnom modelu.

Imate pitanje prije nego se registrujete?

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za proces registracije OLX radnje, jednostavno nas kontaktirajte i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.