OBJAVITE

BATERIJA MAKITA 14,4V ZA AKU ALAT

BATERIJA MAKITA 14,4V ZA AKU ALAT

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

69 KM

Količina

100

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 3 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
32364840
Broj pregleda
31

BATERIJA MAKITA 14,4V ZA AKU ALAT

Drugi artikli iz ovog shopa
Uslovi prodaje

Sve prikazane artikle imamo na stanju i možemo obezbjediti isporuku odmah, putem kurirskih službi, PTT ili lično putem naših komercijalista. Za sve baterije nudimo mogućnost spajanja tačkastim varenjem, formiranje i balansiranje baterija i baterijskih sklopova.
Za sve artikle ( baterijske ćelije, punjače i izrade raznih baterijskih sklopova )koje trenutno nisu na ponudi na OLX-u molim Vas da nam se obratite putem poruka ovdje ili na telefon 061 148 372, Viber, Whats Up jer na lageru imamo dosta artikala koje do ovog trenutka nismo uspjeli postaviti na oglase.
Za sve artikle nudimo garanciju na kvalitet, ispravnost, porijeklo kao i garanciju i ateste na varenje i spajanje baterija.
Za sve urađene baterijske skopove koje prođu provjeru na našim Cadex uređajima pored garancije spremni smo testirati ih na bilo koji način kako bi vam obezbjedili uvid u kvalitet izrade i porijekla naših baterijskih ćelija i sklopova.

Kratki opis

BATERIJA ZA MAKITU, AKU, 14,4V MAKITA NICD, NIMH

Detaljni opis

Izrađujemo nove i repariramo postojeće baterije na savremenoj opremi za tačkasto varenje sa renomiranim brendovima u svijetu ćelija za industriju baterija za aku alate.
Prednost izrade ovakvih baterija je da možete birati snagu i kapacitet vaše baterije zavisno od toga dali ste hobby majstor ili profesionalac i prilagodite bateriju vašim zahtjevima za kapacitetem i cijenom koju želite.

Za Vas smo pripremili nekoliko opcija izrade nove baterije i nekoliko opcija reparacije postojećih baterija
Za izradu nove MAKITA baterije 14,4V NICD ili NIMH Vam nudimo sledeće opcije
1,6Ah High Star ćelije (12 ćelija) -  69KM
2,0 Ah High Star ćelije (12 ćelija) - 81KM
Ove dvije opcije su hobby varijante sa garancijom od 6 mjeseci i vremenom upotrebe do 5 godina.
2,0Ah Panasonic ćelije (12 ćelija) - 96KM
2,6Ah Panasonic ćelije (12 ćelija) -  111KM
3,0 Ah Panasonic ćelije(12 ćelija) - 123KM
Zadnje tri opcije su profesionalne ćelije namjenjene majstorima i korisnicima kojima treba jak i pouzdan alat sa garancijom od 12 mjeseci i vremenom upotrebe do 10 godina.

Za Reparaciju baterije MAKITA 14,4V Vam nudimo opcije da Vi pošaljete postojeću (neispravnu bateriju) na našu adresu a mi da poslije reparacije i sklapanja baterije vratimo baterija na Vašu adresu. Vi plaćate poštarinu u jednom smjeru a mi plaćamo povrat baterije na Vašu adresu. Druga opcija je da nam pošaljete model baterije i mi Vam izradimo i spojimo ćelije u baterijski sklop i pošaljemo na Vašu adresu o našem trošku a Vaše je da skinete postojeće kontakte sa stare baterije i stavite na novu bateriju i sklopite u postojeće kućište gdje ste uštedjeli poštarinu slanja baterije na našu adresu.
Za reparaciju 14,4 MAKITA baterije vam nudimo sledeće opcije:
1,6Ah High Star ćelije (12 ćelija) - 54KM
2,0 Ah High Star ćelije (12 ćelija) - 66KM
Ove dvije opcije su hobby varijante sa garancijom od 6 mjeseci i vremenom upotrebe do 5 godina.
2,0Ah Panasonic ćelije (10 ćelija) - 81KM 
2,6Ah Panasonic ćelije (10 ćelija)  - 96KM 
3,0 Ah Panasonic ćelije (10 ćelija)  - 108KM 
Zadnje tri opcije su profesionalne ćelije namjenjene majstorima i korisnicima kojima treba jak i pouzdan alat sa garancijom od 12 mjeseci i vremenom upotrebe do 10 godina.

Baterije spajamo limićima od čistog nikla debljine 0,20mm i širine 10mm što jamči upotrebu u bilo kojem alatu bez mogućnosti pregrijavanja spojnih limova, izgaranja istih i slično. Na naše tačkaste varove imamo certifikate izdate od Instituta za varenje FBiH.
Poslije sklapanja svakog baterijskog sklopa baterija se stavlja na specijalne Cadex uređaje koji specijalnim algoritmima pune i prazne baterije i tako FORMIRAJU baterijski sklop u jednu izbalansiranu bateriju na koju sa zadovoljstvom dajemo garanciju. 

Molimo Vas da ne nasjedate na oglase u kojima Vam nude reparacije baterija za 20-30KM jer su to reparacije urađene sa LI-ION ćelijama koje su izvađene iz POLOVNIH laptop baterija ( niska struja punjenja i pražnjenja) i koje nemogu zamjeniti NICD i NIMH baterije jer punjači i alati nisu prilagođeni takvim ćelijama i da bi se uradila reparacija sa postojećih NICD i NIMH baterija na LI-ION potrebno je upotrijebiti LI-ION ćelije koje su namjenjene za visoke struje punjenja i pražnjenja, promjeniti punjenje baterije i prilagoditi punjač i prilagoditi je tom tipu baterije i na samom alatu zamjeniti prekidač koji je namjenjen za taj tip baterije. Sve to iziskuje prevelika ulaganja a nekad čak i nije moguće te Vam je nekad jeftinije kupiti nov uređaj nego vršiti prepravku nemogućeg. Takva baterija je kratkog vijeka i neće poslužiti onom za što je predviđena.

Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju.
Almir Smajić
Pavla Goranina 34
75 000 Tuzla
smajicalmir@hotmail.com
061/148 372, Viber, Whats Up itd