OBJAVITE

KARTON U ROLNI , 2100 mm x 76m

KARTON U ROLNI , 2100 mm x 76m

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

Po dogovoru

Količina

0

Stanje

Korišteno

Obnovljen

Prije 6 dana

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
32284441
Obnovljen
Prije 6 dana
Broj pregleda
1414

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

KARTON U ROLNI , 2100 mm x 76mKratki opis

Odličan materijal za zaštitu roba osjetljivih na mehanička oštećenja pri manipulaciji i transportu.

Detaljni opisDVOSLOJNA LEPENKA U ROLNI – REBRASTI KARTON

Rebrasti karton je idealna ambalaža za pakovanje za zaštitu proizvoda u toku transporta. Karton u rolni se veoma lako oblikuje oko proizvoda i štiti od mehaničkog oštećenja, grebanja i prljanja. Za sve proizvode velikih odnosno nestandardnih dimenzija za koje je teško izraditi kutije, kao ambalaža za pakovanje koristi se rebrasti karton. Za rebrasti karton u rolni koriste se još i sledeći nazivi: dvoslojna valovita lepenka, dvoslojni valoviti karton, dvoslojni talasasti karton, dvoslojna talasasta lepenka.
Rebrasti karton najčešće koriste fabrike i prodavnice nameštaja, agencije za selidbe, firme koje robu šalju poštom i kurirskim službama i mnogo drugih za razne vidove pakovanja.

Karton za zaštitu podova
Rebrasti karton često se koristi i kao karton za zaštitu parketa i ostalih podova kod izvodjenja gradjevinskih i drugih radova gde je potrebno zaštititi pod (najčešće parket i keramičke pločice) od oštećenja, grebanja i prljanja. Moleri preporučuju naš karton kod molerskih radova i adaptacija jer je deblji od drugih ponudjenih na tržištu, samim tim je pod bolje zaštićen.

Širine rolne 2100mm i duzina 76metara.Cijena ide po kilogramu!

FOLIPLAST VITEZ
063 206 517    063 016 562