OBJAVITE

Konvektor TCH 2050 E - 232103

Konvektor TCH 2050 E - 232103

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

165 KM

Količina

14

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 8 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Detaljne informacije

Snaga (W)
2000
Vrsta
Konvektor
Model
Konvektor TCH 2050 E

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
40470291
Obnovljen
Prije 8 dana
Broj pregleda
1289

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Konvektor TCH 2050 E - 232103Uslovi prodaje

Opći uvjeti poslovanja
Vaš kupoprodajni ugovor se zaključuje sa:

"Architektengruppe S71" d.o.o Sarajevo
Kolodvorska 12
71 000 Sarajevo
Telefon: +387/ (0) 33 712-390
Telefax: +387/ (0) 33 712-391
E-mail:info@conrad.ba

Područje važenja
Za sva obostrana potraživanja iz i u skladu sa zaključkom ugovora između kupca i Architektengruppe S71 doo, Sarajevo u daljnjem tekstu prodavac, vezana za katalošku prodaju važe ovi opći uvjeti poslovanja.
Posebni uvjeti poslovanja za pojedine vrste servisa nalaze se u paktu ponude za dotični servis.
U slučaju kolizije između pravila važi sljedeći redoslijed prioriteta:

· Posebni uvjeti poslovanja koje važe za pojedinačni servis;
· Opći uvjeti poslovanja;
· Zakonske regule.
· Učesnik

Prodavac zaključuje ugovor sa kupcem :

· koji je punoljetan (navršeno 18 godina života)
· pravnom osobom koja ima sjedište u Bosni i Hercegovini.

Predmet ugovora
Prodavac isporučuje robu koju je kupac poručio ili čini uslugu sukladno sa datom ponudom. U koliko dođe do povrata, prodavac se obavezuje izvršiti povrat uplaćenih sredstava sukladno odredbama iz ugovora ili odobriti preusmjerenje plaćanja ukoliko su obje strane saglasne.

Sklapanje ugovora / opoziv naručenog
Ugovor se sklapa prijemom narudžbe putem interneta www.conrad.ba.

Ukoliko prodavac iz bilo kojeg razloga nije u stanju robu isporučiti kupcu u roku od 30 dana, osim kada je kupcu prethodno najavljen datum kada će ta roba biti na stanju, prodavac je dužan da kupcu vrati uplaćeni avans ili da ga preusmjeri za kupovinu druge robe ukoliko se kupac i prodavac tako dogovore.

Opoziv naručene robe/usluge
Ukoliko dođe do potrebe opoziva naručene robe/usluge kupac će to odmah prodavcu telefonski saopćiti i pismeno potvrditi.

Potrošač nema pravo na povlačenje ugovora ukoliko je poručio artikle koji se ne mogu vraćati. Popis te robe je vidljiv i u ovom tekstu a i na naslovnoj stranici.

Povrat robe
Ukoliko proizvodom niste zadovoljni možete ga vratiti u roku od 14 dana. Možete odabrati povrat proizvoda, zamjenu za neki drugi ili novac možete ostaviti na računu za neku buduću kupovinu. Troškovi slanja idu na Vaš trošak.

Proizvodi se moraju vratiti neoštećeni u istoj izvornoj količini i u neoštećenoj ambalaži. Oštećeni proizvodi i proizvodi u različitoj količini i u ne izvornom pakovanju ne mogu se vratiti. Proizvod treba biti vraćen kao paket, a ne kao pismo. Uz proizvod koji se vraća treba biti priložena kopija računa i kompletno ispunjen obrazac za povrat robe od strane kupca na kojeg glasi pošiljka s isporučenom robom. Ukoliko je ispoštovana kompletna procedura, mi Vam vraćamo novac za kupljenu robu ( maloprodajna cijena robe), najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka.

