OBJAVITE

Čuvar stoke pastir

Čuvar stoke pastir

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

130 KM

Stanje

Korišteno

Obnovljen

Prije 5 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
29721925
Broj pregleda
10

Čuvar stoke pastirDetaljni opis

2 x LCD + 2 x LEDPogodno za robusne vrste, dugačke ograde i jaku vegetacijuoptička kontrola (LED) za ogradu i stanje zemlješta dva izlaza izlaze (jaka / slaba)napravljen u Nemačkoj

Izuzetno snažno napajanje za dugačke ograde i tešku vegetaciju. Optička kontrola za ogradu i stanje zemljišta sa dve ograde izlazi.

Uređaji sa mrežnim priključkom (230 Volt) imaju neograničeno trajanje nege i mogu najbolje obezbediti potrebnu energiju kod dugih ograda. Čak i sa većom vegetacijom, i dalje obezbeđuju dovoljno energije za ogradu.

Adaptacija jačine udarca vremenom povećava sigurnost ljudi i životinja sa dodirom za ogradu. Funkcija alarma trajno nadgleda ogradu, pokreće alarm kada se kontinuirano dotiče i usporava sekvencu pulsiranja.

Tehnologija impulsa AGRARO čini ga značajno sigurnijom, energetski efikasnijom i, u slučaju teške vegetacije zbog izuzetno visoke napetosti ograde, mnogo sigurnija u odnosu na konvencionalne uređaje. Proizvedeno prema novom evropskom sigurnosnom standardu EN60335.

Brend:

Serija AGRARO ND odgovara sigurnosnom standardu za energizatore koji je stupio na snagu 01.09.2010. Prema ovom standardu, maksimalna izlazna energija je ograničena na 15 džula. Uređaji između 5 i 15 džula moraju biti opremljeni vremenom odloženim prilagođavanjem jačine udarca izmenjenim opterećenjima i funkcijom alarma. Vremensko odlaganje obezbeđuje dovoljno dugo vrijeme sigurnosti kako bi se omogućilo pravovremeno uklanjanje sa ograde.

Prikaz izlaznog napona u kilovolti. Na taj način se mogu otkriti najmanja promjena u stanju ograde.

Prikaz zemaljskog napona u kilovolti. Što je niža prikazana vrijednost, bolje je uzemljenje uređaja.

Dvobarvna LED trepćuća svetla podržavaju odgovarajuću vrednost LCD displeja.

Zeleno treperi = prikazana vrednost je u redu

Crveno svetlo = vrednost ne ispunjava minimalne zahteve. Eliminišite defekt!