OBJAVITE

Ugaona KOSTARIKA

Ugaona KOSTARIKA

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

1.390 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

16.08.2018 u 22:06

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
29901118
Broj pregleda
382

Ugaona KOSTARIKAUslovi prodaje

UPUTE KUPCIMA
-Kada kupac odabere model proizvoda koji ne mora biti iz našeg proizvodnog asortimana, potrebno je da uz pomoć štof kataloga odabere vrstu i dezen materijala u kome bi se proizvod radio, kao i sve ostale detalje koje bi njegov željeni artikal sadržao (npr. Bonell opruge, val opruge, gurtne, spužva željene gustoće i debljine, određene vrste nogica, točkića, mehanizme itd).
-Po odabiru svega navedenog potrebno je da nas kupac kontaktira kako bismo mogli odrediti cijenu proizvoda.
-Po dobijanju naše ponude, ukoliko se kupac odluči na kupovinu određenog proizvoda potrebno je da potvrdi svoju narudžbu.
Uplatom avansa po dobijenim instrukcijama na žiro račun naše firme u iznosu od 50% narudžba se smatra potvrđenom.

NAPOMENA: Na većini proizvoda kupac može odrediti i svoje željene dimenzije, osim onih koji se rade u serijskoj proizvodnji.
Kupac ima mogućnost u našem prodajnom salonu odabrati već nešto od govotvih proizvoda.

OPŠIRNIJE:
................................................................................Poštovani kupci!...........................................................................................

Uz redovnu serijsku proizvodnju mi radimo i proizvodnju po narudžbi kupca sve do najsitnijih detalja, počev od modela kojeg kupac želi (i koji ne mora biti iz našeg proizvodnog asortimana), zatim dimenzija, funkcija pa do ostalih sastavnih komponenti. I upravo od toga i ovisi cijena određenog proizvoda. Znači drugim riječima, kupac sam sebi diktira cijenu određenog proizvoda odabirom komponenti. Što su sastavne komponente višeg nivoa kvaliteta i cijena gotovog proizvoda će biti viša, i obrnuto, što je niži kvalitet ugradbenih komponenti i cijena je niža. Kvalitet komponenti kupac bira shodno svom planiranom budžetu.

Svjesni smo da se dobar dio kupaca slabo ili gotovo nikako, ne razumije u sastavne komponente ali zato smo mi tu da svakog kupca ponaosob vodimo kroz prodaju, objašnjavamo i prezentujemo segment po segment, kako bi kupac odabrao za sebe što je moguće viši nivo kvaliteta za planirani budžet ili drugim riječima, da za što manje novca dobije što je moguće viši kvalitet proizvoda.
Evo na primjer, u ponudi imamo preko 450 raznih pokrovnih materijla, počev od mebl-štofa po cijeni od nekoliko maraka pa do nekoliko desetina maraka po metru. Imamo raznih vrsta spužvi i ostalih vrsta ogibljenja, bonell opruga, gurtni, val opruga itd. Imamo nogica u cjenovnom rasponu od 0,5 do 30 KM po komadu. Od svega toga ovisi cijena finalnog (gotovog) proizvoda. Tako dva na izgled ista proizvoda mogu imati različitu cijenu po nekoliko desetina, stotina pa čak i hiljada maraka. Najvažnije je da nam je vrlo dobar odnos cijene i kvalitete proizvoda jer imamo zasigurno najjeftinije ugradbene komponente na tržištu.

Kakav nivo kvaliteta vas interesuje, da li nešto luksuznije ili nešto sa jeftinijim komponentama vašeg željenog modela?
Ili ako se ne razumijete dovoljno u namještaj i ako nemate vremena proći kroz ovu našu prezentaciju bilo lično u našem prodajnom objektu, bilo dopisivanjem putem interneta ili čak telefonski (npr.viber) s našim call centrom, onda preporučujemo da nam saopštite koliki vam je planirani budžet pa ćemo vam reći šta možete od ugradbenih komponenti željenog modela i dimenzija dobiti u toj cijeni. I pored toga možete opet odabirati određene komponente ali dosta suženog asortimana. Na primjer, u tom slučaju ne birate štof između svih 450 vrsta i dezena kojih imamo u ponudi, već štof u visini određene cijene kojih možda ima 30-ak različitih dezena.

S ovakvim načinom rada, cilj nam je da svaki kupac kupi za sebe proizvod s kojim će biti, ne zadovaljan 99% ili još i manje kao što je to slučaj prilikom kupovine u tipskim salonskim prodajama, već da bude 100% zadovoljan. I ne samo zadovoljan, već oduševljen našim proizvodom koji će koristiti narednih 15-20 godina koliko je rok trajanja naših proizvoda.

Nakon "saslušane prezentacije" kod nas, nemate nikakvu obavezu prema nama. Čak što više, naučićete nešto novo, naučićete nešto što niste znali o namještaju i lakše ćete kupovati namještaj i na drugim prodajnim mjestima, kako vas nebi nepošteni prodavci i proizvođači cijenama ili na druge načine dovodili u zabludu, što vam u konačnici daje "NEZADOVOLJSTVO KUPLJENIM ZA VAŠ NOVAC".

S poštovanjem.

LONDON NAMJEŠTAJ
BANJA LUKA

Kratki opis

ugaona, kutna garnitura, secija

Detaljni opis

Prodavač nije upisao detaljne informacije