OBJAVITE

DETIA Wuhlmaus Gas (Sredstvo protiv krtica i zmija)

DETIA Wuhlmaus Gas (Sredstvo protiv krtica i zmija)

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena - Hitna prodaja [?]

11,70 KM

Količina

1000

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 13 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
33831948
Obnovljen
Prije 13 dana
Broj pregleda
945

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

DETIA Wuhlmaus Gas (Sredstvo protiv krtica i zmija)Uslovi prodaje

U vezi kupovine, dostave ili bilo kakvih pitanja, kontaktirate nas preko PP, maila ili brojeva telefona:

Tel: +387 33 671 523
Mob: +387 61 221 470
E-mail: behar.doo@bih.net.ba
behar.doo1991@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/behar.sarajevo/

Kratki opis

Detia Wuhlmaus Gas je novi preparat iz EU za suzbijanje krtica i sitnih glodara u parkovima, okućnicama i poljoprivredi. Najefikasnije sredstvo za suzbijanje, na otvorenim prostorima, krtica, voluharica, svih vrsta zmija i poljskog miša

Detaljni opis

DETIA Wuhlmaus Gas je novi preparat iz EU za suzbijanje krtica i sitnih glodara u parkovima, okućnicama i poljoprivredi. Najefikasnije sredstvo za suzbijanje, na otvorenim prostorima, krtica (Talpa europea), voluharica (Microtus arvalis Pall), svih vrsta zmija i poljskog miša (Apodemus agrarius) je DETIA Wuhlmaus Gas, u količini 20 gr preparata po rupi za krticu, odnosno 5 gr za voluharicu i miša.

 
Zakonom su krtice zaštićene i ne smiju se ubijati. Detia Wuhlmaus Gas na krtice i glodare deluje repelentno, na taj način što u kontaktu sa vlagom izdvaja gas koji ih odmah i dugotrajnije otjera. Na taj način se obezbjeđuje nesmetan razvoj usjeva i zasada, kao i pravilno košenje travnih površina i estetski izgled ambijenta, kako urbanih, tako i ruralnih područija.
 
Krtice se hrane kišnim glistama i larvama insekata. Ne hrane se biljkama ali podrivaju zemljište i prave humke.
 
Detia Wuhlmausgas je sredstvo za odbijanje krtica u skladu sa zakonom i u cilju održavanja ravnoteže u biocenozi.
 
Posle drugog svetskog rata, a naročito unazad tri do četiri decenije, velike svjetske kompanije kao dobavljači u agronomiji u oblastima genetike i hemizacije, rukovođene što većim profitom učinile su da se prinos osnovnih gajenih kultura po jedinici površine povećao deset puta, a uzgoj stoke, svinja, pa i goveda vremenski posmatrano dva do tri puta skratio, uz manji utrošak hrane za kg. prirasta. Istovremeno je nauka i praksa u tih tri do četiri decenije, a naročito unazad tri do pet godina došla do saznanja da genetski modifikovani organizmi, neke hemijske supstance, kao i primena hormonskih preparata i neprirodnog hranjenja stoke (preživara hranivima za nepreživare) mogu imati štetne, pa i nesagledive posljedice po zdravlje ljudi. U oblasti primene preparata za zaštitu bilja, sredstva treba da su efikasna, a zdravstveno i ekološki bezbjedna. Gasovita sredstva sintetizovana od prirodnih materija bez dodatne formulacije, kao i ona sa bezbjedno dodatim materijama sasvim čine bezbjednim primenu hemije u sveukupnom tretmanu proizvodnje. Detia Wuhlmaus Gas je to zasigurno, kako sa stanovišta efikasnosti, tako zdravlja ljudi i zaštite životne sredine, a što se vidi iz razlaganja preparata.