OBJAVITE

Poklanjam brosuru o namazu,postu...

Poklanjam brosuru o namazu,postu...

Kategorija

Osnovne informacije

Stanje

Novo

Obnovljen

26.11.2021 u 13:43

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Detaljne informacije

Literatura prema konfesiji
Islamska literatura

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
40640256
Obnovljen
26.11.2021 u 13:43
Broj pregleda
13425

Napomena

Ovaj korisnik čini dobro djelo i misli na druge kojima je ovaj artikal zaista potreban. Ukoliko smatrate da postoje osobe kojima bi ovaj artikal bio korisniji ili potrebniji prepustite ga njima. Ukoliko ste Vi osoba kojoj je ovaj artikal potreban iz opravdanih razloga, koji ne proizlazi iz pribavljanja materijalne dobiti, budite slobodni da kontaktirate korisnika.

Imate stvari koje ne koristite a mogu drugima poslužiti? Objavite poklon!

Poklanjam brosuru o namazu,postu...Kratki opis

Namaz Kako klanjati Zbirka dova Post Islamsko vjerovanje

Detaljni opis

Poklanjam brošure islamskog sadržaja za početnike
Poklanjam brošure o namazu, 
ŠALJEM PUTEM POŠTE BESPLATNO
Knjiga "Poslanikov sallallahu alejhi ve sellem namaz od abdesta do zikra", iaoko u sažetoj formi, ipak sadrži toliko bitnih, svakom muslimanu prijeko potrebnih propisa o namazu. Knjige je napisana jednostavnim stilom čiji je osnovni cilj kroz prizmu vjerodostojnih hadisa pojasniti propise vezane za abdest i namaz Allahovog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem

Brošura "Sažeti prikaz islamskog vjerovanja" (skraćena verzija), sadrži smjernice, postulate i pravila islamskog vjerovanja na 73 strane.
Autor: dr. Muhammed Jusri

Knjiga "Veličanje Allaha i propis Njegova psovača"

Knjiga koja je veoma potrebna ljudima na ovim prostorima kako bi se upoznali sa obavezom veličanja Allaha, te kakve su posljedice griješenja prema Allahu.
Autor: Mithad R. Ćeman, uvez mehki, 54 strane.

"Hisnul-muslim" je zbirka dova čiji je autor poznati islamski učenjak Se'id el-Kahtani, predstavlja sažetu zbirku svakodnevnih zikrova i dova sabranu iz dva temeljna izvora islama: Kur'ana i sunneta Allahovog Poslanika, s.a.v.s. Autor je bio dosljedan u nastojanju da u zbirku uvrsti samo one dove i zikrove koji su do nas preneseni pouzdanim lancima prenosilaca i kao takvi vjerodostojni. Knjiga je doživjela ogromnu popularnost širom islamskog svijeta, pa i kod nas. Za sve one koji žele saznati kako je Allahov Poslanik, s.a.v.s., postupao u svakoj životnoj situaciji i kako se obraćao svome Gospodaru, "Hisnul-muslim" je nezaobilazna literatura.

Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je predmet ove prodaje original.
Svjestan sam da je prodaja kopiranog sadržaja kažnjiva po zakonu i spreman sam da prihvatim posljedice i prosljeđivanje mojih podataka organima gonjenja ukoliko se dokaže da je predmet moje prodaje kopija originala.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.