Proizvode možete vratiti na sljedeću adresu i to:
Architektengruppe S71 doo Sarajevo
Kolodvorska 12
71000 Sarajevo

Od ovog su izuzeti sljedeći proizvodi koji se na žalost ne mogu vratiti:

· Ako se ukloni ili ošteti sigurnosna naljepnica na originalnoj ambalaži sa audio ili video proizvoda, računalnog programa ili video igre;
· Novine, časopisi i periodične publikacije;
· Proizvodi prilagođeni ličnim potrebama kupca;
· Proizvodi u elektroničkom obliku koji su preuzeti s interneta;
· Knjige koje nisu zapakovane u originalnoj ambalaži;
· Osobna računala dizajnirana u skladu sa specifikacijama, uključujući instalaciju i konfiguraciju hardvera i softvera;
· Modeli koji su u djelomično ili u cijelosti sastavljeni od strane kupca;
· Ako se ukloni sigurnosna naljepnica na originalnoj ambalaži baterija, akumulatora, kablova, sijalica, komponenata, i svih ostalih drugih proizvoda;
· Proizvodi za jednokratnu uporabu;
· Zamjenski dijelovi;
· Korištene pre-paid kartice.
· Stvari koje nisu pogodne za povrat ili koje su kvarljive
· Materijali koji se prodaju na metar i potrošni materijali

Roba koja je poručena za Vas direktno iz Njemačke:
Ukoliko u roku od 14 dana od primitka robe istu želite da vratite mi Vam tada zaračunavamo paušalno na ime povrata 30% od MPC proizvoda, 70 % Vam vraćamo na račun. To su sredstva koja su namijenjena za troškove povrata istog.

Tolerancija vezana za raspoloživost robe:
Ukoliko se utvrdi nakon zaključenja ugovora, da poručeni artikl više nije isporučiv i da istog više neće ni biti iz bilo kog razloga, prodavac će ponuditi kupcu zamjenu sa proizvodom istog kvaliteta ili će istupiti iz ugovora i vratiti kupcu uplaćeni avans.

Isporuka
Za ugovore ispod 600 KM obračunavamo troškove slanja u paušalnom iznosu od 10,- KM.

Isporuka oslobođena poštarine
Ukoliko je vrijednost isporuke veća od 600,00 KM ili ukoliko se isporučuje naknadno dio robe, kupac ne plaća na tu isporuku nikavu poštarinu, već te troškove preuzima prodavac.

Cijene , uvjeti plaćanja
Možete izabrati jednu od sljedećih opcija načina plaćanja:

· Plaćanje unaprijed
· Plaćanje pouzećem
· Plaćanje kreditnim karticama (Mastercard, Visa)


Plaćanje unaprijed
Po primitku vaše narudžbe, mi vam šaljemo predračun. Narudžba za plaćanje biti će na čekanju 3 dana, a zatim će se ukloniti. Za uplatu molimo navedite sljedeće podatke:

Raiffeisenbanka dd Sarajevo: 1610000006240021
Unicreditbanka dd Sarajevo: 3386902231961191

Plaćanje pouzećem
Za vaše narudžbe do predračunske vrijednosti do 200,00 KM robu isporučujemo direktno na kućni prag i Vi plaćate robu prilikom preuzimanja.

Ukoliko je predračunska vrijednost robe veća od 200,00 KM potrebno je da uplatite avansno na ime osiguranja ozbiljnosti narudžbe paušalni iznos u visini od 30% od vrijednosti naznačene na predračunu.

Pravo vlasništva
Prodavac zadržava sva prava na isporučenu robu dok ona ne bude u cijelosti plaćena.

Garancija
Prodavac garantira da proizvodi do roka predaje kupcu posjeduju dogovorenu kvalitetu i da su bez nedostataka kao i da se mogu koristiti za deklariranu namjenu, sukladno uputama proizvođaća.

Kupac je prilikom prijema naručenih proizvoda pregledao pošiljku da li je potpuna i da li ima vidljivih nedostataka.

