OBJAVITE

Limes koncentrat za pranje rublja i omekšivač

Limes koncentrat za pranje rublja i omekšivač

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

7,40 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 14 dana

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
30360215
Broj pregleda
64

Limes koncentrat za pranje rublja i omekšivačKratki opis

Limes koncentrat za pranje rublja i omekšivač

Detaljni opis

ŠIFRA: 9006 KONCENTRAT ZA RUČNO I MAŠINSKO PRANJE RUBLJA 500 ml Cijena 12,50 KM

Sadrži ekstrakt bosiljka i biorazgradive aktivne materije.

Dejstvo:

Koristi se za mašinsko i ručno pranje rublja. Pogodan je za nežnije tkanine i tkanine u boji. Upotrebljava se za sve vrste pamučnog, vunenog, sintetičkog, celuloznog, i svilenog rublja. Unikatni sastojci deterdženta postižu belinu i svetle boje dajući im izuzetnu svežinu i sjaj. Odlično uklanja sve vrste prljavštine. Aktivne materije u njemu napadaju tvrdokorne mrlje , razgrađuju ih i otklanjaju. Deterdžent se brzo rastvara u vodi, odlično se ispira,  i ne ostavlja tragove na tkanini. Ne iritira kožu ruku. Podjednako dobro pere na svim temperaturama nezavisno od stepena tvrdoće vode.

EKOLOŠKI PROIZVOD BEZ ALKALIJA I FOSFATA, PRIJATELJ VAŠIH RUKU I ŽIVOTNE SREDINE.

Način upotrebe:

Kod mašinskog pranja u pregradu sipati 2 zatvarača koncentrata za pranje 10ml (1 pakovanje se koristi za 50 pranja). Kod ručnog pranja doza se određuje na osnovu količine vode.

Zapažanja iz mreže:

može se koristiti za otkuvavanje  i pranje jako zaprljanog belog rublja u kombinaciji sa UNIVERZALNIM KONCENTRATOM i PASTOM ZA DOMAĆINSTVO, čisti i štiti mašinu od kamenca.


ID: 9005 LIMES OMEKŠIVAČ ZA RUBLJE 500 ml Cijena 8,90 KM

Sadrži ekstrakt bosiljka i miris jorgovana.

Dejstvo:

Daje rublju potrebnu mekoću i dugotrajnu svežinu. Smanjuje statički elektricitet, gužvanje i znatno olakšava peglanje. Nakon pranja rublje dugo zadržava prijatan miris. Povećava moć upijanja i produžava vek trajanja rublju.

Način upotrebe:

Kod mašinskog pranja u pregradu sipati 2  zatvarača omekšivača 10ml (1 omekšivač se koristi za 50 pranja). Kod ručnog pranja doza se određuje na osnovu količine vode.

Zapažanja iz mreže:

Nakon upotrebe omekšivača, olakšava se peglanje odevnih predmeta od pamuka i lana dok se finije tkanine ne moraju peglati.

Ne izaziva alergijske reakcije ni kod beba.


ŠIFRA: 9012 LIMES OPLEMENJIVAČ RUBLJA 500 ml Cijena 8,90 KM

Sadrži ekstrakt divljeg kestena i miris bohora. Divlji kesten deluje na grinje i moljce.

Dejstvo:

Tkanina tretirana oplemenjivačem dobija lep izgled i postaje mekana i nežna na dodir, jer oplemenjivač obavija vlakna tkanine. Koristi se za sve vrste pamučnog, vunenog, sintetičkog, celuloznog i svilenog rublja. Olakšava peglanje, boje postaju življe, produžava vek trajanja rublju, smanjuje statički elektricitet.

Način upotrebe:

15-25 ml oplemenjivača na 10 l vode, s obzirom da treba imati u vidu vrstu i kvalitet tkanine.


ŠIFRA: 9010 LIMES KONCENTRAT ZA FLEKE 150 ml Cijena 7,40 KM

Karakteristike:

Biorazgradiv, bez alkalija i fosfata.

Dejstvo:

Koncentrat namenjen za odstranjivanje fleka sa: tkanina, rublja, tepiha, mebla i drugih tekstila. Sredstvo odstranjuje masne fleke, fleke od čokolade, karmina, hemijske olovke, kafe, krvi i td. Koncentrat deluje na zaprljano mesto tako što reaguje sa supstancom kojom je tkanina ili druga površina zaprljana, gradi jedinjenje sa njom, najčešće sapun. Ovo jedinjenje je jako rastvorljivo i lako se odstranjuje toplom vodom tako da fleka nestaje. Sredstvo za skidanje fleka je tako koncipirano da deo reaguje sa zaprljanim nanosom a drugi deo neguje vlakno što mu daje punoću i dobija prvobitni izgled.

Način upotrebe:

Upotreba je jednostavna. Sredstvo naneti na fleku, sačekati 10-15 minuta (u zavisnosti od jačine fleke) i nakon toga isprati mlakom vodom. Boje i sve vrste tkanina postojane su na ovaj koncentrat ali bez obzira na to, preporučujemo da se pre korišćenja uradi test postojanosti. Ukoliko je fleka primetna, postupak ponoviti još jednom, sa kraćim vremenskim intervalima.

Zapažanja iz mreže:

Tkanina koja je poprimila boju prilikom pranja, od drugih, različitih boja tkanina, dovodi se u prvobitno stanje posle tretiranja koncentratom za fleke.


Sve informacije i narudžbe na broj telefona 065/980-300 (viber)