OBJAVITE

BOSANSKI SUDŽUK PREMI 400 G

BOSANSKI SUDŽUK PREMI 400 G

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

5,95 KM

Količina

1000

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 23 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
37771998
Obnovljen
Prije 23 dana
Broj pregleda
7383

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

BOSANSKI SUDŽUK PREMI 400 GKratki opis

BOSANSKI SUDŽUK PREMI 400 G

Detaljni opis

Uvjeti kupovine putem Menprom OLX Shop
- Prodaja robe putem Menprom OLX Shop se obavlja u okviru registrovane djelatnosti Menprom doo, Ahmeta Kobića bb - Gornja Tuzla, ID br. 4209142620007, telefon 035 393 774 i 061 174 363 (Viber).
- Naručena roba se isporučuje iz naših maloprodajnih objekata u Tuzli, te distributivnih centara u Tuzli, Istočnom Sarajevu i Cazinu.
- Sve cijene su izražene u konvertibilnim markama (BAM) i sa uračunatim PDV-om.
- Menprom OLX Shop omogućava kupovinu cjelokupnog asortimana robe u njegovoj ponudi pod slijedećim uslovima:
a) Kupovina je omogućena za narudžbe robe iz ponuđenog asortimana mesa i mesnih prerađevina u minimalnoj vrijednosti od 30,00 KM.
- Ukoliko želite kupiti više različitih artikala, dostavite nam detaljnu listu u privatnoj poruci sa njihovom količinom prilikom narudžbe. Roba se smatra naručenom kada na profil kojim ste se registrirali kao kupac na OLX.ba dobijete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Menprom OLX Shop. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da nas kontaktirate putem OLX poruke, telefonom na broj 061 174 363 ili na email irhad@menprom.ba
- Narudžbe koje budu zaprimljene do 16 h radnim danom se isporučuju naredni dan, a narudžbe iza 16:00 h se isporučuju u 48h.
- Menprom se obavezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku narudžbe ima na stanju. Ukoliko ih nismo u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat ćemo Vas telefonski ili OLX porukom radi dogovora o zamjenskom artiklu ili otkazivanja narudžbe za artikl koji nemamo na stanju.
- Svi dostupni artikli bit će isporučeni na adresu koju kupac navede - do ulaza u zgradu.
- Prilikom dostave robe kupac je obavezan izvršiti provjeru na licu mjesta, te u prisustvu dostavljača usporediti dostavljene artikle sa pratećim fiskalnim računom. Kupac je dužan dostavljaču odmah staviti primjedbu na isporučenu vrstu i količinu artikala, te na njihova eventualna oštećenja. Naknadne reklamacije na količinu i vrstu robe neće biti uvažene.
- Plaćanje se vrši isključivo u gotovini prilikom isporuke na adresu koju kupac naznači.
- U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti reklamaciju putem OLX poruke, na email irhad@menprom.ba ili pismeno na adresu Menproma. Kupac ima pravo na povrat isporuke robe koju nije naručio, isporuke robe kojoj je istekao rok trajanja ili isporuke robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.
- Menprom će prilikom opravdane reklamacije i povrata robe, kupcu odobriti zamjenu artikala ispravnim o svom trošku ili kupcu vratiti plaćeni iznos i nadoknaditi troškove povrata artikala.
- Prema Zakonu o zaštiti potrošača BiH i Zakona o zaštiti potrošača RS, kupovina putem Menprom OLX Shop se smatra prodajom na daljinu, te kupac ostvaruje i sva prava predviđena navedenim zakonskim propisima.
- Osobni podaci kupaca će biti korišteni i obrađivani u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka BiH i isključivo u svrhu isporuke naručenih proizvoda i rješavanja zahtjeva za reklamaciju.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.