OBJAVITE

Isušivač zraka, odvlaživač vlage Trotec TTK 33 E

Isušivač zraka, odvlaživač vlage Trotec TTK 33 E

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

315 KM

Količina

14

Stanje

Novo

Obnovljen

02.11.2021 u 13:39

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Detaljne informacije

Vrsta
Isušivači zraka

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
45082226
Obnovljen
02.11.2021 u 13:39
Broj pregleda
2843

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Isušivač zraka, odvlaživač vlage Trotec TTK 33 EKratki opis

Za površine od 15-20 m2, kapacitet odvlaživanja 14l/24h

Detaljni opis

Izdvojeno & Detalji
2-u-1 dizajnerski odvlaživač zraka za kontrolirano poboljšanje kvalitete zraka i za higrostat kontrolirano održavanje vlažnih prostorija na suhom
Opis
Suši, odvlažuje i pokazuje vlažnost

Objavite rat nezdravom vlažnom zraku u svom osobnom okruženju. Moderni odvlaživač zraka TTK 33 E u atraktivnom dizajnu staje na kraj vlažnim sobama. Kao mobilni odvlaživač zraka s praktičnom ručkom ; poboljšava kvalitetu zraka i osigurava bolju klimu u sobi za dobar osjećaj. Sustav automatskog odvlaživanja kojim upravlja higrostat smanjuje vlažnost zraka u sobi u dnevnim i poslovnim prostorima, uredima, trgovinama, zimskim vrtovima, podrumima i garažama na unaprijed zadanu vrijednost u rasponu od 30% do 80% relativne vlažnosti. S razinom zvuka od samo 43 dB (A), odvlaživanje zraka ugodno je tiho čak i pri najvišoj od dvije razine ventilatora, tako da se TTK 33 E također preporučuje za upotrebu I u spavaćoj sobi ili na radnom mjestu .

Optimalno regulirana vlažnost za zdrav život i rad

Optimalno regulirana vlažnost zraka u sobi u rasponu od 40 do 60% učinkovito sprječava stvaranje plijesni i vlage te smanjuje rast alergena i grinja. Uz to, uklonjivi filtri za zrak, koji se lako čisti, filtriraju prašinu i životinjsku dlaku iz zraka u sobi. Kao dodatak je opcionalno dostupan filter s aktivnim ugljenom za uklanjanje jačih mirisa u dnevnoj sobi.

S kapacitetom odvlaživanja do 14 l / 24 h i spremnikom vode od 1,5 litre sa zaštitom od preljevanja, TTK 33 E prilagođen dnevnom boravku preporučuje se za održavanje srednje velikih prostorija do 15 m² ili 37 m³ na suhom. Da bi se vlažni podrumi, garaže ili skladišne prostorije odvlaživali bez nadzora - bez brige o razini popunjenosti spremnika za vodu - prijenosni odvlaživač zraka ima priključak za crijevo na stražnjoj strani. Time se vlaga uklonjena iz zraka, može ispustiti u odvod pomoću crijeva za odvod kondenzata koji je uključen u opseg isporuke.

Najljepši način pokazivanja veličine udobnošću i izvedbom

Jednostavnost upotrebe nije pitanje veličine - to dokazuje izuzetno kompaktan odvlaživač zraka TTK 33 E dizajna prilagođenog dnevnoj sobi s izvrsnim značajkama u ovoj klasi uređaja. LED zaslon u boji je veoma informativan za prikaz stanja vlažnosti u sobi u tri boje (plava, zelena, crvena). Osvijetljeni segmentni zaslon na LED zaslonu pruža precizne informacije o trenutnoj vlažnosti, unaprijed zadanoj ciljanoj vlažnosti i preostalim radnim satima kada je 24-satni timer aktiviran za vremenski kontrolirano uključivanje i isključivanje.

Nježno sušenje rublja odvlaživačima zraka

Uz odvlaživanje zraka u sobi, odvlaživač se može prikladno koristiti za sušenje rublja - kao potpora ili kao potpuna zamjena za uobičajenu sušilicu rublja. Funkcija sušenja rublja (ili također način sušenja tekstila ili SuperDry funkcija) usporediva je s tradicionalnim sušenjem na otvorenom.

Prednost odvlaživača je što se rublje nježno suši kao u prirodi. Boje ostaju svijetle, a odjeća ima duži životni vijek od uobičajenih sušilica za rublje i to uz znatno manje potrošnje energije.

Osim toga, osjetljivi materijali poput vune, svile ili sintetičkih vlakana također se mogu sušiti bez oklijevanja. Za razliku od čistog zračnog sušenja, rublje je puno mekše i ugodnije za nošenje na koži.

Rublje se također može sušiti zračnim odvlaživačima zraka bez funkcije sušenja rublja. Tada se ciljna vrijednost vlažnosti zraka mora postaviti prema željenoj preostaloj vlažnosti:

Suho za ormar: 46 % relativne vlažnosti zraka

Za peglanje: 58 % relativne vlažnosti zraka

Polumokro: 58 % relativne vlažnosti zraka

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima

Svake godine sintetička rashladna sredstva u zrak emitiraju nekoliko milijuna tona štetnih po okoliš emisija CO2 (stakleničkih plinova). Stoga je upotreba alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korištenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač zraka dragocjen je doprinos zaštiti klime.

