OBJAVITE

[PRODANO] Iso Mass Xtreme Gainer 4,59kg

Iso Mass Xtreme Gainer 4,59kg

Kupac je sakrio artikal


Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

170 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 5 godina

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Brend

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
2991761
Broj pregleda
364

Iso Mass Xtreme Gainer 4,59kgKratki opis

Buducnost gejnera - najkompletniji suplement na trzistu

Detaljni opis

ISO MASS XTREME GAINER


Najkompletniji suplement na trzistu


IsoMass Xtreme Gainer je budućnost gejnera. Sa odnosom ugljenih hidrata i proteina 16:13, IsoMass Xtreme Gainer je osmišljen tako da se dobije mišićna masa bez taloženja masnih naslaga.


IsoMass je napravljen od precizne mešavine 65g time release proteina, kompleksa ugljenih hidrata, 7 tipova brzo reagujućih Kreatina za rast mišića, 4 tipa Glutamina za mišićni oporavak, vitamina i minerala za poboljšanje mentalno telesnih funkcija, mešavine 6 esencijalnih masnih kiselina za pojačavanje umnih sposobnosti, naučno dizajnira ne mešavine 4 tipa nitrikoksid prekursura za unapređenje širenja krvnih sudova, kreatinski prekursor kompleks za povećanje prirodne produkcije kreatina i ezimskih kompleksa za poboljšanje absorpcije. Sve ovo možete naći u IsoMass Xtreme Gainer-u.


Pogledaj NUTRIVNE VRIJEDNOSTI preparata medju slikama ! ! !


Ultimate Nutrition vam sa zadovoljstvom predstavlja Iso Mass Gainer, sa dosada najsavremenijom formulom odnosa ugljenih hidrata i proteina, uz dodatak proslavljenih suplemenata kao što su Kreatin, Glutamin i veoma važna korisna ulja neophodna za zdravo funkcionisanje organizma i spaljivanje masti kao što su EFA, CLA i MCT.

Gainer budućnosti „Iso Mass” u sebi sadrži 16 grama ugljenih hidrata prema 13 grama proteina, što je idealna proporcija za izgradnju mišićne mase bez dobijanja masnih naslaga. „Iso Mass” karakteriše Time release tj. vremensko otpuštanje proteina, što praktično znači neprekidno proteinsko hranjenje vaših mišića tokom dana, takođe i noću kada vaše telo naj više radi na oporavku.
Ovoj formuli se najviše raduju ozbiljni vežbači koji su radi dobijanja kvalitetne mišićne mase nekada morali da ustaju u pola noći kako bi popili svoj “gainer”.
Iso Mass Xtreme Gainer dobitna kombinacija

Proteini koji su u sastavu Iso Mass Xtreme Gainera su iz različitih izvora što se pokazalo kao dobitna kombinacija u preparatima koji kombinuju proteine sa većom količinom ugljenih hidrata. Hidrati koji se nalaze u Iso Mass Xtreme Gaineru potiču iz najkvalitetnijih izvora koji snadbevaju telo neophodnim materijama za obnovu mišićnog glikogena koji se trosi u toku vežbanja, kao i za oporavak i rast mišića. Dobra kombinacija hidrata u najvećoj meri utiče na svežinu kao i dobro raspoloženje u toku teških fizičkih napora. Iso Mass Xtreme

Gainer je u svoj sastav uneo dodatak od čak 7 vrsta brzo reagujućih kreatina za rast mišića, jer njegove dobro poznate karakteristike pomažu delovanju hidrata i amino kiselina. Mišić uz pomoć kreatina dobija energiju za treninge, bolje se oporavlja i uvećava svoju masu. Svaka gainer formula budućnosti u sebi mora da sadrži i Glutamin.

Iso Mass Xtreme Gainer sadrži 4 tipa Glutamina koji igraju važnu ulogu u metabolizmu proteina, uvećanju mišićne mase i oporavku. Tu su takođe i 4 nitrikoksid prekursora, kao i kreatinski prekursor za povećanje prirodne produkcije kreatina i enzimskih kompleksa za povećanje prirodne produkcije kreatina.
Takođe nisu izostavljeni i enzimski kompleksi za poboljšanu apsorbciju. Iso Mass Xtreme Gainer formula sadrzi korisna ulja koja imaju bezbroj korisnih svojstava na celo telo i kompletno sve funkcije organizma, u sportu su poznate kao zaštitnice mišića tokom treninga i pomažu telu da koriste nagomilanu masnoću kao energiju. MCT da je dobar izvor energije koje telo koristi kao gorivo. CLA je najefikasniji sastojak za regulisanje telesne masti i povećanje stečene mišićne mase.
Iso Mass Xtreme Gainer sadrži širok spektar vitamina, antioksidanata i minerala u tragovima koji su neophodni za normalno funkcionisanje organizma kao i dobrog zdravlja.

Dakle sve ono što se može tražiti od jednog gainera nalazi se u Iso Mass Xtreme Gaineru.

Preporuka za korišćenje: 3 merice u pola litre vode ili bezmasnog mleka - 3 puta na dan Sastav na 153 grama: 65 grama proteina, 80 grama ugljanih hidarata, 7 grama masti.
Pakovanje: 4,59 kg