OBJAVITE

chenybend

100%
637

Lokacija

Tuzlanski, Živinice

Datum registracije

29.03.2014.

ID korisnika

846094

Naše parkiralište je ograđeno, osvijetljeno i zaključano kapijom, pokriveno profesionalnim VIDEO NADZOROM (Preko Vaših uređaja telefona, tableta ili računara možete pratiti svoje vozilo u realnom vremenu i uvjeriti se u njegovu bezbjednost). Ulaz i izlaz se kontroliraju. Auta su pod nadzorom 24/7!

 

 

Kada se već odlučite za prijevoz sopstvenim vozilom, ono što morate imati na umu jeste da opcija parkiranja na parkingu samog Aerodroma Tuzla može biti rizična iz više razloga. Vrlo se često dešava da su sva parking mjesta popunjena i da Vi morate čekati da se neki prostor uprazni kako biste mogli da se parkirate. Nema potrebe govoriti o tome koliko je stresno paralelno razmišljati o tom problemu i činjenici da se bliži trenutak polijetanja. Odabirom našeg parkinga na aerodromu izbjeći ćete ovakve probleme. Mjesto koje rezervišete Vas zasigurno čeka. Pored potencijalnih neprilika sa parking mjestom na aerodromu, tu je i činjenica da Vas ta usluga može koštati prilično, nekada se ti troškovi mogu uporediti sa cijenama samih avionskih usluga, pod uslovom da Vam je potrebno da se auto duži vremenski period zadrži na parkingu.  Ukoliko želite da se u to i sami uvjerite, možete se informisati o cijenama i uporediti ih, nakon čega će se zaključak šta je isplativije sam nametnuti. Ono što je možda još važnije jeste da Vam za bezbjednost Vašeg vozila na parkingu Aerodroma Tuzla niko neće garantovati, što Vas stavlja u situaciju da se čitavo vrijeme brinete šta da očekujete kada se vratite.

 

Google Karte: Google Karte Privatni Parking Aerodrom Tuzla Dedić Senad

 
 
 

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.