OBJAVITE

Krovni panel TOPTERM KP3

Krovni panel TOPTERM KP3

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

37,05 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 13 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
7583266
Broj pregleda
8709

Krovni panel TOPTERM KP3

Drugi artikli iz ovog shopa
Kratki opis

Termoizolacioni paneli sa poliuretanskom ispunom

Detaljni opis

Termo panel krovni TOPTERM KP3 se sastoji od dva čelična, pocinčana, plastificirana lima između kojih se nalazi izolacija od poliuretana. Raspon debljina krovih panela koje proizvodi alternativa d.o.o. se kreće od 50 do 120 mm, ovisno o željama kupca i namjeni objekta.

Pored standardnog čeličnog, pocinčanog, plastificiranog lima, za gornji ili donji lim na krovnom panelu se mogu koristiti i drugi materijali kao što su pocinčani, inox i slični limovi.

Kompletan asortiman TOPTERM KP posjeduje izuzetne tehničke karakteristike visoke nosivosti što je verificirano od strane IMK - Instituta za materijale i konstrukcije pri Građevinskom fakultetu u Sarajevu. Pored atestne dokumentacije za nosivost, alternativa d.o.o. posjeduje i Certifikat o vatrootpornosti klase B1 prem EN 13501-1:2007 koji je urađen od strane renomiranog austijskog Instituta IBS - Linz.

Na profilisanim limovima se nalazi i zaštitna folija, koja se nakon završene montaže obavezno skida. Krovni termoizolacioni paneli TOPTERM KP3 se proizvode sa dvije varijante profilacije donjeg lima. Pogodni su za pokrivanje krovova sa svim nagibima preko 3°. Za nagibe od 3-4° potrebno je dodatno brtvljenje po uzdužnom preklopu.