OBJAVITE

Konverzacijski časovi engleskog (online)

Konverzacijski časovi engleskog (online)

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 7 dana

Detaljne informacije

Instrukcije iz engleskog jezika

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
39196200
Obnovljen
Prije 7 dana
Broj pregleda
232

Konverzacijski časovi engleskog (online)Kratki opis

Želite li vježbati svoje konverzacijske vještine ili steći sampopouzdanje da govorite engleski? Javite se. :)

Detaljni opis

O meni:
.
Podučavam engleski online od 2018, Japance i ljude sa naših prostora. Nisam završila engleski, i stoga su časovi koje nudim povoljniji. Moj nivo je C1 i certifikovani sam TEFL instruktor. Šta to znači? To znači da sam prošla online trening i položila testove za podučavanje engleskog jezika. To znači da odmah nakon prvog, ili nakon nekoliko časova mogu prepoznati vaše snage i slabosti kad je u pitanju engleski jezik i preporučiti Vam smjernice za dalje učenje i usavršavanje Vaših vještina. Mogu personalizovati lekcije samo za Vas, na osnovu Vašeg nivoa, potreba, mogućnosti, i želja. I što je najvažnije, imam mnogo strpljenja i prijateljski sam raspoložena, pa su lekcije često i zabavne. :)
.
Časovi:
.
Nudim struktuirane i ležernije vrste časova. Kad je u pitanju razvijanje tečnosti i samopouzdanja, najčešće radimo čitanje kraćih tekstova (obično dnevnih vijesti) i nakon toga razgovaramo, gdje ja postavljam pitanja, a Vi pričate, uglavnom. :) Možemo na ovo dodati i učenje frazalnih glagola i idioma, ili gramatike. Možemo držati i časove samo s temama i razgovorom.
.
1. Konverzacijski časovi (sa ili bez čitanja i ispravljanja grešaka) u trajanju od 25 minuta koštaju 5 KM. Predlažem makar dva susreta sedmično, uz mogućnost otkazivanja. To bi bilo 40 KM mjesečno.
.
2. Konverzacijski časovi sa gramatikom ili učenjem frazalnih glagola, 45 min - 8 KM, dva puta sedmično (64 KM mjesečno).
.
Možemo kreirati i specijalni plan časova samo za Vas.
.
Može se odustati u bilo kojem trenutku bez obrazloženja, uz najavu. Časove držimo preko Skype-a, Vibera, mesindžera ili Zooma.
.
Ako imate bilo kakvih pitanja, javite se. Uglavnom, ne treba se bojati! :)
.
MOŽETE PROBATI JEDAN ČAS PRIJE NEGO ODLUČITE. :) Ako ne budete željeli nastaviti, probni čas je besplatan.
.
Učenje i usavršavanje engleskog jezika u današnjem vremenu trebalo bi biti sastavni dio života svake obrazovane osobe koja želi napredovati u životu, bilo da učite sami, ili uz pomoć instruktora. :)

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.