OBJAVITE

Makeblock Mbot Ranger Robot Kit, DIY 3 in 1

Makeblock Mbot Ranger Robot Kit, DIY 3 in 1

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

330 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

03.10.2018 u 09:40

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
31191934
Broj pregleda
117

Makeblock Mbot Ranger Robot Kit, DIY 3 in 1Kratki opis

Zabavom uvedite dijete u svijet robotike i programiranja

Detaljni opis

Što je mBot Ranger?
mBot Ranger Robot Set je tri-u-jedan STEM edukacijski robot set koji podržava 3 oblika: robot tenk, automobil za utrke na tri kotača te samobalansirajući automobil. Program i kontrola mBot Rangera vrši se putem iPada, tableta, ili laptop za početak vašeg istraživanja!


Off-Road Land Raider
Pošto se radi o off-road robot tenku, Land Raider je dizajniran za vožnju po raznim terenima za razliku od drugih robotskih vozila.


Poletni Raptor, Predator
Pretvorite svoj Land Raider jednostavnom transformacijom u Poletnog Raptora. Ta transformacija je trkaći automobil na tri kotača koji je brz i okretan kao raptor koji hvata svoj plijen.


Samobalansirajuća nervozna ptica
Pametni samobalansirajući automobil koji zadržava svoj ravnotežu vožnjom ravno ili stojeći uspravno pa čak se i naginje u zavoju.


Moćna upravljačka ploča
Sadrži najnoviju Me Auriga matičnu ploču razvijenu na temelju otvorenog koda Arduino Mega 2560 mikrokontrolera. Ona omogućuje spajanje 5 senzora i 10 dodatnih portova koji omogućuju dodavanje više funkcija po potrebi.

Grafičko programiranje sa PC-om
mBot Ranger je potpuno kompatibilan sa mBlock programom koji je platforma za grafičko programiranje bazirana na Scratch 2.0 open source kodu.On omogućuje korisniku jednostavno programiranje projekata i lakšu primjenu putem "uhvati i pusti" funkcijskih grafičkih blokova.


iPad/Tablet Programiranje
Uz PC programiranje, mBot Ranger podržava programiranje putem iPada i tableta sa jednostavnom-za-upotrebu Aplikacijom – Makeblock HD. Istražujte s mBot Rangerom korištenjem već gotovih projekata, ili razvijte vlastite.


Wireless Kontrola
Makeblock HD sadrži zabavne projekta koji omogućuju momentalnu interakciju s korisnikom. Pritisnite gumb kako bi kontrolirali Rangera i krenite se zabavljati.


Lako spajanje
Moduli u setu su opremljeni sa RJ25 portovima koji su vrlo jednostavni za spajanje. Samo spajanjem modula zajedno, robot se može sastaviti na vrlo brz način. Sve spajanje je jednostavno i vrlo uredno.


Specifikacije
Software i programiranje PC-mBlock; iPad/Tablet - Makeblock, Arduino IDE
Upravljačka ploča Arduino Mega 2560, 256KB flash memory, 8KG SRAM, 4KB EEPROM
Senzor 2 x Light sensor, 1 x Sound sensor, 1 x Gyroscope, 1 x Temperature sensor, 1 x Ultrasonic sensor, 1 x Line follower
Zvučnik 1 x Buzzer
Baterija 6 x AA battery (not included)
Motor 2 x 400 RPM Encoder Motor
Wireless Komunikacija Bluetooth/2.4G
Dimenzije 200 x 165 x 120mm (7.78 x 6.49 x 4.71inch) Max.
Težina 1600g (56.44oz)