OBJAVITE

Garazna Sekciona vrata-Bijelo.

Garazna Sekciona vrata-Bijelo.

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

900 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 10 dana

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
32358026
Broj pregleda
8

Garazna Sekciona vrata-Bijelo.Kratki opis

061 153 541. Marcegaglia.com, Flexiforce.com, Liftmaster.com, primavrata.com

Detaljni opis

Firma Prima vrata doo sa sjedištem u Zenici radi samo proizvodnju, pripremu i montažu Garažnih sekcionih vrata.Po  tome se ističemo evo skoro 9 godina i imamo iza sebe mnogo postavljenih vrata, uloženog truda i zadovoljnih klijenata u čitavoj BiH i vani.

CIJENA JE ISTA ZA SVE VRSTE PANELA I SVE VRSTE BOJA

 Naši dobavljači su renomirani u svijetu i to LIFT MASTER, MARCEGAGLIA i FLEXI FORCE. Garantujemo KVALITET i GARANCIJE i to na MOTOR 2 GODINE, PANELE 3 GODINA i  OKOVE 3 GODINE.Naravno sve vrste rezervnih dijelova posjedujemo na stanju i imamo na raspolaganju u svakom  momentu.

 Imamo poslovnice u Sarajevu, Zenici, Bihaću, Cazinu, Ključu, Sanskom mostu dođite i posjetite nas.

KONTAKT MOB. 00387 / 061153 541, 064 409 36 75 TEL/FAX 032 456 974, 032 446 050 , EMAIL: primavrata@hotmail.com, WEB; WWW primavrata.com

 VRŠIMO IZRADU VRATA PO VAŠIM MJERAMA EU PORIJEKLA

OTVORITE I ZATVORITE SVOJA VRATA JEDNIM KLIKOM

To je bio slogan firme Barcol kada je reklamirala davne 1937 godine, revoluciju kod Garažnih vrata i njeno otvaranje jednim klikom. Naravno danas se to puno razlikuje pa sada imamo raznih uređaja koja olakšavaju otvaranje i zatvaranje Garažna sekcionih vrata kao što je daljinski otvarač, taster na zidu, otvaranje putem telefona, senzorsko otvaranje pokretom, senzorsko otvaranje IR om itd. 

 

Vrhunska bezbjednost i sigurnost kod podizanja i spuštanja vrata sa ugrađenim senzorom na dodir i senzorom protiv pregrijavanja, podešena sijalica koja se gasi sama nakon 2,5 minuta.

Savršen izgled sa mnogo vrsta panela i boja a sve u istoj cijeni, savršena funkcionalnost i maksimalna iskorištenost prostora.

Bešuman rad motora i okova sa laganim startom i laganim zastojem pri radu. Otvaranje sa dva daljinska upravljača. Otpornost na vodu, vlagu i vjetar.