OBJAVITE

ANTOLOGIJA BOŠNJAČKE POEZIJE XX VIJEKA

Black Friday – dan najbolje kupovine i najvećih popusta u godini, posljednjih godina najveći fokus ima na internet kupovinama. Na taj način kupci mogu proizvode kupiti iz udobnosti svog doma, izbjeći gužvu i smanjiti rizik od zaraze coronavirusom.

Kompletnu Black Friday ponudu artikala na OLX.ba možete pronaći vrlo jednostavno korištenjem ključnih riječi "black friday" prilikom pretrage, ili pogledati ponudu izdvojenih artikala klikom ovdje.

I ove, kao i prethodnih godina, za kupce i prodavače na OLX.ba obezbijedili smo super nagrade i bonuse za sve kupoprodaje koje se obave u periodu od 26.11.-29.11.2021. godine:

▪️ Kupci koji u periodu  od 26.11-29.11.2021. godine budu putem integrisane dostave kupovali artikle čija je minimalna cijena 50KM (iz kategorija: Tehnika, Moj dom, Kompjuteri, Mobilni uređaji, Video igre, Nakit i Satovi, Umjetnost, Sportska oprema, Muzička oprema, Ljepota i zdravlje, Bebe, Igre i igračke) automatski učestvuju u nagradnom izvlačenju

▪️ OLX Shopovi koji se odluče na kupovinu jednog od paketa OLX kredita, na sve zaprimljene uplate izvršene kartičnim plaćanjem ili uplatnicom u periodu od 22.11 – 29.11. 2021., osim postojećih popusta, dobijaju i dodatne gratis kredite

▪️ Za vrijeme trajanja Black Friday akcije, u periodu od 26.11 – 29.11. 2021. prodavači će za svaku uspješno realizovanu besplatnu integrisanu dostavu dobiti veće bonuse i to u iznosu od 150 OLX kredita

Više informacija o nagradnom darivanju i popustima na pakete OLX kredita potražite na OLX blogu ili klikom ovdje.

Vaš OLX.ba - Svijet kupoprodaje! 🖤


Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je predmet ove prodaje original.
Svjestan sam da je prodaja kopiranog sadržaja kažnjiva po zakonu i spreman sam da prihvatim posljedice i prosljeđivanje mojih podataka organima gonjenja ukoliko se dokaže da je predmet moje prodaje kopija originala.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.