OBJAVITE

The Beast prework 300g (30 doza)

The Beast prework 300g (30 doza)

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

50 KM

Količina

20

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 8 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Detaljne informacije

Težina (kg)
300g
Glavni udio (npr. Protein)
samo 10g po serviranju

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
30993483
Broj pregleda
17

The Beast prework 300g (30 doza)Kratki opis

Eksplozivna snaga,pracena nevjerovatnom pumpom uz maksimalno pojacan fokus

Detaljni opis

Opis artikla

HE Beast 2.0 sadrži novu ultra koncentriranu formulu!
THE Beast 2.0 pripada skupini tzv. “pre-workout” proizvoda, koji su među sportistima sportova snage i fitness entuzijastima vrlo popularni. Razlozi za to su prije svega ti da oni omogućuju jače i intenzivnije treninge. Veća sposobnost na treningu znači bolji prirast mišićne mase i snage. Bolji napredak će primjetiti korisnici u svojim specifičnim sportovima. Naše tijelo je sposobno savladati puno veće napore.
Na tržištu postoji veliki broj “pre-workout” proizvoda, koji imaju u svojem sastavu navedeno velik broj sastojaka, koji na samom treningu nemaju velikoga učinka. Takođe, mnogi dodaju i šećer, koji povećava broj doziranja proizvoda, ali nema neposrednog značajnijeg učinka na bolju sposobnost na treningu.
Prilikom razvoja “THE Beast 2.0” smo se usredotočili na provjerene sastojke i povećali doziranje istih. Zato je ova nova formula proizvoda još bolja i još jača, i vrlo je koncentrirana. Doziranje proizvoda sadrži samo 10g. Ne sadrži nepotrebnih punila, šećera, ugljikohidrata i ostalih nekorisnih sastojaka.
Luda mišićna napumpanost, vaskularnost, snaga, koncentracija i energija na treningu!
THE Beast 2.0 sadrži dvije patentirane matrice, koje se međusobno odlično slažu. To su EXCESSIVE PUMP MATRIX® i SUPREME FOCUS MATRIX®.
EXCESSIVE PUMP MATRIX® sadrži optimalni omjer sastojaka kao što su beta alanin, L-arginine AKG i citrulin malat. Sva tri sastojka su provjerena tokom decenije prisutnosti na tržištu. U pravilnoj kombinaciji i omjeru omogućiti će nevjerojatan mišićni “pump” i snagu.
SUPREME FOCUS MATRIX® sadrži kombinaciju taurina, kofeina i tirozina. Kofein u kombinaciji sa taurinom povećava nivo energije. Tirozin će se pobrinuti za potrebnu koncentraciju na treningu. Sva tri sastojka u matrici su u optimalnim omjerima, što je ključno za najbolji sinergistički efekt. Tako ćemo ostvariti koncentraciju, fokus i energiju.
Ove dvije matrice se veoma dobro slažu, ali smo formuli dodali još vitamin B6 i vitamin B3 koji su u tijelu odgovorni za proizvodnju energije i intenzivni rad smo dobili izniman proizvod, koji će poskrbiti, da treninzi od sada pa nadalje budu na još većem nivou!

Zbog čega je “THE Beast 2.0” jedan od najboljih proizvoda za prije treninga?

 Koncentrirani sastojci bez drugih primjesa (10g doziranje)
 Nova poboljšana formula
 Mišićni pump i vaskularnost na treningu!
 Više snage, energije i koncentracije na treningu!