OBJAVITE

Washburn akustične gitare sa koferom

Washburn akustične gitare sa koferom

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

544 KM

Količina

5

Stanje

Novo

Obnovljen

09.12.2019 u 13:50

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Brend

Detaljne informacije

Vrsta
Akustična

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
36219069
Obnovljen
09.12.2019 u 13:50
Broj pregleda
108

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Washburn akustične gitare sa koferomUslovi prodaje

www.artist.ba zvanična web stranica Artist d.o.o. u Bosni i Hercegovini - Banjaluka, Sarajevo, Doboj, Bijeljina
:: Dostava BESPLATNA za račune preko 100 KM :: Garancija 24 mjeseca ukoliko nije specifični artikl sa posebnim garantnim rokom ::
Dostava robe je moguća na bilo koju adresu u Bosni i Hercegovini.

Kratki opis

Nova kolekcija Washburn gitara sa originalnim koferima po super niskim Artist Paket cijenama

Detaljni opis

Washburn HERITAGE D10S
Akustična gitara dreadnought oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od mahagonija, a gornja ploča od pune Sitka smreke. D10 je jedan od najprodavanijih modela akustične gitare kod nas. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora.

 

Washburn HERITAGE D10SCE
Ozvučena akustična gitara dreadnought oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od mahagonija, a gornja ploča od pune Sitka smreke. D10 je jedan od najprodavanijih modela akustične gitare kod nas. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i ugrađenim hromatskim štimerom.

 

Washburn HERITAGE D20SCE
Ozvučena akustična gitara dreadnought oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od Pau Ferro, a gornja ploča od pune Sitka smreke. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton, sa Pau Ferro puniji i bogatiji kroz cijeli frekvencijski spektar, a koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i ugrađenim hromatskim štimerom.

 

Washburn HERITAGE F11SCE
Ozvučena akustična gitara Folk oblika koja je perfektna za pjevače/kompozitore i sve one koje vole gitare manjeg tijela. Bez obzira na umanjeno tijelo, F11SCE ima izbalansiran ton kroz cijeli frekvencijski spektar, ali omogućava lakše rukovanje instrumentom na bini i dok komponujete. Leđa i strane su izrađene od mahagonija, a gornja ploča od pune crvene kedrovine. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje pun i topao ton. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i hromatski štimer.

 

Washburn WOODLINE O20SCE
Ozvučena akustična gitara Orchestra oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od figuriranog jasena (Quilt Ash), a gornja ploča od pune Sitka smreke. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje dinamičan ton, sa Pau Ferro pun i bogat kroz cijeli frekvencijski spektar, a koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne livene mašinice, ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i ugrađenim hromatskim štimerom.

 

Washburn COMFORT G10SE
Comfort serija specijalno obraća pažnju na ergonomske karakteristike instrumenta kako bi instrumentalisti maksimalno olakšali iskustvo u izvođenju. Comfort G10SE ima specijalni oslonac za ruku izrađen od oraha (Walnut). Ozvučena akustična gitara Grand auditorium oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od mahagonija, a gornja ploča od pune Sitka smreke. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje dinamičan ton, sa Pau Ferro pun i bogat kroz cijeli frekvencijski spektar, a koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne livene mašinice, ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman Sonitone pretpojačalo ugrađeno bez bušenja gitare sa kontrolama u rezonantnom otvoru.

 

Washburn FESTIVAL EA20S-NUNO BETTENCOURT
Novi model urađen u saradnji sa višedecenijskim Washburn gitaristom Nuno Bettencourt-om koji je još od vremena prvih hitova benda Extreme prije postao i ostao u samom vrhu svjetskih gitarskih virtuoza. Ozvučena akustična gitara Thinline Auditorium oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od Pau Ferro, a gornja ploča od pune Sitka smreke. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton, sa Pau Ferro puniji i bogatiji kroz cijeli frekvencijski spektar, a koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Tijelo je nešto tanje kako bi instrument bio što ugodniji na bini. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 21 pragom. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne livene mašinice, ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i ugrađenim hromatskim štimerom.

 

Washburn COMFORT G55CE KOA
Comfort serija specijalno obraća pažnju na ergonomske karakteristike instrumenta kako bi instrumentalisti maksimalno olakšali iskustvo u izvođenju. , Čim pogledate Comfort G55CE KOA, pored ekskluzivnog drveta, u centru pažnje nalazi se specijalni oslonac za ruku. Ozvučena akustična gitara Grand Auditorium oblika izrađena od egzotičnog tropskog KOA drveta koje je poznato po svom bogatom, punom i izbalansiranom tonu. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne livene mašinice, ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman Fishman 501T pretpojačalo sa proširenom kontrolom za super fino podešavanje u potrebama tonca ili ukusu instrumentaliste.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.