OBJAVITE

Izrada web sajtova web stranica PROFESIONALNO I JEFTINO

Izrada web sajtova web stranica PROFESIONALNO I JEFTINO

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 24 dana

Detaljne informacije

Izrada i održavanje web stranica
Pisanje web sadržaja
Razvoj softvera
Razvoj Windows aplikacija
Razvoj web i desktop aplikacija

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
39378786
Obnovljen
Prije 24 dana
Broj pregleda
205

Izrada web sajtova web stranica PROFESIONALNO I JEFTINOKratki opis

Iskustvo preko 5 godina, urađeno preko 80 sajtova, web shopovi, web prezentacije, izrada loga, graficki dizajn, seo Optimizacija... JEFTINO

Detaljni opis

Šta su naši ciljevi u izradi web sajtova?

Izrada web sajtova  će estetski upotpuniti utisak o Vašeg poslovanju. U dogovoru sa Vama, do najboljeg sajta dolazimo sintezom Vaših želja i naših ideja. Posle kreiranja logistike, vreme je za kreativno rešenja Vašeg budućeg sajta. Po odobrenju grafički predstavljenog rešenja, pristupa se izradi web sajta i potom njegovo postavljanje na internet.
Naše percipiranje sinteze modernog i funkcionalnog jeste primenjivanje minimalističkog stila koji je sve više popularan u poslovnom svetu i najvažnije najfunkcionalniji pri pregledavanju sajtova. Razlog tome jeste činjenica da je upravo istaknuto ono što je najbitnije.

Responsiv web dizajn

Sajt prilagođen mobilnim telefonima

Sa preko 50% ukupnog veb saobraćaja koji dolazi sa mobilnih uređaja, kreiranje veb sajtova koji su prilagođeni mobilnim uređajima je nužnost! Sve počinje sa prilagodljivim veb dizajnom.
Odgovarajući web dizajn omogućava da se Vaš veb sajt prilagodi i pruži optimalno iskustvo na bilo kom uređaju sa koga se gleda. To znači da će vaš sajt izgledati odlično i funkcionisati besprekorno za korisnika na desktop računaru, laptopu, tabletu ili mobilnom telefonu.

Prilagođen za mobilni

Dizajniran za svaki uređaj

Pozitivno iskustvo prilikom korišćenja

Pomaže kod SEOSEO OPTIMIZACIJA SAJTA

Kako biti prvi na Google pretrazi?

SEO (Search Engine Optimization) bismo mogli definisati kao optimizaciju sajta za pretraživače.
SEO optimizacija sajta je proces optimizovanja sajta da bi podigao kvalitet i kvantitet saobraćaja ka vašem sajtu, putem organskih rezultata pretrage. SEO optimizacija sajta će vam pomoći da privučete targetiranu publiku, koju istinski zanima sadržaj vašeg sajta, jer joj pretraživač sajt preporučuje kao kvalitetan i relevantan.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.