Prirodni rashladni propan (R290) organski je spoj i jedan od ugljikovodika. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljivi propan (R290) nema niti potencijal za smanjenje ozonskog omotača (ODP = 0) niti značajan efekt staklenika (GWP = 3).

Dodatni plus za okoliš: Zbog svojih izvrsnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski učinkovito rashladno sredstvo i time također smanjuje vaše troškove energije.

Pogledajte zrak u sobi drugim očima

Ne vidimo je li zrak u sobi prevlažan ili presuh. Jednom kada spore plijesni plutaju zrakom i, u najgorem slučaju, dovode do problema s dišnim putovima ili alergijskih reakcija, prekasno je. Tada znamo kako se vlaga širila kroz dulje vremensko razdoblje i kako je neprimjetno narušila našu dobrobit.

Odvlaživač prostorije TTK 33 E vidi ono što mi ne možemo vidjeti. Njegov precizni senzor vlažnosti kontinuirano mjeri vlažnost zraka u sobi kako bi je u potpunosti automatski regulirao u automatskom načinu rada u željenom ciljanom području. Prednji LED zaslon u boji trenutne vlažnosti je vrlo jasan i praktičan:
 

'' 'Plava:''' Označava da je zrak presuh ( vlaga spod 40% )

Zelena: Označava optimalnu vlažnost ( vlaga između 40 i 60% )
Crveno: Označava da je vlaga previsoka ( vlaga iznad 60% )


Funkcija automatskog ponovnog pokretanja

S funkcijom automatskog ponovnog pokretanja (ili memorijske funkcije), uređaj se ponovno pokreće nakon neočekivanog isključivanja zbog prekida napajanja , čim je napajanje ponovno dostupno. To znači da je odvlaživač zraka također prikladan za uporabu s timerom.

Pogodno za trajno držanje na suhom

Jedan od najčešćih uzroka vlažnih podruma, mokrih soba i umivaonika je kondenzacija vode na zidovima. Bilo to zato što voda prodire u podrum izvana kroz nedovoljno zatvorene zidove ili zato što je situacija s ventilacijom nedovoljna za uklanjanje vlage iz tuša, perilice rublja ili sušilice . Kako bi sobe bile dugoročno suhe, TTK 33 E ima kontinuirani način rada. U ovom načinu rada, sobni zrak se trajno odvlažuje i održava suhim bez unaprijed zadane vrijednosti vlažnosti.

Inteligentan način planiranja

Postoje dobri razlozi za uključivanje ili isključivanje odvlaživača zraka TTK 33 E nakon unaprijed određenog broja sati. Odvlaživač zraka u spavaćoj sobi promiče opuštajuću klimu u sobi - ali uređaj ne mora raditi danonoćno. Kada spavamo, disanjem i znojenjem ispuštamo puno vlage u zrak. Stoga odvlaživanje noću izravno pozitivno utječe na vlažnost zraka, dok odvlaživanje obično nije potrebno tijekom dana. Za ovu vrstu primjene, TTK 33 E ima prikladan 24-satni mjerač vremena pomoću kojeg se u satima od 1 sata može predvidjeti broj sati do automatskog uključivanja ili isključivanja. TTK 33 E prati vas na spavanje navečer i automatski završava svoju dužnost sljedećeg jutra kad napustite sobu.

Čista afera - iznutra i izvana

U malo vjerojatnom slučaju ako ne napravite optimizaciju zraka za poboljšanje životnog prostora TTK 33 E i želite ga spremiti u ormar, odvlaživač zraka koji štedi prostor ima praktičnu funkciju samopranja za unutarnje sušenje uređaja. Prilično pametno!

Komforni odvlaživač zraka TTK 33 E poboljšava kvalitetu zraka i održava vlagu u sobi konstantnom, u optimalnom rasponu. Zahvaljujući LED zaslonu u 3 boje uvijek možete pripaziti na sadržaj vlage u sobnom zraku. Sa svojim tamno sivim akcentima, također se elegantno uklapa u bilo koji dekor sobe.


Karakteristike
Automatsko odvlaživanje pod kontrolom higrostata s unaprijed odabranim ciljanim vrijednostima između 30 i 80%. u koracima od 10%
Čim se postigne željena razina vlage, kompresor se sam isključuje. Ventilator nastavlja s radom. Zaslon ostaje uključen. Ako se prekorači ograničenje, uređaj se automatski aktivira.
Automatski način rada
LED zaslon u boji trenutne vlažnosti
Prikaz relativne vlage
Funkcija sušenja rublja
Funkcija timera
Funkcija samopranja
Funkcija automatskog ponovnog pokretanja (funkcija memorije)
Lako dostupan zračni filtar, jednostavan za čišćenje. Filtrira dlake, dlake, dlake, prašinu i sprečava rast bakterija.
Filter s aktivnim ugljenom možete naručiti kao dodatnu opremu
Automatsko odmrzavanje cirkulacije zraka
Priključak za vanjski odvod kondenzata
2 brzine ventilatora
Svjetlo upozorenja za razinu kada je spremnik za vodu pun
Zaštita od prekomjernog punjenja automatskim isključivanjem

 

Više informacija o isušivaču zraka na Klimateh.ba

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.