OBJAVITE

Adria Topo 2.40

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

Po dogovoru

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 5 godina

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

Lokalna mapa
Regionalna mapa

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
3910495
Broj pregleda
201

Dostupnost, plaćanje i dostava

Dostupnost
Svugdje
Povrat novca
Da, vraćam novacKratki opis

Adria Topo 2.40

Detaljni opis

Ubacivanje Garmin navigacionog softwera za planinare, lovce, i ostale ljubitelje prirode u mobitele, PNA uređaje... Detaljnijih od ovih karti nema. Zemlje su: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija. AdriaTOPO je detaljna, topografska, nerutabilna karta za Garmin GPS uređaje. Karta obuhvaća tri države: Sloveniju, Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Referentno mjerilo karte je M 1:25000. Karta je prvenstveno namijenjena onima čiji je posao ili hobi vezan za boravak u prirodi.
Od verzije 2.40 AdriaTOPO karta je dobavljiva isključivo na SD karticama (nema više CD verzije). Najveća prednost je što kartu možete pregledavati na računalu u GARMIN-ovom besplatnom programu BaseCamp.
AdriaTOPO sadrži visinski prikaz terena putem slojnica i detaljne hidrografske podatke, površine pokrivene šumom, označene nacionalne parkove, parkove prirode, zaštićene rezervate i ostala područja prema nacionalnoj klasifikaciji. Ucrtano je i više od 90% planinarskih staza, domova i raznih skloništa što će zasigurno pomoći mnogim ljubiteljima planina i prirode. U kartu je uključen i digitalni model terena (DTM) koji omogućava izradu i pregled poprečnih (vertikalnih) profila trase. Područja zaštićenih područja u kojima korisnici najčešće borave u prirodi detaljnije su obrađena.
U karti se nalazi 180 000 POI točaka koje se mogu jednostavno pretraživati, bilo da se radi o izvoru, planinskom vrhu, restoranu, benzinskoj pumpi, naselju ili drugom. Pretraga POI točaka može se napraviti prema imenu (ili nekoj od riječi iz imena), kategoriji točke ili udaljenosti od trenutne lokacije. AdriaTOPO karta dijeli sa AdriaROUTE kartom detaljnu cestovnu mrežu s uključenim naseljaima s detaljno obrađenim imenima ulica i kućnim brojevima. Na podacima karte se kontinuirano radi.