OBJAVITE

DETIA Wuhlmaus Gas (Sredstvo protiv krtica i zmija)

DETIA Wuhlmaus Gas (Sredstvo protiv krtica i zmija)

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena - Hitna prodaja [?]

11,70 KM

Količina

1000

Stanje

Novo

Obnovljen

Jučer, 20:30

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
33831948
Obnovljen
Jučer, 20:30
Broj pregleda
1947

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

DETIA Wuhlmaus Gas (Sredstvo protiv krtica i zmija)Uslovi prodaje

U vezi kupovine, dostave ili bilo kakvih pitanja, kontaktirate nas preko PP, maila ili brojeva telefona:

Tel: +387 33 671 523
Mob: +387 61 221 470
E-mail: behar.doo@bih.net.ba
behar.doo1991@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/behar.sarajevo/

Kratki opis

Detia Wuhlmaus Gas je novi preparat iz EU za suzbijanje krtica i sitnih glodara u parkovima, okućnicama i poljoprivredi. Najefikasnije sredstvo za suzbijanje, na otvorenim prostorima, krtica, voluharica, svih vrsta zmija i poljskog miša

Detaljni opis

DETIA Wuhlmaus Gas je novi preparat iz EU za suzbijanje krtica i sitnih glodara u parkovima, okućnicama i poljoprivredi. Najefikasnije sredstvo za suzbijanje, na otvorenim prostorima, krtica (Talpa europea), voluharica (Microtus arvalis Pall), svih vrsta zmija i poljskog miša (Apodemus agrarius) je DETIA Wuhlmaus Gas, u količini 20 gr preparata po rupi za krticu, odnosno 5 gr za voluharicu i miša.

 
Zakonom su krtice zaštićene i ne smiju se ubijati. Detia Wuhlmaus Gas na krtice i glodare deluje repelentno, na taj način što u kontaktu sa vlagom izdvaja gas koji ih odmah i dugotrajnije otjera. Na taj način se obezbjeđuje nesmetan razvoj usjeva i zasada, kao i pravilno košenje travnih površina i estetski izgled ambijenta, kako urbanih, tako i ruralnih područija.
 
Krtice se hrane kišnim glistama i larvama insekata. Ne hrane se biljkama ali podrivaju zemljište i prave humke.
 
Detia Wuhlmausgas je sredstvo za odbijanje krtica u skladu sa zakonom i u cilju održavanja ravnoteže u biocenozi.
 
Posle drugog svetskog rata, a naročito unazad tri do četiri decenije, velike svjetske kompanije kao dobavljači u agronomiji u oblastima genetike i hemizacije, rukovođene što većim profitom učinile su da se prinos osnovnih gajenih kultura po jedinici površine povećao deset puta, a uzgoj stoke, svinja, pa i goveda vremenski posmatrano dva do tri puta skratio, uz manji utrošak hrane za kg. prirasta. Istovremeno je nauka i praksa u tih tri do četiri decenije, a naročito unazad tri do pet godina došla do saznanja da genetski modifikovani organizmi, neke hemijske supstance, kao i primena hormonskih preparata i neprirodnog hranjenja stoke (preživara hranivima za nepreživare) mogu imati štetne, pa i nesagledive posljedice po zdravlje ljudi. U oblasti primene preparata za zaštitu bilja, sredstva treba da su efikasna, a zdravstveno i ekološki bezbjedna. Gasovita sredstva sintetizovana od prirodnih materija bez dodatne formulacije, kao i ona sa bezbjedno dodatim materijama sasvim čine bezbjednim primenu hemije u sveukupnom tretmanu proizvodnje. Detia Wuhlmaus Gas je to zasigurno, kako sa stanovišta efikasnosti, tako zdravlja ljudi i zaštite životne sredine, a što se vidi iz razlaganja preparata.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.