OBJAVITE

MT PERFORMANCE STACK

MT PERFORMANCE STACK

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

200 KM

Količina

1

Stanje

Novo

Obnovljen

Jučer, 19:21

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Detaljne informacije

Težina (kg)
x

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
29940922
Broj pregleda
16

MT PERFORMANCE STACKDetaljni opis

UŠTEDA: 50,00 KM
1. VAPOR X5 NEXT GEN 30 SERVIRANJA 
PREWORKOUT
5 U 1 PRE-WORKOUT FORMULA:

1. ULTIMATIVNO NERVNO-ČULNO ISKUSTVO

Vapor X5 Next Gen sadrži unikatnu i snažnu kombinaciju sastojaka za nevjerovatno čulno iskustvo, i preciznu dozu kofeina za najbolje pre-workout iskustvo koje nećete naći ni u jednom drugom proizvodu.

2. EKSPLOZIVNA ENERGIJA I FOKUS

Vapor X5 Next Gen sadrži sve što želite da vas pripremi i za najteže treninge. Precizno doziran prekusor neurotransmitera u kombinaciji sa potentnom količinom kofeina koji će podići nivo energije, povećati fokus i pomoći da savladate i najteže treninge.

3. NAUČNO POTVRĐENI SASTOJCI ZA IZGRADNJU MIŠIĆA

Vapor X5 Next Gen sadrži snažne sastojke za izgradnju mišića (betain i kreatin) koji naučno dokazano potpomažu izgradnju mišićne mase.

4. BOLJE PERFORMANSE I IZDRŽLJIVOST

Kako bi povećali snagu a samim tim i performanse na treningu, MuscleTech-ovi naučnici su u formulu Vapor X5 Next Gen uključili i naučno istraženu dozu beta alanina. Pored njega Vapor X5 Next Gen sadrži i taurin koji također naučno dokazano povećava performanse kod sportova izdržljivosti.

5. POVEĆAVA NITRIČNE OKSIDE ZA INTENZIVAN PUMP

Da bi vam obezbijedio naajveći mogući pump Vapor X5 Next Gen sadrži blend Nitrosigine-a i bobice gloga, osmišljenog tako da poveća nivo nitričnih oksida u plazmi, što dovodi do povećane vazodilatacije i nevjerovatno moćnog pump-a.

2. AMINO BUILD NEXT GEN 30 SERVIRANJA 
INTRAWORKOUT 
Većina BCAA prašaka ili aminokiselina u prahu nisu zasnovani na naučnim istraživanju, niti su napravljeni da povećavaju performanse. MuscleTech® istraživači su bili upoznati s ovim kada su kreirali originalnu AMINO BUILD® formulu i upravo zato su uspjeli da naprave nešto više od proste amino formule. AMINO BUILD je napravljen imajući na umu elitne sportiste, te je formula obogaćena precizno istraženim sastojcima koji omogućavaju vrhunsku performansu - uključujući i velike doze BCAA, precizno istražene doze leucina i betaina koje druge amino formule jednostavno nisu imale.

MuscleTech® istraživači su učinili ovu snažnu aminokiselinsku formulu još boljom! Predstavljamo AMINO BUILD® NEXT GEN! Ova snažna nova formula nadograđuje originalnu AMINO BUILD® formulu sa kompleksom elektrolita i još boljim okusom! Za razliku od drugih nedovoljno doziranih proizvoda koji imaju malo ili nimalo istraživačke podloge kojom bi potvrdili svoje tvrdnje, AMINO BUILD NEXT GEN je potvrđen od strane četiri različite naučne studije koje demonstriraju njegovu sposobnost povećanja mišićne mase, snage i performansi.

3. NITRO-TECH PERFORMANCE 30 SERVIRANJA 

POSTWORKOUT
NITRO-TECH sadrži protein koji potiče prvenstveno od whey protein izolata - jednog od najčistijih izvora proteina na raspolaganju sportistima. On je također poboljšan s najviše proučavanim oblikom kreatina za brži napredak u mišićnoj masi i snazi.

NITRO-TECH sadrži 30 grama proteina, prvenstveno iz whey protein izolata, ultra-filtriranog whey protein koncentrata i hidrolizovanog whey protein izolata, sa samo 2 grama ugljikohidrata i 1,5 grama masti!

DAJE VIŠE SNAGE OD OBIČNOG WHEY PROTEINA

NITRO-TECH sadrži istraživanjem dokazanu dozu 3g kreatinmonohidrata koji će u kombinaciji s proteinom sirutke pomoćida se izgradi više snage od običnog whey proteina. U jednoj studiji, subjekti su uz pomoć kombinacije whey / kreatina uNITRO-TECH-u povećali maksimalan izbačaj na benchu za 34libre, u odnosu na samo 14 libri za subjekte koji su koristili običan whey protein.

GRADI VIŠE MIŠIČA OD OBIČNOG WHEY PROTEINA

Istraživanje sprovedeno i objavljeno u naučnom časopisu pokazuje da su subjekti pomoću osnovne formule uNITRO-TECH-u stekli 8,8 libri čistog mišića za šest sedmica u odnosu na subjekte koji su koristili običan whey protein , koji su stekli 5,1 libri.

UBRZANA DOPREMA AMINOKISELINA NAKON TRENINGA

NITRO-TECH je prvi protein sadrži sve tri ključne slobodne forme aminokiselina alanin, glicin, i taurin:

2G ALANINA

(Kao L-ALANIN, WHEY PROTEIN IZOLATA, i WHEY PROTEIN KONCENTRATA ) Alanin je primarna amino kiselina za proizvodnju glukoze za vrijeme intenzivnog treninga. Suplementiranje sa alaninom poslje treninga može pomoći u borbi protiv oštečenja mišića i promovisanju sinteze proteina.

1G GLICINA

(Kao GLICIN, WHEY PROTEIN IZOLATA, i WHEY PROTEIN KONCENTRATA) GlIcin je aminokiselina koja igra ulogu u formiranju mnogih drugih bioloških spojeva u tijelu, kao što su proteini i kreatin, pa čak podržava i volumizaciju ćelija.

1G TAURINA

Taurin je druga najzastupljenija amino kiselina koja se nalazi umišićima i pomaže u volumizaciji ćelija.