OBJAVITE

*Naplata šteta na vozilima *procjena vozila, mašina

*Naplata šteta na vozilima *procjena vozila, mašina

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Jučer, 23:44

Detaljne informacije

Pogrebne usluge

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
42084895
Obnovljen
Jučer, 23:44
Broj pregleda
1436

*Naplata šteta na vozilima *procjena vozila, mašinaKratki opis

Naplata štete na vozilima

Detaljni opis

Stalni sudski vještak mašinske struke
*Procjena vrijednosti vozila, mašina, hala, metalnih konstrukcija,
*Procjena vrijednosti štete na vozilima, mašinama, halama, metalnim konstrukcijama.

Vršimo procjene i vještačenja za potrebe Suda (FBiH i RS), banke, leasinge, Tužilaštva (FBiH i RS),  osiguravajuće kuće, za računovodstvo firme, dječiji dodatak, institucije u BiH (Ministarstva, Poreska uprava, gradske uprave i sl.)

*Dobili ste procjenu od vašeg osiguranja, ali niste zadovoljni ponuđenim iznosom?
Imali ste saobraćajnu nesreću. Vaše osiguranje je izvršilo obračun štete, a vi niste zadovoljni sa ponuđenim iznosom! Vi imate pravo da angažujete sudskog vještaka koji će za vas izvršiti obračun realne visine naknade štete. Nakon izvršenog obračuna od strane sudskog vještaka vi prilažete prigovor na obračun štete urađen od strane osiguravajućeg društva. Ukoliko je taj obračun veći od iznosa koje vam je ponudilo osiguranje, osiguranje “mora da vam isplati visinu navedenu u prigovoru”. U slučaju da osiguranje ne prihvati da vam isplati iznos naveden od strane sudskog vještaka i tako dođe do eventualnog sudskog spora, vjestačenje urađeno od strane ovlaštenog sudskog vještaka je validna isprava prihvaćena na sudu.
Imali ste saobraćajnu nesreću? Postupite pametno i angažujte ovlaštenog sudskoga vještaka.
Osiguravajuće kuće vam nude s
voje usluge procjene štete. Ukoliko sumnjate u njihovu nepristrasnost, imate pravo samostalno angažovati ovlaštenog sudskog vještaka. On će za vas izvršiti procjenu štete na osnovu struke po jedinstvenim kriterijuma za procjenu štete. Ovakav zapisnik o oštećenju dužne su prihvatiti sve osiguravajuće kuće i imaju pravnu snagu na sudu. .

Tel. 062 853 419

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.