OBJAVITE

Izrada svih vrsta i modela ugovora ugovor

Izrada svih vrsta i modela ugovora ugovor

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 19 dana

Detaljne informacije

Pomoć pri apliciranju za vizu
Sudski vještak

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
33095496
Obnovljen
Prije 19 dana
Broj pregleda
1988

Izrada svih vrsta i modela ugovora ugovor



Kratki opis

Izrada svih vrsta i modela ugovora ugovor

Detaljni opis

Način poslovanja privrednih društava i tržišni uslovi, nameću potrebu za izradom najrazličitijih vrsta ugovora koji su odavno i višestruko prevazišli broj ugovora koji su regulisani pozitivnim pravom (tzv. „imenovani ugovori“).

Upravo pravna i advokatska praksa u ovoj oblasti zaslužni su za pojavu mnogih instituta tzv. „ugovornog prava“ koji su tek nakon svog uobličavanja na tržištu bivali regulisani pozitivnim pravom (lizing, faktoring i forfeting, franšizing, elektronska trgovina i sl.).

Okolnosti u kojima se odvija tržišna utakmica, tehnološke inovacije i savremeni tokovi privrede, nužno moraju biti ispraćeni kreativnošću i sposobnošću pravnih savetnika, da ideje i zamisli njihovih vlastodavaca uobliče kroz odgovarajuće ugovorne odredbe, vodeći računa o pravilima po kojima se odvija tržišna utakmica i imperativnim pravnim normama koje propisuje država.

Izrada složenih ugovora u privredi od bitnih elemenata, preko odgovarajućih sredstava obezbjeđenja izvršenja ugovora, regulisanja poreskih aspekata, povjerljivosti, načina rješavanja eventualnih nesporazuma i mnogih drugih aspekata, u savremenoj advokatskoj praksi zahtjeva maksimalnu angažovanost i posvećenost, te pravničku vještinu i umjeće po kojem se prepoznaju vrhunski pravnici.

Naš pravni tim pruža kompletno pravno savjetovanje i izradu svih vrsta ugovora u privredi, a dugogodišnje zadovoljstvo klijenata o čijem poslovanju vodimo računa, samo je motiv više da nastavimo sa pružanjem kvalitetnog pravnog outsourcinga u ovoj oblasti, držeći se pri tom jednostavne pravne maksime da ugovor nije ništa drugo do saglasnost volja ugovornih strana.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.