Ukoliko kupac utvrdi neki skriveni nedostatak isti će biti otklonjen u garantnom roku.

Garantni rok traje dvanaest mjeseci za robu čija je MP cijena 70,- i više KM i počinje sa danom predaje robe kupcu.

Garantni rok može da iznosi i duže ukoliko dobavljač to nama odobri. Dužina garantnog roka je navedena u garntnom listu.

U slučaju da je proizvod isporučen sa nedostatkom , kupac može dobiti novi proizvod ili da mu se izvrši popravka istog. Ukoliko i nakon druge popravke ne otkloni se isti kvar kupac ima pravo na smanjenje cijene proizvoda ili na povrat sredstava.

Od reklamacije su izuzeti nedostaci koji su prouzrokovani nestručnim rukovanjem, ili prekomjernim korištenjem uređaja.

Odgovornost
Prodavac (Architektengruppe S71 doo Sarajevo) je društvo sa ogranićenom odgovornošću .

Pravni lijek
Za eventualne sporove između prodavca i kupca mjerodavan je sud u Sarajevu.

Sarajevo, 30.11.2016.godine

Kratki opis

2000 W

Detaljni opis

Opis
BRZA POTPUNA TOPLINA

Bilo kao učinkovito dodatno grijanje ili za rijetko korištene, grijane prostorije - s grijačem toplinskog vala TCH 2050 E možete uživati u ugodnoj trenutnoj toplini u jesen, zimu i hladnim proljetnim danima. S toplinskom snagom od 2.000 vata, TCH 2050 E osigurava ugodne temperature u sobama do 24 m² ili 60 m³. također i u u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, kupaonici, dječjoj sobi, stanu, hobi podrumu, sobi za zabavu, uredu, prodajnim sobama ili vašem zimskom vrtu.

Savršena kombinacija konvekcijske topline i infracrvenog zračenja

Za razliku od mnogih drugih grijača ili grijača, toplina grijača toplinskog vala TCH 2050 E ne ulazi samo u jedan prostor iz prostora. Umjesto toga, kombinacija konvekcijskog grijanja i infracrvenih grijaćih elemenata osigurava da se grijanje može osjetiti na sve strane. Dodatno se grijaći elementi zagrijavaju posebno brzo, tako da možete uživati u toplini u roku od nekoliko sekundi. Najbolje je postaviti TCH 2050 E na sredinu prostorije kako biste imali koristi od ravnomjerne i brze 3D distribucije topline. Ispod ćete saznati više o principu rada grijača toplinskog vala.

Termostatsko upravljanje za visoku udobnost i nisku potrošnju energije

Daljinskim upravljačem i na kontrolnoj ploči s gumbom intuitivne membrana mogu se brzo i jednostavno odabrati 2 razine grijanja (1.200 W i 2.000 W). Na LCD zaslonu se uvijek prikazuje trenutna temperatura u sobi. Tako da možete optimalno prilagoditi snagu grijanja TCH 2050 E vašoj sobnoj temperaturi, on ima inteligentnu kontrolu temperature putem termostata.

Jednostavno unesite željenu temperaturu u prostoriji u rasponu od 15 ° C do 35 ° C. Grijač vala topline sada zagrijava sobu sve dok se ne postigne unaprijed odabrana temperatura, a zatim se automatski isključi. Čim je potrebno ponovno zagrijavanje, grijač se automatski ponovno uključuje tako da temperatura u prostoriji bude konstantna. Ovaj je postupak posebno učinkovit i štedi energiju, jer grijač zagrijava samo onoliko koliko je potrebno za pružanje ugodne topline.

TIŠE I BESPLATNO GRIJANJE

Budući da grijač toplinskog vala Trotec ne treba ventilator za puhanje u usporedbi s električnim grijačima, on ne savladava prašinu u sobi. To je posebno ugodno posebno za osobe s alergijom i astmatičare. Uz to, TCH 2050 E stvara svoju toplinu potpuno tiho, tako da se, primjerice, može koristiti u spavaćoj sobi. Tako da možete spavati opušteno i odmorno čak i u vrlo hladnim sobama.

