OBJAVITE

HELIUM INDOOR / UNUTRASNJE antene

HELIUM INDOOR / UNUTRASNJE antene

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

40 KM

Količina

99

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 6 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
47780553
Obnovljen
Prije 6 dana
Broj pregleda
135

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

HELIUM INDOOR / UNUTRASNJE anteneUslovi prodaje

GOTOVINA, ŽIRALNO, RATE

Kratki opis

Antene koje dodju uz minere

Detaljni opis

ORIGINALNE FABRICKE ANTENE OD HELIUM MINERA - RAK, SENSECAP, PANTHER X2.

NOVO

NAŠA PONUDA JOŠ SADRŽI:

RAZNE DUŽINE LMR400 KABLOVA IZ HOLANDIJE (sa konektorima):
Napomena: Best Buy oprema sa minimalnim gubicima po metru.
      2 metra - 45 KM
      3 metra - 60 KM
      4 metra - 70 KM
      5 metara - 90 KM
      8 metara - 135 KM

ANTENE RAZNIH JAČINA (dbi) IZ HOLANDIJE
Napomena: Best Buy oprema. Antene su odlične, 5x kvalitetnije od antena koje dođu uz minere. Uz svaku dolazi nosač.
      3dbi - 75 KM  (odlična za one koji su okruženi hotspotovima jer emituje signal kao "kišobran" odnosno 360 stepeni i komunicira sa svima oko sebe što je više nego dovoljno za mining hnt-a)
      5,8dbi - 115 KM (odlična za naseljena mjesta sa mogućnošču hvatanja signala i dalje od 3dbi antene jer joj je ugao pod kojim emituje i prima signal oko 45 stepeni, a samim tim joj je snop dosta jači (širi se više u daljinu)
      8dbi - 160 KM (odlična za mjesta koja su oko drugih hotspotova, može da hvata i do 150-200 kilometara hotspotove, ali zbog usmjerenosti snopa lako može da preskoči hotspotove koji su oko antene. Nije pravilo, ali dešava se. Stim u vezi ova antena se koristi npr ako ste na nekom brdu ili obodu grada gdje su ispred vas drugi hotspotovi)

 RAZNE DUŽINE LMR400 KABLOVA McGill PREMIUM (sa konektorima):
Napomena: Ovo je najbolja i najkvalitetnija oprema što novac može kupiti za helium mining.
      1 metar - 135 KM
      3 metra - 175 KM
      5 metara - 215 KM
      6 metara - 245 KM
      10 metara - 350 KM

- ANTENE RAZNIH JAČINA (dbi) McGill PREMIUM
Napomena: Ovo je najbolja i najkvalitetnija oprema što novac može kupiti za helium mining. Isto pravilo oko jačine antena važi kao i za antene iz Holandije, samo su ove tunovane i naravno best of the best.
      3dbi - 195 KM  (za dvije klase bolja od svake druge antene na tržištu. Idealno tunirana da šalje i osluškuje 868Mhz i tako izvlači maksimum od helium mreže a samim tim i maksimum od zarade)
      4dbi - 215 KM (za dvije klase bolja od svake druge antene na tržištu. Idealno tunirana da šalje i osluškuje 868Mhz i tako izvlači maksimum od helium mreže a samim tim i maksimum od zarade)
      6dbi - 250 KM (za dvije klase bolja od svake druge antene na tržištu. Idealno tunirana da šalje i osluškuje 868Mhz i tako izvlači maksimum od helium mreže a samim tim i maksimum od zarade)
      7,5dbi - 390 KM (sastoji se iz dva dijela, posebna klasa i tehnologija za sebe. Za dvije klase bolja od svake druge antene na tržištu. Idealno tunirana da šalje i osluškuje 868Mhz i tako izvlači maksimum od helium mreže a samim tim i maksimum od zarade)
      9dbi - 490 KM (sastoji se iz dva dijela, posebna klasa i tehnologija za sebe. Za dvije klase bolja od svake druge antene na tržištu. Idealno tunirana da šalje i osluškuje 868Mhz i tako izvlači maksimum od helium mreže a samim tim i maksimum od zarade)

- ZAŠTITE OD GROMA / STATIČKOG ELEKTRICITETA (LIGHTING ARRESTOR / PROTECTOR)
Napomena: Ovo je preventivna zaštita od udara groma, tačnije odvlačenja statičkog elektriciteta od vašeg minera. Da se razumijemo - ne postoji zaštita od groma koja će, ako grom direktno udari u antenu, spasiti Vaš miner. To još niko nije napravio na ovom svijetu, ali veoma je korisno da imate zaštitu jer na miner mogu da utiču razna zračenja i naelektrisanja koja ne nastaju samo od trenutnog udara groma. Stim u vezi, protektor služi da ta "zračenja" ili elektricitet odvede u zemlju, odnosno bezbjedno skloni od vašeg minera.
      Protector (made in Holland) - 55 KM
      Protector (made in McGill) - 160 KM

- MAGNETNI DRŽAČ ZA ANTENU (UNUTRAŠNJI / INDOOR)
Napomena: U pitanju je magnetno postolje koje ima na sebi konektor na koji se zavrne vaša antena. Iz postolja ide kablo od 1.5m-2m koje sa druge strane ima konektor koji odgovara vašem mineru. Idealno za one koji drže antenu unutra kraj prozora ili negdje gdje ne kisne. Nosač nije vodootporan. Svako prepravljanje istog ne podliježe garanciji. Magnet je više nego jak, nema šanse da sam spadne sa lokacije na koju ga stavite.
      Magnetni nosač za antenu -  55 KM

- MANGO RUTER  V2
Napomena: GL-MT300N-V2 Mini Smart Router može da radi kao obični ruter, kao repetitor, ali i kao VPN sa opcijom koja je popularna ako hoćete da sakrijete svoju IP adresu (ili ako spajate više minera na jedan internet). Ono što ga izdvaja od drugih je da, pored svoje zaštite, takođe podržava OpenVPN i WireGuard.
      Mango ruter v2 -  90 KM

- RAZNI KONEKTORI / ADAPTERI / PRELAZI
Napomena: Razni prelazi potrebni da vaša oprema funkcioniše besprijekorno jer se zna desiti da vaša antena ne odgovara kablu koje ste kupili i slično. Uglavnom prelazi sa muških na ženske i obrnuto postoje i imamo na stanju.
      Adapteri / prelazi  -  15 KM

- PLJOSNATI KABLOVI ZA PROZORE
Napomena: Ukoliko ne želite da bušite Vašu stolariju kako bi provukli kablo za spoljnu antenu i imali maksimalan učinak u hnt mining-u, ovo je kablić koji tražite. Sa jedne strane se povezuje direktno na miner, a sa druge na kabal koji ide do antene. Uloga i prednost ovog kablića je što mogu da se zatvore prozor/vrata preko njega.
      Pljostani kabal za stolariju  -  30 KM

- NOVI I POLIVNI HELIUM MINERI
Napomena: Uvijek na stanju novi i polovni helium mineri po ekstra cijenama. Obratite nam se u poruke za info.

066 11 11 77 (viber, poziv, telegram, whatsapp)
Bijeljina

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.