OBJAVITE

Registracija

Opcije Bronze Silver Gold Platinum
Bonus za promociju 750 OLX kredita 1100 OLX kredita 1800 OLX kredita 4600 OLX kredita
Popust na dodatni OLX kredit 33% do 44% do 56% do 60%
Poddomena: IMESHOPA.olx.ba
Postavljanje logotipa na shop
Listing u kategoriji "Shopovi"
Lakša i brža objava većeg broja artikala
Ručno sortiranje aktivnih artikala
Pretraga oglasa unutar OLX shopa
Prikaz lokacije shopa na mapi
Bez limita na broj objavljenih artikala
Do 20 besplatnih slika po artiklu
Profesionalna statistika posjećenosti
Akcijske ponude na shopu
Profesionalni izgled OLX shopa
Brzo dodavanje artikala
Promocija ostalih artikala sa Vašeg shopa
Skrivanje historije cijene na artiklima
Profesionalna podrška
Logotip OLX shopa na naslovnici
Katalog aktivnih proizvoda (pdf)
Bez limita na broj izdvojenih artikala unutar kategorije
Interna šifra artikla
Popusti na banner oglašavanje
Ekskluzivna pozicija logotipa na naslovnici
Cijena (mjesečno, sa PDV-om) 59 KM 79 Km 119 KM 299 KM
Otvori shop Otvori shop Otvori shop Otvori shop
ZARADITE 200 OLX KREDITA: Poznajete potencijalnog korisnika OLX shopa, preporučite aktivaciju i zaradite 200 OLX kredita. Dovoljno je da nam se korisnik OLX shopa nakon aktivacije javi sa informacijom po čijoj je preporuci otvorio OLX shop (potrebno je da navede ime OLX profila) i nakon prve uplate izvršene za korištenje OLX shopa Vama će biti dopunjeno 200 OLX kredita.

Šta je OLX shop i ko ga sve može otvoriti?

OLX shop je jedinstveni način promocije vašeg shopa, agencije ili biznisa na internetu. To je posebno razvijen sistem kupoprodajne mreže OLX.ba koji Vam omogučava da maksimizirate Vaše prihode od već uhodanog ili početnog biznisa i to sve to uz minimalan utrošak energije i vremena. Probajte i uvjerite se sami, ne košta Vas ništa. OLX shop mogu otvoriti sva fizička i pravna lica koja žele unaprijediti prodaju putem OLX.ba

Na koji način 30 dana besplatno funkcionira?

Jednostavno, Vi izaberete paket koji odgovara Vašem budžetu, popunite formular i jednim klikom aktivirate OLX shop. U slučaju da za vrijeme 30 dana probnog perioda niste zadovoljni rezultatima, dovoljno će biti da nas kontaktirate kako bi konvertovali OLX shop u klasični/besplatni profil.

Da li dobivam 30 dana gratis ako unaprijedim nalog?

Da. Ako unaprijedite Vaš nalog sa fizičkog lica na shop, Vi ste kvalifikovani za 30 dana gratis perioda i imate pravo na bonus za promociju.

Da li moram potpisivati dugoročni ugovor?

Ne. OLX.ba Vas ne uslovljava da morate koristiti OLX shop na određeni vremenski period. Jednostavno plaćate iz mjeseca u mjesec, a također možete uplatiti za duži vremenski period, ukoliko želite, da ostvarite značajnije popuste i do 30%.

Da li mogu mijenjati pakete kad poželim?

Da. Ukoliko smatrate da je određeni paket premalo ili previše za vaš biznis, jednostavno nas obavijestite o tome i mi ćemo promijeniti paket Vašeg OLX shopa.

Da li u probnom periodu dobivam i bonus za promociju?

Da! Bez obzira na koji paket se odlučite, u probnom periodu ćete raspolagati sa 500 OLX kredita (50 KM). Taj budžet možete iskoristiti za izdvajanje artikala ili pravljenje jedinstvenih akcijskih ponuda, tako da i prije donošenja konačne odluke (po isteku probnog perioda) možete procjeniti da li je OLX prava stvar za Vaš biznis!

Plaćanje i način naplate od kupaca sa OLX.ba?

Većina transakcija se još uvijek obavlja ličnim susretom (kupac dođe u Vaš poslovni prostor) ili putem uplatnice/pouzećem. OLX u ovom trenutku nudi najveću mrežu kupaca i prodavača na jednom mjestu, kvalitetan oglasni prostor za promociju, kao i opciju ostavljanja dojma/povjerenja, a na Vama je da odlučite način naplate koji najviše odgovara Vašem poslovnom modelu.

Imate pitanje prije nego se registrujete?

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za proces registracije OLX shopa, jednostavno nas kontaktirajte i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.