OBJAVITE

Njemacki jezik

Njemacki jezik

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

100 KM

Stanje

Korišteno

Obnovljen

Prije 10 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Detaljne informacije

Jezik
Njemački
Medij
CD

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
34620074
Obnovljen
Prije 10 dana
Broj pregleda
190

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Njemacki jezikKratki opis

Nemacki jezik 2 dr.Gordana Iricanin,kurs Nemackog jezika 2

Detaljni opis

Nemački jezik 2 (Viši 1, Viši 2 i Konverzacija)

Gordana Iričanin (autor)

Izdavač: Jugovideo d.o.o.

Kurs svojim jedinstvenim i proverenim (na preko 100.000 polaznika) metodološkim pristupom (metod g-đe Eve Kraus Srebrić - nosilac katedre Metodike na Filološkom fakultetu u Beogradu) omogućava polaznicima da za 3 meseca (provereno na preko 100.000 polaznika) samostalno savladaju kompletnu pismenost, gramatiku i fonetiku obuhvaćenu nivoom izabranog dela kursa (1. ili 2.) t.j. da govore nemacki jezik. Ono što je važno napomenuti je da su spikeri na snimanju tonskog dela izdanja (na CD -ima) dovođeni iz matičnih zemalja jezika koji se uči, tako da slušajući učite i najpravilniji izgovor.

Kurs je uradjen tako da imate utisak kao da vam je privatni profesor došao kući koji sa vama vežba, propituje, čeka da odgovorite na pitanja, diktira...
Komplet sadrži:
- UDŽBENIK sa 40.lekcija, rečnik (oko 1900) novih reči , gramatika ( fonetika, morfologija i sintaksa), pismenost, testovi, diktati...
- 10 kom. AUDIO CD-a sa snimcima 40. lekcija i vežbanjima uporedo sa UDŽBENIKOM ( diktati, vežbanja, pitanja i rešenja)
- METODSKO UPUTSTVO, kao predlog autora i metodičara, kojim načinom, metodom i tempom će korisnik najbrže (za 3.meseca) i najlakše savladati.

Kako je nastala kućna škola stranih jezika?
Kućna škola stranih jezika je nastala iz potrebe Visokih vojnih škola da se oficirima omogući da za kratko vreme, samostalno, u kabinetskoj nastavi, savladaju strani jezik.
Kurs obrađuje kompletna znanja: pismenost, gramatiku, fonetiku i sintaksu. Autori su nosioci katedri na Beogradskom Univerzitetu, a spikerima je nemački maternji jezik. Kursevi su rađeni po metodi Katedre za strane jezike Visokih vojnih škola, autora gđe Eve Kraus Srebrić. Kurs je metodološki i uz priloge, kao komplet jedan i dva, namenjen za apsolutno samostalno učenje jezika. Uspeh garantuje i preko 100.000 polaznika Instituta za strane Jezike Visokih vojnih škola, koji su pomoću ovog izuzetnog učila savladali jezik. Kućna škola stranih jezika namenjena je celoj porodici, prijateljima i ostaje kao trajno porodično vlasništvo.

Način učenja:
Svaka lekcija prelazi se za četiri časa u dva dana (tj. dva časa dnevno od po 45 minuta sa minimalnom pauzom od 15 minuta između njih).

Prvi čas prvog dana: tri slušanja lekcije uz praćenje teksta iz udžbenika

Drugi čas prvog dana: Dva slušanja lekcije u rečenicama (sa pauzom) i glasno ponavljanje sa pravilnim izgovorom.

Prvi čas drugog dana: Jedno preslušavanje lekcije uz praćenje udžbenika, a zatim dva glasna čitanja teksta lekcije iz udžbenika (bez fono zapisa).

Drugi čas drugog dana: Jedno preslušavanje lekcije kao diktat, uz prekide, i fonetsko zapisivanje, izvršiti korekturu napisanog teksta upoređujući ga sa tekstom u udžbeniku.

Preporučujemo neprekidno, svakodnevno učenje, dva časa dnevno, šest dana nedeljno, s tim da posle pauze na prvom narednom času, preslušate uz praćenje teksta u udžbeniku lekciju sa prethodnog časa (pre pauze). Ovakvim tempom za tri meseca savladaćete jedan deo kursa (početni i srednji ili viši i konverzacijski).

Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je predmet ove prodaje original.
Svjestan sam da je prodaja kopiranog sadržaja kažnjiva po zakonu i spreman sam da prihvatim posljedice i prosljeđivanje mojih podataka organima gonjenja ukoliko se dokaže da je predmet moje prodaje kopija originala.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.