OBJAVITE

euforia2

100%

Lokacija

Hercegovačko-neretvanski, Konjic

Datum registracije

22.11.2013.

ID korisnika

763187

Veliki pozdrav i dobro došli

 

na Euforia2 Pik.ba profil.

 

UKRATKO

Na ovom PIK.ba profilu možete naći sve što vam treba , što će vam trebati ili vam u suštini i ne treba ali želite negdje potrošiti novac.

Ovdje se većinom nalaze artikli iz oblasti tehnike , tehnologije ili mašinstva. Ukrako od grafičke kartice pa do konjića za strug.

Takođe vršim izradu maturskih/seminarskih/diplomskih radova koji su 100 % orginali (PLAGIJAT -> KRIVIČNO DIJELO) , koji su rađeni prema literaturi prema želji. Imam dugogodišnje iskustvo iz područja elektrotehnike i mašinstva dok radim i za ostalo.

Takođe nudim uslugu izrade web sajtova sa (po potrebi) kompletnim grafičkim dizajnom.

USLOVI TRGOVINE

1.Svi podaci , specifikacije , uslovi i slično o svakom artiklu se nalaze pod stavkom "Detaljni opis". Sve ostale informacije što vas zanimaju možete dobiti privatnom porukom.

2.Vraćanje novca/artikla dolazi u obzir samo ako smo se tako dogovorili. U slučaju vršenja jedne od gore navedenih usluga mogu se vršiti ispravke ali vraćanje novca ne dolazi u obzir. U slučaju potrebe za vraćanjem novca isti se vraća umanjen za poštarinu ili eventualno putne troškove ako sam ja lično dostavljao.

3.Zamjena dolazi u obzir čak je možda i poželjnija od novca pa budite slobodni da ponudite sve , više stvari za jednu ili obrnuto ali realno jednake vrijednosti. Naravno ako mi ponudite Porše 911 za Golfa 2 neću se buniti.

4.Dostava je moguća na svaki način. Šaljem BH Poštom (ako baš moram jer mi je draže ući u minsko polje nego u poslovnicu pošte) , brzom poštom gdje predlažem EuroEkspres koji imaju odličan odnos cijene , brzine i kvaliteta (najbolji/najbrži su u BiH) , takođe dostavljam i lično za područje Konjica , Jablanice i Mostara. Za razliku od mnogih prodavača šaljem i autobusom.

5.Plaćanje je moguće pri pouzeću ako smo se tako dogovorili , lično ili prethodna uplata na račun čime se eliminišu neki troškovi pri dostavi. Plaćanje NAKON što vi dobijete pošiljku NE DOLAZI U OBZIR , ne vjerujem nikome , osim u sluačaju plaćanja kuriru. ZNAČI LIČNO , POUZEĆEM ILI NA RAČUN PRETHODNO SLANJU.

6.Psovke , uvrede , nervozu ne podnosim jer sam isti. To što je vas neko naljutio , ne radi kako se vama sviđa i slično ne daje pravo da mene vrijeđate. Ako želite da se na nekome istresete mene zaobiđite.

7.Ako ispunjavate i slažete se sa gore navedenim uslovima trgovanja budite slobodni da me kontaktirate gdje ću pokušati što ljubaznije i kvalitetnije odgovorim na upit.

8.PIK Dojmovi. Iako mnoge mušterije i nakon odličnog trgovanja ne žele da ostave PIK dojam koji naravno meni diže rejting kao pouzdanom prodavcu/kupcu spreman sam da nakon obavljene trgovine naravno ako bude dobra (a naravno da hoće) vratiti 1% ukupne plaćene cijene artikla.

 

HVALA I OPET VELIKI POZDRAV