OBJAVITE

O OLX-u


Zašto je bitno biti verifikovan?

Verifikacija adrese je izuzetno bitna jer ste na taj način sigurni da trgujete sa provjerenom osobom, odnosno korisnikom kojeg i poštar može pronaći, te uručiti mu verifikacijsko pismo.

Iz aspekta prodaje, Vaši kupci znaju da prodaju na OLX-u smatrate krajnje ozbiljnom, što bi onemogućilo svaki vid prevare.

Ukoliko ste na OLX-u da nešto kupite, prodavači odmah znaju da ste ozbiljan korisnik jer na to ukazuje nova medalja koja stoji pored Vašeg korisničkog imena.

Također je i realizacija kupoprodajnih aktivnosti dosta olakšana jer prodavac vidi Vaše kontakt podatke koji su potrebni da se uspješno realizuje transakcija.

Ukratko, biti verifikovan znači biti provjeren i profesionalan OLX korisnik.

Zašto me OLX nagrađuje ako se verifikujem?

Razlog je vrlo jednostavan, želimo sigurno kupoprodajno okruženje za stotine hiljada naših korisnika. Iz profesionalnog aspekta, mi na to ne gledamo kao na trošak, nego isključivo kao na dugoročnu investiciju u kvalitet naših usluga.

Svaki korisnik nakon uspješne verifikacije adrese će dobiti 60 pikredita (6 KM) koje može iskoristiti za promociju artikala na OLX-u!

Kliknite ovdje da se verifikujete

Napomena: Vaša adresa je sigurna i neće biti javno prikazana na OLX-u

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.