Timer funkcija - programiranje uključivanja i isključivanja

Praktični 24-satni tajmer udobnog grijača jednako je prikladan kao i štedljiv. Po želji uređaj se može automatski automatski isključiti nakon podesivog vremena (1-24 sata). Tako možete npr. Na primjer, postavite grijač da se isključi u spavaćoj sobi nakon što zaspite. Ili možete ujutro prethodno zagrijati kuhinju tako da možete uživati u kavi dok je još topla.

Frost straža funkcija

Za zaštitu nezagrijanih prostorija od prekomjernog hlađenja i oštećenja uzrokovanih hladnoćom, TCH 2050 E može se koristiti i za zaštitu od smrzavanja. Integrirana funkcija praćenja smrzavanja osigurava da temperatura u sobi ne padne ispod 5 ° C. Ovo također sprečava da se vodovodne cijevi i cijevi za grijanje ne smrzavaju. Na taj se način zimski vrtovi, staklenici, garaže, skladišta ili podrumske prostorije koje nisu povezane s centralnim grijanjem mogu zadržati bez smrzavanja.

"Sigurnost na prvom mjestu"

Za siguran rad grijanja, grijač toplinskog vala opremljen je zaštitnom zaštitom od pregrijavanja koja automatski isključuje uređaj ako postoji opasnost od nakupljanja topline. Također protiv slučajnog probijanja, npr. Stabilni grijač optimalno je zaštićen, primjerice kućnim ljubimcima, nepažljivim gostima ili bijesnom djecom, jer integrirani preklopnik odmah deaktivira TCH 2050 E kad se nagne.

FUNKCIONALNI NAČELO GLAVNOG GRIJALA TCH 2050 E

Sa svojim 3D sustavom grijanja, TCH 2050 E pametno kombinira prednosti konvektora i infracrvenog grijača, osiguravajući istinsku sveobuhvatnu toplinu za manje od minute.

Učinkovita tehnologija grijanja od sljubke s pločicama

Troslojne grijaće ploče od sljubnice izrađene od prirodne rude sljube u vrlo kratkom vremenu stvaraju ugodnu infracrvenu zračenje, koja se, za razliku od uobičajenih radijacijskih grijača, ne emitira samo iz jednog smjera, već istodobno prema prednjem i stražnjem dijelu. Još jedna prednost visokokvalitetnih grijaćih elemenata od sljube je njihovo potpuno i jednolično grijanje. Intenzivna zračenje topline stvara se na cijelom području, bez gubitka performansi i bez potrošnje kisika.

Toplina koja ispunjava prostor po principu sunca

Infracrveno zračenje djeluje prema prirodnom principu sunca. Ne zagrijava zrak, već površine predmeta koje udara. Predmeti pohranjuju toplinu i postepeno je vraćaju u prostoriju, tako da toplina i dalje djeluje, čak i ako je grijač toplinskog vala već isključen. Infracrveno zračenje stvara ugodan osjećaj prirodne sunčeve svjetlosti na koži.

Plus point: Zajedno infracrveno zračenje i konvekcijska toplina međusobno se nadopunjuju u trodimenzionalni svestrani sustav grijanja. Čitava soba se zagrijava ravnomjerno toplinom zračenom prema gore, naprijed i natrag. Za brzu, ugodnu toplinu u cijeloj sobi - do najudaljenijeg ugla.

ZDRAV ŽIVOTNA KLIMA

Duboko udahnite sa funkcijom Stop-DryAir

S TCH 2050 E više se ne morate brinuti zbog previše suhog zraka za grijanje. Za razliku od konvencionalnih tehnologija grijanja, kod kojih grijanje neminovno dovodi do snižavanja vlažnosti zraka u sobi, po principu grijanja toplotnim valom vlažnost zraka u sobi koja se zagrijava ostaje konstantna na istoj razini. Osjetite dobru toplinu za slobodno disanje!

