OBJAVITE

[ZAVRŠENO] Pištolj Crvena Zastava CZ-99 niklovani

Pištolj Crvena Zastava CZ-99 niklovani

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

700 KM

Stanje

Korišteno

Obnovljen

Prije 7 godina

Stanje artikla

Kratki opisMjenjam 1/1, super ocuvan pistolj marke Crvena Zastava CZ-99 niklovani, za HS-9 ili HS-2000 ili CZ-M70, 7,65 (nov uz doplatu), samo licima sa odobrenjima. (sta još nudite od modela)Detaljne informacijeUz pistolj dolazi kofer (plastika), dva okvira i originalna futrola za gore navedeni pistolj koja se moze nositi na opasacu ili preko ramena ispod ruke.Pistolj je super ocuvan, posjeduje sve papire + ovjerenu tehnicku ispravnost odg. streljackog kluba. Pistolj je ustiman i extra je precizan i pogodan za streljacko takmicenje za 25m, sporske mete. Ujedno pistolj je upucan.Novijeg je tipa CZ-99 ima pokazivac metka u cijevi. Veoma je lak za odrzavanje, a rastavlja se u tri poteza.U obzir dolazi samo zamjena za HS-9, HS-2000 ili CZ-M70, 7,65 (nov uz doplatu). ili sta nudite od modela pa cu vidjeti.Samo licima sa odobrenjima.Z A K O N O NABAVLJANJU, DRŽANJU I NOŠENJU ORUŽJA I MUNICIJEČlan 18.(Zamjena vatrenog oružja) (1) Zamjena vatrenog oružja može se izvršiti samo ako oružni listovi glase na istu vrstu vatrenog oružja (vrste: pištolj i revolver). (2) Lice koje zamijeni oružje dužno je da u roku od osam dana od dana kada je zamjenu izvršilo, o tome obavijesti nadležnu policijsku upravu i da podnese zahtjev za izdavanje novog oružnog lista.

Može zamjena za:

Drugi manji pistolj, kvalitetniji modeli uz moju doplatu

Brend

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
567487
Broj pregleda
2214

Dostupnost, plaćanje i dostava

Dostupnost
Samo BiH
Način plaćanja
Lično
Dostava
Lično
Pištolj Crvena Zastava CZ-99 niklovaniKratki opis

Pištolj Crvena Zastava CZ-99 niklovani

Detaljni opis

Kratki opis
Mjenjam 1/1, super ocuvan pistolj marke Crvena Zastava CZ-99 niklovani, za HS-9 ili HS-2000 ili CZ-M70, 7,65 (nov uz doplatu), samo licima sa odobrenjima. (sta još nudite od modela)


Detaljne informacije
Uz pistolj dolazi kofer (plastika), dva okvira i originalna futrola za gore navedeni pistolj koja se moze nositi na opasacu ili preko ramena ispod ruke.
Pistolj je super ocuvan, posjeduje sve papire + ovjerenu tehnicku ispravnost odg. streljackog kluba. Pistolj je ustiman i extra je precizan i pogodan za streljacko takmicenje za 25m, sporske mete. Ujedno pistolj je upucan.
Novijeg je tipa CZ-99 ima pokazivac metka u cijevi. Veoma je lak za odrzavanje, a rastavlja se u tri poteza.
U obzir dolazi samo zamjena za HS-9, HS-2000 ili CZ-M70, 7,65 (nov uz doplatu). ili sta nudite od modela pa cu vidjeti.


Samo licima sa odobrenjima.Z A K O N
O NABAVLJANJU, DRŽANJU I NOŠENJU ORUŽJA I MUNICIJEČlan 18.
(Zamjena vatrenog oružja)
    (1) Zamjena vatrenog oružja može se izvršiti samo ako oružni listovi glase na istu vrstu vatrenog oružja (vrste: pištolj i revolver).


    (2) Lice koje zamijeni oružje dužno je da u roku od osam dana od dana kada je zamjenu izvršilo, o tome obavijesti nadležnu policijsku upravu i da podnese zahtjev za  izdavanje novog oružnog lista.