OBJAVITE

Čuvar stoke pastir

Čuvar stoke pastir

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

150 KM

Stanje

Korišteno

Obnovljen

26.07.2018 u 12:44

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
29721925
Broj pregleda
94

Čuvar stoke pastirDetaljni opis

2 x LCD + 2 x LEDPogodno za robusne vrste, dugačke ograde i jaku vegetacijuoptička kontrola (LED) za ogradu i stanje zemlješta dva izlaza izlaze (jaka / slaba)napravljen u Nemačkoj

Izuzetno snažno napajanje za dugačke ograde i tešku vegetaciju. Optička kontrola za ogradu i stanje zemljišta sa dve ograde izlazi.

Uređaji sa mrežnim priključkom (230 Volt) imaju neograničeno trajanje nege i mogu najbolje obezbediti potrebnu energiju kod dugih ograda. Čak i sa većom vegetacijom, i dalje obezbeđuju dovoljno energije za ogradu.

Adaptacija jačine udarca vremenom povećava sigurnost ljudi i životinja sa dodirom za ogradu. Funkcija alarma trajno nadgleda ogradu, pokreće alarm kada se kontinuirano dotiče i usporava sekvencu pulsiranja.

Tehnologija impulsa AGRARO čini ga značajno sigurnijom, energetski efikasnijom i, u slučaju teške vegetacije zbog izuzetno visoke napetosti ograde, mnogo sigurnija u odnosu na konvencionalne uređaje. Proizvedeno prema novom evropskom sigurnosnom standardu EN60335.

Brend:

Serija AGRARO ND odgovara sigurnosnom standardu za energizatore koji je stupio na snagu 01.09.2010. Prema ovom standardu, maksimalna izlazna energija je ograničena na 15 džula. Uređaji između 5 i 15 džula moraju biti opremljeni vremenom odloženim prilagođavanjem jačine udarca izmenjenim opterećenjima i funkcijom alarma. Vremensko odlaganje obezbeđuje dovoljno dugo vrijeme sigurnosti kako bi se omogućilo pravovremeno uklanjanje sa ograde.

Prikaz izlaznog napona u kilovolti. Na taj način se mogu otkriti najmanja promjena u stanju ograde.

Prikaz zemaljskog napona u kilovolti. Što je niža prikazana vrijednost, bolje je uzemljenje uređaja.

Dvobarvna LED trepćuća svetla podržavaju odgovarajuću vrednost LCD displeja.

Zeleno treperi = prikazana vrednost je u redu

Crveno svetlo = vrednost ne ispunjava minimalne zahteve. Eliminišite defekt!