OBJAVITE

Juicy Gusti 100% sok 1l 1/6 031163

Juicy Gusti 100% sok 1l 1/6    031163

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

17,70 KM

Količina

1000

Obnovljen

03.04.2020 u 19:36

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
37627424
Obnovljen
03.04.2020 u 19:36
Broj pregleda
1629

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Juicy Gusti 100% sok 1l 1/6    031163Uslovi prodaje

Detaljni opis

Uvjeti kupovine putem Boreas OLX Shop

-        Prodaja robe putem Boreas OLX Shop se obavlja u okviru registriranih djelatnosti Boreas d.o.o. Kreševo, Polje bb, Kreševo, ID broj 4236038450008, telefon 030 800 700.

-        Naručena roba se isporučuje iz naših distributivnih centara u Kreševu, Sarajevu, Tuzli, Bihaću, Mostaru, Banja Luci i Bijeljini.

-        Obilježja i svojstva robe su naznačena na deklaraciji koja se nalazi na svakom pojedinačnom artiklu.

-        Sve cijene su izražene u konvertibilnim markama (BAM) i sa uračunatim PDV-om.

-        Boreas OLX Shop omogućava kupovinu cjelokupnog asortimana robe u njegovoj ponudi pod slijedećim uvjetima:

a)           Kupovina je omogućena za narudžbe robe iz asortimana pića u minimalnoj vrijednosti od 25,00 KM.

b)           Isporuka robe iz asortimana duhanskih proizvoda je moguća samo u slučaju narudžbe koja, pored duhanskih proizvoda, obuhvaća i robu iz asortimana pića u minimalnoj vrijednosti od 25,00 KM. Narudžbe i isporuke isključivo robe iz asortimana duhanskih proizvoda nisu moguće.

c)           U skladu sa ograničenjem propisanim članom 8. Zakona o zabrani prodaje i upotrebe duvanskih proizvoda licima mlađim od 18 godina, narudžba i isporuka robe iz asortimana duhanskih proizvoda nije moguća za teritorij Republike Srpske.

-        Kupac je svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja izvrši narudžbu putem Boreas OLX Shop. Boreas zadržava pravo da u skladu sa zakonskim ograničenjima odbije isporuku i alkohola i duhanskih proizvoda licima mlađim od 18 godina.

-        Ukoliko želite kupiti više različitih artikala, dostavite nam detaljnu listu u privatnoj poruci  sa njihovom količinom prilikom narudžbe. Roba se smatra naručenom kada na profil kojim ste se registrirali kao kupac na OLX.ba dobijete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Boreas OLX Shop. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da nas kontaktirate putem OLX poruke, telefonom na broj 081 920 777 ili na email olx.narudzbe@stanic-boreas.com.

-        Narudžbe koje budu zaprimljene do 16 h radnim danom se isporučuju naredni dan, a narudžbe iza 16:00 h se isporučuju u 48h.

-        Za kupovinu artikala sa povratnom ambalažom, kupac mora imati istu količinu povratne ambalaže naručenog branda. Ambalažu nije moguće platiti!

-        Boreas se obavezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku narudžbe ima na stanju. Ukoliko ih nismo u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat ćemo Vas telefonski ili OLX porukom radi dogovora o zamjenskom artiklu ili otkazivanja narudžbe za artikl koji nemamo na stanju.

-        Svi dostupni artikli bit će isporučeni na adresu koju kupac navede- do ulaza u zgradu. Dostavu artikala vršimo besplatno vlastitim vozilima i brzom poštom od ponedjeljka do subote izuzev praznicima.

-        Prilikom dostave robe kupac je obavezan izvršiti provjeru na licu mjesta, te u prisustvu dostavljača usporediti dostavljene artikle sa pratećim fiskalnim računom. Kupac je dužan dostavljaču odmah staviti primjedbu na isporučenu vrstu i količinu artikala, te na njihova eventualna oštećenja. Naknadne reklamacije na količinu i vrstu robe neće biti uvažene.

-        Plaćanje se vrši isključivo u gotovini prilikom isporuke na adresu koju kupac naznači.

-        U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti reklamaciju putem OLX poruke, na email olx.narudzbe@stanic-boreas.com ili pismeno na adresu Boreasa. Kupac ima pravo na povrat isporuke robe koju nije naručio, isporuke robe kojoj je istekao rok trajanja ili isporuke robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

-        Boreas će prilikom opravdane reklamacije i povrata robe, kupcu odobriti zamjenu artikala ispravnim o svom trošku ili kupcu vratiti plaćeni iznos i nadoknaditi troškove povrata artikala.

-        Prema Zakonu o zaštiti potrošača BiH i Zakona o zaštiti potrošača RS, kupovina putem Boreas OLX Shop se smatra prodajom na daljinu, te kupac ostvaruje i sva prava predviđena navedenim zakonskim propisima.

-        Osobni podaci kupaca će biti korišteni i obrađivani u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka BiH i isključivo u svrhu isporuke naručenih proizvoda i rješavanja zahtjeva za reklamaciju.  


 

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.