OBJAVITE

Nezir87

100%
14

Korisnik je offline

Online prije 51 min

Lokacija

Unsko-sanski, Sanski Most

Datum registracije

25.04.2019.

ID korisnika

2308992

🎊   DOBRODOŠLI !   🎊

O meni:  ®️

      Ovaj profil je formiran sa zadatkom da svojim kupcima obezbijedim aktualna i najnovija softverska rješenja namijenjene za Windows i Mac operativne sisteme po pristupačnijim cijenama. 

 

Moji artikli: 📦
    U ponudi nudim različite softvere. Akcenat je na softverskim rješenjima baziranih na operativnim sistemima Windows i Mac. Softveri koji su objavljeni na profilu su u ponudi i možete ih naručiti putem OLX privatne poruke. Ukoliko niste pronašli tražene softvere,  i ukoliko su Vam potrebni određeni softveri javite mi se putem OLX privatne poruke.

 

Misija:  🎯 

   Profesionalan pristup modernim zahtjevima i tržištima budućnosti, uz usvajanje i primjenu najnovijih i savremenih tehnologija. Obezbjediti svim kupcima željene softvere jer svako ima pravo na zadovoljstvo.

 

Kako kupiti:  🛒

   Softvere šaljem na DVD i USB stick, OLX dostavom ili EuroExpress-om. Softvere koje šaljem online, nakon uplate na račun, u roku 24/48h će Vam biti isporučeni.

 

 IT podrška: Man Technologist on Samsung

Svojim kupcima nudim pomoć pri instalaciji, i instalaciju naručenih softvera preko AnyDesk i TeamViewer.

 

Kontakt: ☎️

   Ukoliko ste zainteresovani za određene softvere, poželjno je da me prvo kontaktirate putem OLX privatne poruke.

 

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.