OBJAVITE

VIBRACIONO SITO VIBROSITO

VIBRACIONO SITO VIBROSITO

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

Po dogovoru

Stanje

Novo

Obnovljen

17.04.2018 u 16:30

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
29377651
Broj pregleda
160

VIBRACIONO SITO VIBROSITOKratki opis

www.vibratech.ba

Detaljni opis

Proizvodnja i prodaja vibracionih sita za gradiranje rasipnog materijala.

Vibraciona sita VIBRATECH velike frekvencije i male amplitude kretanja su najbolji izbor za postizanje vrhunskog kvaliteta prosijavanja i visoke produktivnosti.

Vibraciona sita se izrađuju prema unaprijed određenim kataloškim dimenzijama i tehničkim specifikacijama uz mogućnost prilagođavanja zahtjevu korisnika prema namjeni i prostoru raspoloživom za ugradnju.

Broj etaža (mreža za prosijavanje) zavisi od namjene vibracionog sita te u vezi sa time na sito ugrađuju čelične rešetkaste mreže, preforirane ploče, poliuretanske i/ ili gumene mreže sa različitim sistemima učvršćivanja.

Bočne stranice sita su ukrućune čeličnom konstrukcijom nosaća etaža i kučištem osovine sa pripadajućim dijelovima.

Na vibraciono sito se ugrađuju posebni ležajevi otporni na vibracije čije se podmazivanje vrši korištenjem masti.

Pogonski motor je postavljen na nosač koji omogućava jednostavno i brzo zatezanje remenova. Sistem V - remenova i remenica omogućava prenos sa pogonskog motora do osovine u isto vrijeme čineći mogućim podešavanje brzine rotacije i frekvencije vibracija.

Veza između konstrukcije sita i kontrašasije na koju se oslanja ostvaruje se preko amortizea izrađenog od gume. Tradicionalno oslanjanje pomoću helikoidalnih opruga osigurava maksimalan otpor vibracijama sita u odnosu na postolje.

Usipni koš - sedlo na koji se doprema materijal vibracionog sita je ojačan HARDOX limom te sa sa njega vrši prihvatanje i raspodjela materijala na mreže sita na taj način izbjegavajući naglo trošenje mreža u tački dopreme.

Za više informacija o vibracionim sitima ili ostalim proizvodima iz našeg programa posjetite www.vibratech.ba ili nas kontaktirajte.


www.vibratech.ba

"Vibratech" d.o.o.
Bosnia and Herzegovina
71 300 Visoko
Naselje Čekrekčije bb

t: +387 32 735 575
f: +387 32 736 877
e1: vibratech@bih.net.ba
e2: vibratechbih@gmail.com