OBJAVITE

Posao - Distributer CaliVita proizvoda

Posao - Distributer CaliVita proizvoda
Napomena: Artikal je neaktivan i nije vidljiv na pretrazi

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

Po dogovoru

Stanje

Novo

Obnovljen

22.05.2019 u 23:35

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Posao
Datum objave
OLX ID
33940562
Obnovljen
22.05.2019 u 23:35
Broj pregleda
1058

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Posao - Distributer CaliVita proizvodaDetaljni opis

Srž CaliVita poslovnog modela
1. Korektni uslovi registracije
Da bi postao saradnik CaliVite dovoljno je da kupiš nekoliko proizvoda. Već pri registraciji važi članska cijena što znači da već pri prvoj kupovini možeš dobiti 25% popust na kupljene proizvode. Nema članarine kao ni unaprijed određenog paketa, sam možeš odabrati proizvode iz kataloga ili po preporuci. Time stičeš pravo za dalju distribuciju proizvoda, kao i na gradnju potrošačke, poslovne mreže.
2. Popust, akcije
Ukoliko distribuiraš proizvode odmah dobijaš razliku između članske i preporučene cijene što iznosi 33% i još krajem mjeseca 4% do 21% premije, zavisno od ostvarenog prometa. Iskoristivši aktuelne akcije, pakete, možeš ostvariti još dodatne pogodnosti.
3. Gradnja mreže
Možeš registrovati prijatelje i poznanike, time dobijaš isplatu na osnovu ostvarenja grupe. Sve što budeš imao veći tim i sve što veći broj saradnika budu kupovali proizvode CaliVite imat ćeš viši procenat povraćaja od prometa, te će Ti i prihod eksponencijalno rasti. Možeš izgraditi mrežu beskrajne širine i beskrajne dubine i zbog toga nema gornje granice Tvom prihodu.
4. Extra bonusi
Ukoliko posjeduješ najmanje 3 aktivne grupe, pored redovne isplate možeš dobiti i ekstra premije (Triple Line Bonus Plus). Ukoliko zaista profesionalno, vrijedno radiš i ostvaruješ dodatne izazove, možeš još značajno povećati svoju platu.
5. Nema obavezne mjesečne kupovine
Na nivou od 4%-10% nema obavezne lične kupovine, što znači da ćeš na bazi prometa Tvoje grupe dobiti isplatu iako tog mjeseca nemaš ličnu kupovinu. Ukoliko bi želio izgraditi veliku mrežu koja prihoduje svakog mjeseca, preporučljivo je da koristiš u kontinuitetu proizvode, jer samo tako možeš biti vjerodostojan pred saradnicima.
6. Naknadni popust
Za to da izgradiš sopstveno preduzetništvo u CaliViti na početku nije potrebno da otvoriš firmu jer ostvareni prihod možeš dobiti u formi naknadnog popusta ili možeš kumulirati sve dok ne stigneš iznad 10% nivoa, gdje stičeš pravo da na svoj žiro račun ili firmu dobiješ isplatu.
7. Kontinuitet članstva
Za kontinuitet članstva za narednu godinu, dovoljno je da u toku cjele godine kupiš nekoliko proizvoda. Samom kupovinom proizvoda se automatski produžuje članstv
8. Globalni sistem
Tvoje preduzetništvo možeš graditi u 37 država bez granica. Sa članskim kodom možeš kupiti proizvode i u drugim državama a takođe i registrovati nove potrošače, ključne saradnike u bilo kojoj državi gdje je CaliVita prisutna.
9. Pozitivna motivacija Poslovni model Calivite se isključivo bazira na pozitivnoj motivaciji, isključuje bilo kakvu prisilu. Stoga na gradnji mreže možeš posvetiti onoliko vremena koliko imaš, sa tempom koji ti odgovara, kao i metodom koja ti najviše leži. Suština je da u tom nađeš sebe i da voliš ono što radiš. Mi Te u tome podržavamo.
10. Stabilna podrška i pomoć
Profesionalna sponzorska linija, kao i logistika CaliVite Ti pomaže da postaneš uspješan. Glavni cilj Tvojih sponzora, vođa je da dostigneš svoje ciljeve, da budeš zdrav, priznat, materijalno siguran, zadovoljan, da budeš izvrstan član tima. Najznačajniji oslonac našeg poslovnog modela je, da samo tada možeš postati uspješan ako i saradnicima pomogneš da postanu uspješni. Zbog ovakvog pristupa i filozofije CaliVita uspješno funkcioniše već 25 godina.
11. Pravedni sistem nagrađivanja
Možeš zaraditi više i postići viši nivo u ovoj firmi od bilo koga. Nije bitno kad se registruješ, već je bitno kakvu strukturu i sa kolikim prometom izgradiš. Tako možeš ostvariti mnogo veći prihod od Tvoje sponzorske linije, Tvojih vođa, ukoliko imaš bolju strukturu mreže. To garantuje da nikad nije kasno započeti. Prije 20 godina su se rodili veliki uspjesi, kao i danas, a i za narednih 20 godina ćemo postići vrsne rezultate sa CaliVitom!
12. Menadžerski nivoi, pasivni prihodi
Na menadžerskim nivoima Te očekuju extra nagrade. Sve što izgradiš više menadžerskih linija sa saradnicima, time ćeš srazmjerno dobiti više premija po granama. Pored toga firma značajno nagrađuje i razvoj mreže pored menadžerskih grana. Ukoliko u kontinuitetu ostvariš stabilne rezultate, očekuje Te značajna jednokratna godišnja premija kao i nagradno putovanje na luksuznim mjestima širom svjeta.
13.
Mogućnost nasljeđivanja, pasivni prihodi
I
zgrađena mreža je vrijednost, i preduzetništvo sa pasivnim prihodima se nasljeđuje. Pošto su nam proizvodi važni i potrebni svakom, mreža sa puno potrošača i ključnih saradnika može opstati godinama i stvarati promet.
14. Sve je moguće
Naš poslovni model zavisno od prometa i strukture mreže dale Ti mogućnost da mjesečno zaradiš svega nekoliko desetina maraka ili čak desetine hiljada. Činjenica je da veličina Tvog preduzetništva isključivo zavisi od TEBE! Mi Te u svemu podržavamo! Puno uspjeha!


Jasmin Đukić
tel: 061 606 223

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.