OBJAVITE

Garazna sekciona vrata-Prozori

Garazna sekciona vrata-Prozori

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

900 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 3 dana

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
32358095
Broj pregleda
17

Garazna sekciona vrata-ProzoriKratki opis

061 153 541. Marcegaglia.com, Flexiforce.com, Liftmaster.com, primavrata.com

Detaljni opis

Firma Prima vrata doo sa sjedištem u Zenici radi samo proizvodnju, pripremu i montažu Garažnih sekcionih vrata.Po  tome se ističemo evo skoro 9 godina i imamo iza sebe mnogo postavljenih vrata, uloženog truda i zadovoljnih klijenata u čitavoj BiH i vani.

CIJENA JE ISTA ZA SVE VRSTE PANELA I SVE VRSTE BOJA

 Naši dobavljači su renomirani u svijetu i to LIFT MASTER, MARCEGAGLIA i FLEXI FORCE. Garantujemo KVALITET i GARANCIJE i to na MOTOR 2 GODINE, PANELE 3 GODINA i  OKOVE 3 GODINE.Naravno sve vrste rezervnih dijelova posjedujemo na stanju i imamo na raspolaganju u svakom  momentu.

 Imamo poslovnice u Sarajevu, Zenici, Bihaću, Cazinu, Ključu, Sanskom mostu dođite i posjetite nas.

KONTAKT MOB. 00387 / 061153 541, 064 409 36 75 TEL/FAX 032 456 974, 032 446 050 , EMAIL: primavrata@hotmail.com, WEB; WWW primavrata.com

 VRŠIMO IZRADU VRATA PO VAŠIM MJERAMA EU PORIJEKLA

OTVORITE I ZATVORITE SVOJA VRATA JEDNIM KLIKOM

To je bio slogan firme Barcol kada je reklamirala davne 1937 godine, revoluciju kod Garažnih vrata i njeno otvaranje jednim klikom. Naravno danas se to puno razlikuje pa sada imamo raznih uređaja koja olakšavaju otvaranje i zatvaranje Garažna sekcionih vrata kao što je daljinski otvarač, taster na zidu, otvaranje putem telefona, senzorsko otvaranje pokretom, senzorsko otvaranje IR om itd. 

 

Vrhunska bezbjednost i sigurnost kod podizanja i spuštanja vrata sa ugrađenim senzorom na dodir i senzorom protiv pregrijavanja, podešena sijalica koja se gasi sama nakon 2,5 minuta.

Savršen izgled sa mnogo vrsta panela i boja a sve u istoj cijeni, savršena funkcionalnost i maksimalna iskorištenost prostora.

Bešuman rad motora i okova sa laganim startom i laganim zastojem pri radu. Otvaranje sa dva daljinska upravljača. Otpornost na vodu, vlagu i vjetar.