OBJAVITE

Auto dijagnostika Obd2 univerzalna

Auto dijagnostika Obd2 univerzalna

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

25 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 9 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Detaljne informacije

Fabrička/Originalna
OBDII
Univerzalna

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
30339632
Broj pregleda
11

Auto dijagnostika Obd2 univerzalnaDetaljni opis

Autodijagnostika elm327
Autodijagnostika ELM327 je univerzalna autodijagnostika vozila od prvih modela vozila sa OBD-II dijagnostikom pa sve do danas. Ona omogucava vlasniku ili serviseru vozila uvid u “zdrastevno” stanje vozila i omoguceno je trenutno pracenje pojedinih parametara u vozilu. Autodijagnostika ELM327 je najpopularnije “jeftino” rešenje za dijagnostiku motornih vozila. Takode je jedna od kvalitetnijih uredaja na tržištu za autodijagnostiku i kompatibilna je sa velikim brojem dijagnostickih programa. Autodijagnostika ELM327 je najjaca, univerzalna multiprotokol dijagnostika, i podržava rad sa svim podvrstama OBD-II protokola. Sa autodijagnostikom ELM327 i sa programom možete da citate i brišete sve greške i možete da ocitavate trenutne vrednosti motora kao i samog vozila. Autodijagnostika ELM327 je namenjena kako za dijagnostiku u sopstvenoj režiji to jeste u amaterskoj upotrebi, tako i za profesionalnu upotrebu, za servise.

Šta je elm327?
ELM327 je mikrokontroler ili cip koji se nalazi u autodijagnostici ELM327. ELM327 cini srce autodijagnostike ELM327 a njegov zadatak je da uspostavi most ili vezu na relaciji vozilo - racunar/laptop, strucno receno radi kao interfejs. Dijagnosticki program ne komunicira direktno sa vozilom vec sa ELM327 cipom koji obraduje i prosleduje podatke. Ovaj sistem komuniciranja omogucava da autodijagnostika ELM327 bude jedan od kvalitetnijih uredaja na tržištu za autodijagnostiku vozila, a koji podržava sve OBD-II protokole i kompatibilna je sa velikim brojem dijagnostickih programa. Autodijagnostika bazirana na ELM327 cipu je najpopularnije “jeftino” rešenje za dijagnostiku motornih vozila.

Karakteristike: 
1. Radi sa svim vozilima koji podržavaju OBD2 protokol  (vecina automobila posle 1996)
2. Bežicna(Bluetooth) veza 5-10 metara.
3. Ocitave i prikazuje sve vrste grešaka na automobilu.
4. Briše greške na automobilu ("Check Engine" žuto svetlo).
5. Ocitava trenutne vrednosti senzora u zavisnosti od mogucnosti vašeg automobila ukljucujuci broj obrtaja, temperaturu motora, temperaturu hladnjaka, brzinu vozila, stanje izduvnih gasova (O2 senzor), pritisak motora, pritisak goriva, greške racunara, protok vazduha, protok goriva i mnoge druge... 

ZA ANDroid je najbolja aplikacija Torque. Besplatna verzija se može skinuti sa Google Play Store-a.

Tel : 065 302 283