OBJAVITE

Bazen bazeni izgradnja bazena bazenska oprema astral

Bazen bazeni izgradnja bazena bazenska oprema astral

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena - Hitna prodaja [?]

Po dogovoru

Stanje

Novo

Obnovljen

06.02.2019 u 21:15

Detaljne informacije

Sa pumpom

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
32656178
Obnovljen
06.02.2019 u 21:15
Broj pregleda
24329

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Bazen bazeni izgradnja bazena bazenska oprema astralDetaljni opis

Gradimo bazene od iskopa do ulijevanja vode (kljuc u ruke) na podruciju cijele EU i Bivse Jugoslavije .Izgradnja bazena i njegova cijena ovisi uglavnom o modelu i opremi. Na betonskim bazenima završna obloga može biti od PVC folije, staklokeramičkog mozaika, pločica ili može biti samo premazan bojom. Montažni bazen je u pravilu najjeftijiji, ali i najneatraktivniji.Bazen nije samo ofarbana betonska rupa, već ima mnogo opreme koja ga i čini bazenom. U tu opremu spada filter s multi-ventilom, pumpa cirkulacije, mlaznice, podni ispust, skimer kod takvih modela, cjevovod s ventilima i elektroinstalacija. Voda iz bazena ulazi kroz skimer ili se prelijeva preko ruba (kod preljevnih bazena), dolazi do pumpe koja je tlači kroz filter i mlaznicama vraća opet u bazen
Poslije filtracije, a prije povrata u bazen voda se može zagrijavati i dezinficirati što spada u dodatnu opremu. Dodatna oprema je i rasvjeta, manje ili više atraktivna, hidromasaža, uređaji za protustrujno plivanje te brojni drugi efekti. Treba misliti i na zaštitne prekrivače i na sve atraktivnije robote za čišćenje bazena.
Betonski bazeni su najatraktivniji je imaju mogućnost neograničenih oblika i dimenzija te brojne mogućnosti završne obrade. Od onih jeftinijih s bojom, preko PVC folije do najskupljih s keramikom i atraktivnim mozaicima, granica je samo prostor i novac. No oni su u isto vrijeme i vrlo zahtjevni za održavanje.Dobra strana da kada se jednom izgrade traju vječno. Različiti su načini gradnje, a koriste se sve više i inovativne metode. Jedan od novih metoda je slaganje blokova u koje se lijeva beton. Tako se dobije klasičan betonski bazen, ali s odličnom izolacijom. Njegova izgradnja je brža, a naročito kada je riječ o nepravilnim oblicima.Garancija na gradzevinske dijelove 20 godina na opremu 5 godina.

Za sve informacije +38762096471 (moze i Viber)