Toplinske zakrpe za imunološki sustav

Osobito u hladnim jesenskim i zimskim mjesecima, hladne temperature tijelo doživljavaju kao neugodne. Tada infracrvena toplina TCH 2050 E leži na koži poput umirujuće toplinske mrlje. Potiče se cirkulacija i metabolizam, što zauzvrat može imati umirujući učinak na bol u mišićima i na mišićno-koštani sustav.

Upečatljiv crni dizajn

Optika također igra glavnu ulogu, uostalom, hladni crni toplinski grijač valova često je fokus vaše sobe. Visokokvalitetna izrada i čvrst retro šarm crne metalne rešetke postavili su upečatljiv dizajnerski naglasak u ambijentu vaše sobe.

Moguće je kompaktno i jednostavno za nošenje

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, integriranim glatkim valjcima i praktičnim ručkama, grijač toplinskog vala TCH 2050 E može se brzo i lako premjestiti iz jedne prostorije u drugu. Tako ostanete fleksibilni i možete ih koristiti bilo u uredu, dnevnim i poslovnim prostorima ili, za npr. korištenje u wellness području. Integrirani kabel za premotavanje kabela osigurava red tijekom prijevoza i skladištenja i sprječava opasnosti.

Općenito, grijač toplinskog vala TCH 2050 E nije uvjerljiv samo u pogledu sveobuhvatne tehnologije grijanja - nego je i optimalno rješenje za grijanje tijekom tri hladne sezone zahvaljujući udobnim funkcijama i dizajnu bogatom karakterima.

Praktične prednosti:

Do 2.000 W snage grijanja za čistu toplinu bez kondenzacije i bez mirisa
2 razine grijanja (1.200 W / 2.000 W)
3D cjeloviti sustav grijanja: kombinacija infracrvenog zračenja i konvekcijske topline
Visokokvalitetna tehnologija grijanja sa MICA pločama
Termostatski kontrolirani automatski rad s odabranom ciljnom vrijednošću između 15 ° C i 35 ° C
Automatska kontrola temperature
Prikaz trenutne temperature u prostoriji
Stop-DryAir: ne isušuje zrak iz sobe
Funkcija zaštite od smrzavanja
Tajmer funkcija
IR daljinski upravljač
LCD zaslon
Energetski učinkovit rad zahvaljujući automatskom isključivanju kad se dostigne ciljna vrijednost
Maksimalna sigurnost zahvaljujući zaštiti od pregrijavanja i nagiba
Jednostavan za transport zahvaljujući ručkama i integriranim valjcima
Bez bučnog grijanje
 
Karakteristike
Do 2.000 W snage grijanja za čistu toplinu bez kondenzacije i bez mirisa
2 razine grijanja (1.200 W / 2.000 W)
3D cjeloviti sustav grijanja: kombinacija infracrvenog zračenja i konvekcijske topline
Visokokvalitetna tehnologija grijanja sa MICA pločama
Termostatski kontrolirani automatski rad s odabranom ciljnom vrijednošću između 15 ° C i 35 ° C
Automatska kontrola temperature
Prikaz trenutne temperature u prostoriji
Stop-DryAir: ne isušuje zrak iz sobe
Funkcija zaštite od smrzavanja
Tajmer funkcija
IR daljinski upravljač
LCD zaslon
Energetski učinkovit rad zahvaljujući automatskom isključivanju kad se dostigne ciljna vrijednost
Maksimalna sigurnost zahvaljujući zaštiti od pregrijavanja i nagiba
Jednostavan za transport zahvaljujući ručkama i integriranim valjcima
Bez bučnog grijanje

 

Više informacija o konvektoru na Klimateh.ba

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.