OBJAVITE

Automatska regulacija vlage u prostoru - LUNOS Berlin

Automatska regulacija vlage u prostoru - LUNOS Berlin

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

1.293 KM

Obnovljen

Jučer, 17:12

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
33935884
Obnovljen
Jučer, 17:12
Broj pregleda
2596

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Automatska regulacija vlage u prostoru - LUNOS BerlinUslovi prodaje

Reklamacije se primaju po prijemu računa.
Plaćanje: virmanski, dug se izmiruje do dana ugradnje.
Fabrička garancija na Lunos proizvode vrijedi 2 godine.
Za neblagovremeno plaćanje zaračunavamo propisanu zateznu kamatu.
U slučaju spora nadležan je Osnovni sud I u Sarajevu.

Kratki opis

LUNOS higrosenzibilni sistemi s rekuperacijom; automatska kontrola vlage, filtriranje vanjskog zraka, smoga i alergena, zdrav dom, energetsa efikasnost, sakrivena u zidu, najtiša na svijetu...

Detaljni opis

JEDINO TRAJNO RJEŠENJE ZA ELIMINISANJE VLAGE U PROSTORIJAMA!

Trenutno jedino trajno rješenje za probleme sa vlagom u stanovima, kućama i poslovnim prostorima. Ugradnjom koja traje 1 dan, obezbjeđuje se konstantna izmjena vlažnog i potrošenog zraka za novi (svježi i filtrirani vanjski zrak).Senzori za valžnost automatski regulišu izmjenu vlažnog zraka. Zimi se izmjenjuje temperatura unutrašnjeg i vanjskog zraka pa nema gubitaka toplote, a tokom ljeta hladi temperaturu zraka u objektu prosječno 4-5° C. 

ZAŠTO LUNOS? Usljed hermetičkog zatvaranja objekata pomoću plastične stolarije, stiropora i vodonepropusnih fasada, pojavila se potreba za ventiliranjem istih, prvenstveno zbog utjecaja takvih prostorija na zdravlje ljudi i pojave vlage i plijesni u takvim prostorijama. Lunos su sistemi iz Berlina koji podliježu najstrožijim njemačkim standardima za izmjenu zraka, energetsku efikasnost (povratak toplote) i kontrolu vlage u prostorijama.

SUBVENCIJE? - <20% EBRD preko Unicredit i Sparkasse banke, te <15% Lunos-a za energetski efikasne projekte.

PREDNOSTI LUNOS-A? Ova decentralna ventilacija (NEMA CIJEVI) je njemački proizvod koji je moguće ugraditi u bilo kojoj fazi gradnje uključujući i useljenu kućuMontira se za jedan dan, gdje u svaku prostoriju na jednoj etaži ide po jedan LUNOS element, a svi elementi su opremljeni G3-F9 filterima ili antialergijskim filterima, i najtiši su na svijetuSvi ugrađeni LUNOS elementi rade u timu i imaju efekat isti kao i centralna ventilacija, s tom razlikom da je LUNOS jeftiniji i da ga je lakše ugraditi i održavati. Godišnja potrošnja elemenata je samo 3KM.
 
CIJENA? Navedena cijena je sa PDV-om za higrosenzibilni sistem za dvosoban stan do 50m2 (Silvento+2xALD-R=1293KM), za trosoban do 70m2 (Silvento+3xALD-R=1562KM), za četverosoban stan do 90m2 (2xSilvento+4xALD-R=2597KM) itd.
 
LUNOS ima rješenja za sve vrste prostora i za gotovo sve budžete, budite slobodni i kontaktirajte nas.   
 lunos@bistip.ba       +38733847957          +38761957361          www.lunos.ba
 
 
POGLEDAJTE KAKO LUNOS FUNKCIONIŠE: