OBJAVITE

AKUMULATORSKI PUNJAC ANSMANN

AKUMULATORSKI PUNJAC ANSMANN

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

95 KM

Količina

1

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 10 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
30273879
Broj pregleda
100

AKUMULATORSKI PUNJAC ANSMANN

Drugi artikli iz ovog shopa
Kratki opis

ALCT 6-24/2

Detaljni opis

Ansmann ALCT 6-24 / 2 punjač za automobil 6-24V 2 Ampera
 
 
Inteligentno i sigurno upravljanje punjenjem čak i u hladnim uvjetima!
Zahvaljujući brojnim značajkama, ALCT 6-24 / 2 osigurava sigurno i nježno punjenje i garantuje optimalne performanse i dug životni vijek olovnih akumulatora. Nakon uspješnog kontakta s terminalnim blokovima, uređaj automatski detektira napon spojenog akumulatora olovne kiseline i to označava odgovarajućim LED zaslonom. Ovisno o naponu, može se odabrati struja punjenja pomoću gumba "MODE", što znači da se baterije automobila mogu vrlo brzo napuniti, ali čak i male baterije motora mogu se vrlo lagano puniti.
 
 
Za 6 V / 12 V ili 24 V olovne baterije kapaciteta 1.2Ah - 80Ah i do 2A struje punjenja
Punjenja struja su sljedeća: 0,5A pri 6V, 12V, 24V / 1A pri 12V, 24V / 2A pri 12V. Ako se ne izvrši nikakvo podešavanje, punjenje će se izvršiti s unaprijed zadanom strujom punjenja od 0.5A. Punjenje je gel za olovo, olovo netkanog i olovna kiselina u naponu 6V, 12V, 24V.
 
 
Način osvježavanja - prazno pražnjenje akumulatora i nježno zimovanje
Punjač automatski detektira kada se priključena baterija duboko isprazni i nježno ga puni pulsirajućim strujama punjenja 20 minuta dok se ne postigne dovoljni napon napajanja za normalno punjenje. Ako je baterija trajno spojena na punjač za zimovanje, prepoznaje svaki gubitak kapaciteta, a zatim se automatski puni. Time se isključuje duboki iscjedak. Baterije iz motocikala, motornih čamaca, kosilica itd. Tako su dobre tijekom zime i uvijek su spremne za upotrebu
 
 
Način hladnog hoda
Pri niskim temperaturama ispod 5 ° C, naponska razina baterije se mijenja, zbog čega se priključena baterija ne može potpuno napuniti 100% tijekom normalnog punjenja. To se može izbjeći odabirom načina rada "COLD TEMP" preko tipke "MODE".
 
 ALCT 6-24 / 2 je prikladan za paralelno djelovanje u stanju pripravnosti, tj. on može ostati povezan s baterijom kontinuirano i uvijek je pun, čak i ako se baterija istodobno puni / prazni.
 
Garancija: 3 godine
 
Tehnički podaci automatskog punjača Ansmann ALCT 6-24 / 2:
Ulazni napon: 230V AC
Izlaz 6V: 0,5A
Izlaz 12V: 0,5A / 1A / 2A
Izlazni napon 24V: 1A
Preporučeno za baterije od: 1,2 Ah pa na gore
Dimenzije LxD x H mm: 129 x 50 x 43 mm
Težina: 394g
Boja: crna