OBJAVITE

BLINDIRANA BLINDO ULAZNA PROTIVPROVALNA VRATA MAK

BLINDIRANA BLINDO ULAZNA PROTIVPROVALNA VRATA MAK

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

1.000 KM

Stanje

Novo

Obnovljen

30.04.2021 u 23:02

Detaljne informacije

Vrsta
Ulazna
Blindo/Protuprovalna
Limena
Špijunka

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
29354256
Obnovljen
30.04.2021 u 23:02
Broj pregleda
30657

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

BLINDIRANA BLINDO ULAZNA PROTIVPROVALNA VRATA MAKUslovi prodaje

- Mogućnost dostave i ugradnje blindiranih vrata na bilo koje mjesto teretorije BiH i izvan teretorije BiH
- Mogučnost servisa i otvaranja naših vrata 24 sata u sedmici
- Garancija 2 godine na vrata i mehanizme u vratima

Kratki opis

Proizvodnja i ugradnja vrata po mjeri. Kontakt telefon 063 035 552

Detaljni opis

 

Blindirana vrata su najvažniji  sigurnosni element za dom.

Vrata štite dom od spoljnog sveta. Mi provodimo i provjeravamo svaku pojedinu fazu proizvodnje tako da svaka  vrata  udovoljavaju najstrožim standardima kvalitete, trajnosti i pouzdanosti.
Mi surađujemo s vodećim Italijanskim i evropskim tijelima sto nam daje veću ocjenu u kvalitetu naših vrata.

 

Imajte na umu da je ekonomska vrijednost koju dajete sigurnosnim vratima ista onoj koju bi dali za sigurnost i zaštitu Vaših najbližih i Vaše privatnosti.

 

 
U cijenu vrata uračunata je ugradnja vrata i fina obrada špaleta. Ako su Vaša vrata standardnih dimezija, rok isporuke je 72 sata.


 

Birajte vrata sa većom klasom protuprovalnosti jer to znači veću otpornost na provalu te bolju zvučnu i toplotnu izolaciju.

 

 
Vrata su IV klasa što znaći da  kvalitetu vrata proizvođač  dokazuje certifikatom.

Klasa IV
Lopovi mogu samo bravu blokirati, ali ne mogu otvoriti vrata. Stručnjaci koji su ocijenjivali vrata dali su im  efikasan listi protiv, čekića i macola, sjekira i prijenosnih alata sa baterijama kao što su bušilice i  brusilice.

Klasa zaštite je certifikovana prema normi EN1303: 2015, pokazuje stepen sigurnosti, zaštite od provale na prozorima i vratima.

 

 


Vrata su V klasa što znaći da vrata nude vrhunsku sigurnost i kvalitet.

Klasa 5 može podnijeti jači pokušaj provale upotrebom električnih alata, poput bušilica, nožnih testera, sabljastih pila i kutnih brusilica, sa širim rasponom metoda napada i stvaranjem više buke. Vrata imaju dvije odvojene brave sto zadaje dupli posao provalniku. Klasa zaštite je certifikovana prema normi EN1303: 2015, pokazuje stepen sigurnosti, zaštite od provale na prozorima i vratima.

 

 

Vanjska vrata za kuću podložna su raznim uticajima!

S obzirom da su sama vanjska vrata za kuću izložena brojnim spoljnim uticajima, sasvim je izvjesno da će vremenom doći do pojave deformiteta i kondeza. Metal ima osobinu odličnog provodnika toplote sto ga cini odlicnim mjestom za pojavu kondeza prilkom velikih razlika u temperaturi unutra i vani. Deformitete koji nastaju zbog velike razlike u temperaturi sa jedne i sa druge strane vrata nemoguće je izbjeći. Najprije treba da se vodi računa o namjeni objekta i njegovim karakteristikama. Da li je to stambena ili poslovna građevina, kakav je sistem grijanja (zbog deformiteta), u kojoj sredini se nalazi (zbog vlažnosti vazduha) i postoje li povećani sigurnosni i drugi faktori. Postoji procedura koja se mora ispoštovati prilikom proizvodnje takvih vrata. Treba odraditi i prekinuti toplotni most u štokovima vrata, zatim obezbjediti minimalnu toplotnu izolaciju od 20 cm u krilu i za kraj vrata moraju imati duplo dihtovanje na krilu i na štoku jer protok zraka se ne moze sprijeciti u potpunosti ali moze se svesti na minimum. Tek nakon što vrata ispune sve funkcionalne kvalitete i potrebe, treba da se obrati pažnja na dizajn i izgled, odnosno kako će se vrata uklopiti u ostatak vanjskog izgleda vašeg doma!

 


 

Zašto da odaberete naša sigurnosna vrata?

Ovde ste sve u principu pročitali što treba da znate pri odabiru sigurnosnih vrata. U zaključku dodajemo samo jednu stvar
- Budite pažljivi i ne padajte na sve vrste trikova prevaranta koji, u vidu blindiranih vrata, pokušavaju da prodaju obična limena, čelična vrata i daju im nepostojeće kvalitete. Ovo je prilično uobičajan pristup prodavača za realizaciju njihovih proizvoda

- Oni ga nazivaju marketing potezom koji u stvarnosti nije ništa drugo nego jednostavna obmana. Pri kupovini sigurnosnih vrata pitajte prodavča za certifikat proizvođača u kojem možete pročitati sve karakteristike proizvoda koji ste odabrali. Mi imamo certifikate za klasu 3 i klasu 4 protivprovalnosti.
Mi vršimo proizvodnju i prodaju, tako da kod nas mozete pogedati čitav proces proizvodnje sigurnosnih vrata od početka do kraja.

Ako niste jos odlučili koj su najbolja blindirana vrata za Vas, javite se slobodno za telefonski savjet ili nas posjetite u sjedištu. Uvijek smo sretni upoznat nove ljude i izraditi nove projekte!

UZ SVE TO DAJEMO VAM 2 GODINE GARANCIJE!
SERVIS 24/7 U GARANTOM I VAN GARANTNOM ROKU!


Kontakt telefon:
063 035 552
063 035 555
063 035 554

Email: makblindovrata.com
Adresa: Begluk 32 Hrasnica

Radno vrijeme od 07:30 do 20:00

 

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.