OBJAVITE

CHIP TUNING, DPF I EGR - OFF AD BLUE-OFF REMAP

CHIP TUNING, DPF I EGR - OFF AD BLUE-OFF REMAP

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 1 dan

Detaljne informacije

Chip tuning/Remap

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
41445418
Obnovljen
Prije 1 dan
Broj pregleda
36139

CHIP TUNING, DPF I EGR - OFF AD BLUE-OFF REMAPKratki opis

TUNING ČIPOVANJE EGR- OFF DPF- OFF FABRIČKE MAPE

Detaljni opis

Chip Tuning je usluga povećanja snage i obrtnog momenta motora. I to je primarna svrha ove

usluge.


Safe Chip Tuning predstavlja chip tuning koji znači nešto sigurno i bezbedno. Znači ne radi se o mapama koje izvlače maksimum iz agregata već o blagom povećanju snage čime će vaše vozilo postati startnije i agilnije.

Modifikacije softvera radi povećanaja snage se isključivo rade od vašeg originalnog softvera i svako vozilo se radi posebno. Znači da nema nikakvih kopiranja mapa, skidanja sa interneta i sl.

Brisanje grešaka DTC off

Brisanje grešaka (trajno uklanjane).

DTC OFF ili brisanje grešaka nije najbolje rešenje za neki problem,uvijek je bolje pokušati otkloniti kvar na vozilu koji uzrokuje tu grešku, ali ponekad je gašenje greške neophodno zato što je došlo do neke promene u komponentama motora. Na primer zamenjena je usisna grana sa swirl flaps klapnama za običnu.

Swirl flaps - off

Klapne na usisu (trajno uklanjanje).

Swirl flaps su klapne (zakrilca) u usisnoj grani. Imaju ulogu da u niskim obrtajima  dovode do efikasnijeg mešanja smeše goriva i vazduha. Položaj  klapni kontroliše motorni računar (ECU) u zavisnosti od broja obrtaja i količine ubrizganog goriva. Klapne mogu da se klimaju, zaglave, otpadnu u motor i naprave ogromnu štetu motoru,zato je na nekim modelima idealno njihovo softversko gašenje.Mi ovaj problem rešavamo tako što klapne mehanički uklanjamo i softverski deaktiviramo njihovu funkciju.

Reparacija turbina za putnički i teretni program

turboXperts servis je ovlašteni dizel centar koji pruža profesionalna rješenja za popravku najmodernijih dizel sistema.
Servis je specijalizovan za sljedeće usluge:

  • popravka pumpi i dizni
  • remont sistema pumpa - dizna
  • popravka common rail sistema
  • profesionalno čišćenje DPF - FAP filtera

turboXperts je opremljen najsavremenijim uređajima i opremom, kako za rad u oblasti servisiranja i remonta turbokompresora tako i svim dijagnostičkim uređajima za testiranje ispravnosti turbokompresora. Opremljeni smo svim potrebnim mjernim instrumentima za provjeru i ispitivanje dijelova turbokompresora, testiranje njihovih komponenti kao što su elektronski, vakumski, potisni i kombinovani aktuatori.

Vršimo ugradnju isključivo originalnih dijelova, testiranje, blanasiranje i kalibraciju na najsavremenijim mašinama, koje koriste proizvođači turbokopresora.


KONTAKTI :           066 320-369 

                               065 572 636

                                                                                          

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.