OBJAVITE

[ZAVRŠENO] BIOPTRON ZEPTER LAMPA

BIOPTRON ZEPTER LAMPA

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

260 KM

Stanje

Korišteno

Obnovljen

09.08.2018 u 14:52

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Stanje artikla

EXTRA

Brend

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
30044722
Broj pregleda
321

BIOPTRON ZEPTER LAMPAKratki opis

POVOLJNO

Detaljni opis

Efekti biostimulacije
BIOPTRON svjetlost ima biostimulativno dejstvo: kada tretiramo kožu, ona stimuliše fotosenzitivne unutarćelijske strukture i molekule. Inicira lančanu hemijsku reakciju i aktivira tzv. sekundarne odgovore, koji nisu ograničeni samo na tretiranu zonu na koži, već uključuje cijeli organizam. BIOPTRON svjetlosna terapija stimuliše i modulira reparativne i regeneartivne procese, kao i procese u čovjekovom opdbrambenom sistemu. BIOPTRON svjetlosna terapija djeluje na prirodna način, podstičući sposobnost organizma da se regeneriše i da oslobodi svoj potencijal za samoizlečenje.

Oblasti primjene
Oblasti primjene BIOPTRON svjetlosne terapije su:
lečenje rana (preporučena dužina tretmana 2-8 minuta)
BIOPTRON svjetlosna terapija je efikasna za liječenja rana kod sledećih indikacija:
* rane poslije povrede (posttraumatske rane)
*opekotine
*rane poslije operacije
*dekubitus (ulkusi od dugotrajnog ležanja)
*ulkusi potkolenice
BIOPTRON svjetlosna terapija može se koristiti kao monoterapija i / ili kao dopunska terapija koja podstiče i ubrzava proces zarastanja rana.

Tretman bola ( preporučena dužina tretmana: 4-10 minuta)
BIOPTRON SVJETLOSNA TERAPIJA može se koristiti za tretmane bola u sledećim stanjima:
*reumatologija osteoartritis
*reumatoidni artritis (hronični)
*artroze

- fizikalna terapija: bol u donjem dijelu leđa
bol u ramenu i vratu
sindrom karpalnog tunela
ožiljci
povrede koštano-mišićnog sistema
- sportska medicina: povreda mekih tkiva mišića, tetiva i ligamenata, npr. spazam mišića, uganuća, istegnuća, upala tetiva, pokidani ligamenti i mišići, iščašenja, kontuzije i teniski lakat.

BIOPTRON svjetlosna terapija može se koristiti i kao monoterapija i / ili kao dopunska terapija za tretman bola kod navedenih indikacija.

Zdravlje
Iako je BIOPTRON svjetlosna terapija prije svega usmjerena za lečenje rana i tretman bola, ovu terapiju, takođe možete koristiti da poboljašate opšte zdravstveno stanje. Uživajte u biostimulativnom i relaksirajućem dejstvu BIOPTRON svjetlosti.

VAŽNA NAPOMENA:
BIOPTRON svjetlosna terapija nemože zamijeniti doktora, iako je dokazano da odlično djeluje u kombinaciji sa konvencionalni metodama liječenja. U principu, uvijek je potrebno razgovarati sa doktorom o medicinskom tretmanu. Stoga kompanija BIOPTZRON AG preporučuje da prije upotrebe BIOPTRON svjetlosne terapije konsultujete doktora, da biste bili sigurni da vam odgovara ova vrsta terapije, ili je možda potreban drugačiji medicinski tretman.