OBJAVITE

PARKOVSKO NAVODNJAVANJE AUTOMATSKIM HUNTER SISTEMOM

PARKOVSKO NAVODNJAVANJE AUTOMATSKIM HUNTER® SISTEMOM

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

Po dogovoru

Stanje

Novo

Obnovljen

Prije 27 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
29721627
Broj pregleda
99

PARKOVSKO NAVODNJAVANJE AUTOMATSKIM HUNTER® SISTEMOMKratki opis

Hunter sistem za navodnjavanje travnjaka, parkova i drugih javnih površina, za sve tipove sportskih terena uključujući fudbalske terene kao i terene za tenis i golf

Detaljni opis

Automatski sistem navodnjavanja pružit će Vam udobnost automatizacijom i sigurnost pravovremenog i kvalitetnog zalijevanja žednih, zelenih površina, bilo da se radi o zalijevanju vašeg travnjaka, uređene bašte ili održavanju sportskih terena.

Pružamo potpunu uslugu po principu ključ u ruke, koja uključuje savjetovanje, projektovanje i ugradnju pop-up sistema za navodnjavanje, prilagođenu vašim željama i zahtjevima.

Izrada pametnih sistema navodnjavanja sa ET senzorima koji prilagodjavaju količinu vode za zalijevanje u skladu sa vremenskim uslovima.

Takođe, pružamo uslugu servisiranja i godišnjeg održavanja pop-up sistema za navodnjavanje zelenih površina (proljetno puštanje u rad i jesenje zatvaranje).

U zavisnosti od veličine i složenosti sistema, prosječno vrijeme ugradnje je 2-5 dana.

Rasprskivači su ukopani u nivou vašeg travnjaka. Napajaju se preko crijevnih sistema skrivenih ispod površine zemlje i izlaze samo za vrijeme zalijevanja, koje je automatizovano na osnovu predhodno definisanih parametara. Nakon uspješno obavljenog prskanja travnjaka, raspršivači se vraćaju u travnjak i ne smetaju košenju i drugim aktivnostima.

Mi smo specijalizovani i certificirani od strane Huntera za sisteme za navodnjavanje travnjaka, parkova i drugih javnih površina, za sve tipove sportskih terena uključujući fudbalske terene kao i terene za tenis i golf. Obučeni smo za projektovanje pop-up sistema za navodnjavanje, planiranje i implementaciju sistema na raznim tipovima površina. 

https://www.youtube.com/watch?v=cd3VrIfbjDs

Za sve potrebne informacije i savjete stojimo na raspolaganju! Možete nam se obratiti putem e-maila: navodnjavanje.sarajevo@gmail.com ili putem tel. 062/751-210 ; 061/546-300.

Putem naše fb stranice možete pratiti dešavanja i aktivnosti koja se tiču navodnjavanja:

https://www.facebook.com/navodnjavanje.sarajevo/