OBJAVITE

FAQ — Česta pitanja

Korisnički račun

Artikli

Servisi i Usluge
Ukoliko vjerujete da ste zaboravili Vaše OLX ime ili password, savjetujemo Vam da još jednom pokušate pristupiti OLX-u na način da u polje PIK ime unesete Vaš e-mail ili OLX ime, pazeći na velika i mala slova, te na isto paziti pri unošenju passworda.
  • Zaboravio/la sam šifru, želim je povratiti/dobiti novu.
Procedura je sljedeća:
Pokušajte se još jednom prijaviti sa Vašim podacima, a kada Vaši podaci budu odbijeni, pritisnite na „Zaboravili ste šifru?“ u produžetku login menija, kao na slici:
 
 
 
Na sljedećoj web stranici Vam stoje na raspolaganju dvije opcije za povrat/promjenu šifre:

Prvom opcijom možete povratiti Vašu šifru putem e-maila tako što unesete tačan e-mail za koji Vam je vezan profil/Pik ime, dok drugom trebate unijeti broj mobilnog telefona koji je vezan za Vaš OLX profil. Nakon što unesete podatke u jedan od dva pravougaonika, preostaje Vam da pritisnete na „ Pošalji novu šifru“ i u zavisnosti od toga koju ste opciju izabrali, provjerite e-mail ili SMS inbox kako biste povratili šifru, te ponovo pristupili sajtu unoseći novodobijenu. 
Iste korake za povrat šifre možete otvoriti klikom OVDJE.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.