OBJAVITE

Građevinsko zemljište 1.616m2,glavna saobraćajnica,Stup

Građevinsko zemljište 1.616m2,glavna saobraćajnica,Stup

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

3.200.000 KM

Obnovljen

Prije 6 dana

Detaljne informacije

Prilaz
Asfalt
Kvadrata
1616

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
35540633
Obnovljen
Prije 6 dana
Broj pregleda
10365

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Građevinsko zemljište 1.616m2,glavna saobraćajnica,StupLokacija nekretnine

Kratki opis

PROSTOR prodaje: Građevinska parcela 1.616m2 direktno uz glavnu saobraćajnicu Ilidža – Centar grada. Min. Brutto građevinska površina 8.640 m2 po RP. Stup - Ilidža, Sarajevo

Detaljni opis

PROSTOR šifra: 10-06p/2019_A

Agent: Dervišbegović Haris 061/319-893
E-mail: haris@prostor.ba

 

Želite saznati više o ovoj nekretnini? Za više fotografija i dodatne informacije posjetite:

https://prostor.ba/prodaja/zemljiste/stup/9695

 

Opis nekretnine:
Prodaje se jedinstveno građevinsko zemljište površine 1.616 m2 na najboljoj lokaciji na Stupu uz samu glavnu saobraćajnicu Džemala Bijedića koja spaja centar grada i Ilidžu, u neposrednoj blizini Stupske petlje.

Dozvoljena gradnja sa ucrtanom markicom po Regulacionom planu iznosi ukupno minimalno 8.640 m2 BGP sa jednim ucrtanim objektom koji frontalno gleda prema ulici Džemala Bijedića.

Parcela ima direktan pristup na glavnu cestu, a sama širina parcele je cca 30 metara, i ovo je jedna od izuzetno rijetkih preostalih lokacija sa direktnim pristupom sa glavne saobraćajnice.

Parcela je površine 1.616,00 m2, dozvoljena gradnja po RP: P8 – ukupna min. BGP 8.640,00 m2 (6.480 m2 iznad zemlje i 2.160 m2 ispod zemlje)

Obzirom na širinu frontalnog dijela parcele, kao i činjenicu da se na istoj može graditi objekat sa minimalno 8.640 m2 brutto građevinske površine, ista je idealna za gradnju više tipova objekata kao npr. hotela, apartmanske zgrade, stambeno-poslovnog objekta i dr.

U neposrednoj blizini parcele je trenutno u toku gradnja većeg stambenog naselja, te se u bliskoj budućnosti očekuje da predmetna lokacija bude gusto naseljena, što otvara dalje mogućnosti za komercijalizaciju ove jedinstvene lokacije.

Neposredna blizina glavne gradske saobraćajnice, kao i stanica javnog gradskog prijevoza, pristup centru grada i Ilidži je u velikoj mjeri olakšan.

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 061/319-893 ili VIBER/WhatsApp +38761319893.

Lokacija:

Ulica Džemala Bijedića, Stup, Ilidža.

Priključak na petlju Butila i autoput Vc je na svega 3 min vožnje od predmetne lokacije, Internacionalni Aerodrom Sarajevo - 5 min, Ilidža - 5 min, SCC – 12 min a Baščaršija na 15 min.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

PROSTOR d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za eventualna odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.