OBJAVITE

Štene ženka/Female puppy

Štene ženka/Female puppy

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

08.02.2019 u 16:58

Napomena

Ovaj korisnik čini dobro djelo i misli na druge kojima je ovaj artikal zaista potreban. Ukoliko smatrate da postoje osobe kojima bi ovaj artikal bio korisniji ili potrebniji prepustite ga njima. Ukoliko ste Vi osoba kojoj je ovaj artikal potreban iz opravdanih razloga, koji ne proizlazi iz pribavljanja materijalne dobiti, budite slobodni da kontaktirate korisnika.

Imate stvari koje ne koristite a mogu drugima poslužiti? Objavite poklon!

Detaljne informacije

Rasa
Njemački Pointer mješanac/German Shorthaired Pointer mix
Spol
Ženka
Starost
3 mjeseca/3 months old
Vakcinisan
Štene

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
32678100
Broj pregleda
139

Štene ženka/Female puppyKratki opis

Liči na Njemačkog Pointera, umiljata, mirna, socijalizovana/German Shorthaired Pointer lookalike, tame, calm, socialized

Detaljni opis

Poklanjam ovu prelijepu djevojčicu od 3 mjeseca. Othranjena je najkvalitetnijom hranom, zdrava i jaka, biće vitka i srednje veličine. Odlično socijalizovana sa ljudima i drugim psima. Umiljata, poslušna, mirna i samopouzdana. Super bi joj odgovarao nekog mirnog karaktera ko voli da se odmara na kauču i mazi sa cukom. Naučena je u kući i dvorištu. Tražim odgovorne i ozbiljne vlasnike, ljubitelje pasa. Prevoz obezbijeđen u bilo koji dio BiH (moguće i internacionalno). 

Više informacija na viber broj +38761674940

I'm giving away for adoption this beautiful 3-month-old girl. She's fed high-quality food and she's a healthy, strong, slim, medium size dog. Well socialized around other dogs and people. Well behaved, calm, tame and confident. She would do best with a calm owner - someone who likes to relax on the couch and cuddle with a dog. She's used to both indoor and outdoor living. I'm looking for responsible, dog-loving owners for her. I can transport her anywhere in Bosnia (as well as abroad).

For more information message me on viber +38761674940