OBJAVITE

Posao i prijem još 10 novih saradnika u TEAM

Posao i prijem još 10 novih saradnika u TEAM

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 5 dana

Detaljne informacije

Radno vrijeme
možete raditi kad god to Vama odgovara
Potrebna znanja i vještine
Poznavanje rada na računaru, osnove eng. jezika
Broj izvršitelja
Ostalo
Lokacija
620 N 48th, Suite 104 Lincoln, NE 68504 USA
Nudimo
besplatnu registraciju, članstvo, kurs za učenje
Opis radnog mjesta
Internet Marketing Services, Partnerski Program
Vrsta zaposlenja
Posao na neodređeno
O poslodavcu
Carson Services, Inc.
Rok za prijavu
25. 05. 2018.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
29199466
Broj pregleda
1713

Posao i prijem još 10 novih saradnika u TEAMKratki opis

Nudimo Vam posao koji možete raditi i kao stalan ili kao povremeni.

Detaljni opis

 

PONUDA ZA ZAPOSLENJE

U toku je prijem novih saradnika u TEAM (10 - deset) za obuku i posao u američkoj korporaciji  Carson Services, Inc.Raditi za dotičnu korporaciju jeste skoro kao da radim i za moju, zašto kažem kao moju? Iz razloga jer se tako i treba ophoditi prema njoj kako biste uspjeli u poslu. Jednostavno rečeno ponašajte se kao da je to vaše, jer to ustvari možete, opet iz razloga toga što korporacija ne radi po piramidalnoj šemi. Toga jednostavno u ovom poslu kod nas nema! Nema iz razloga što se korporacija finansira iz drugih izvora prihoda, a najvažnije je ako vi imate saradnika, taj saradnik može imati veće prihode od Vas ako on radi više nego Vi. Ako želite raditi timski, postoje pravila koja Vam omogućavaju uspjeh, iz toga razloga trebate raditi po korporacijskim pravilima i treba znati da USPJEH NE DOLAZI PREKO NOĆI, a tako je u svakom legalnom i uspješnom poslu. Samim time što korporacija ima svoje proizvode članstvo u korporaciji će Vam biti besplatno, što je velika prednost. Onda je ovo prava prilika da počenete sa nama, te se besplatno registrujete i obučite i pokrenite još jedan svoj vlastiti biznis. Američka korporacija Carson Services, Inc. ili Strong Future International (SFI),pruža priliku za zaposlenje i traži nove saradnike iz cijelog svijeta u više od 210 država, putem partnerskog programa. Svako će imati priliku da postane i šampion svoje države i šampion u svojoj klasi saradnika koji su počeli isti dan kada i Vi. Također sve se da naučiti uz pomoć tima, odnosno mene i mojih kolega.

Ako ste zaista ozbiljna osoba, sada ste na pravom mjestu, a priliku dobijate odmah (kada se registrujete Vas prvi radni dan je počeo) naravno ako ispunjavate tražene uslove. Ovo je siguran dugoročan posao, zarada i isplata zarađenog, a ona ce zavisiti upravo od Vašeg zalaganja i Vaše snalažljivosti. Ne plaća se nikakva članarina, kurs ili tome slično sve to dobijate "besplatno", obuka kako da naučite raditi posao i svi potrebni alati su obezbjeđeni od strane naše korporacije potpuno "besplatno". Možda baš Vi radeći sa nama naučite Internet Marketing Services i obezbjedite sebi i svojim budućim generacijama sigurnu budućnost. Ukoliko ste osoba koja ima smisla za biznis ovde cete to moći i sami pokrenuti, ukoliko imate velike ambicije, uporni ste, inteligentni, maštoviti, volite informatiku i poznajete rad na računaru, volite timski posao, željeli ste baš Vi da postanete lider ili šampion, volite raditi sa ljudima i komunicirati širom svijeta a pored toga znate i engleski jezik, onda imate velike prednosti da napredujete u poslu i budete dio našeg najjačeg Balkan tima i jednog od najuspješnijih u korporaciji. Za još detaljnijih informacija o samoj registraciji i daljim koracima pošaljite mi privatnu poruku. Svi zainteresovani kandidati spremni na obuku neka se jave u inbox za dalje korake.

     OGLAS ZA POSAO

Uslovi su:

- poznavanje rada na računaru (informatike);

- osnovno znanje engleskog jezika;

- osoba koja želi da se registruje mora biti po zakonima svoje države punoljetna (kod nas 18+ godina);

- internet konekcija. 


Obezbjeđeno Vam je:

 • Besplatna registracija
  - Besplatna obuka/trening, online podrška
  - Besplatno obezbjeđeni svi potrebni internet alati od kompanije
 •  Pravimo zajedno Vaš website za posao
  - Sami kreirate svoje radno okruženje
  - U toku i nakon obuke gradite svoj tim saradnika
  - Nakon obuke i tokom obuke sami možete pokrenuti svoj online biznis
  - Sve to možete imati bez ikakvih početnih ulaganja, odnosno uz minimalna ulaganja možete mnogo brže napredovati (smatrajte to kao početni kapital bez koga ni jedan ozbiljan biznis ne može da uspješno startuje) a u ovom slučaju to je Vaš biznis!


Želim ovom prilikom dakle da Vam ponudim jedan posao koji možete raditi i kao stalan ili kao povremeni.To zapravo znači da vremenom možete raditi uz stalne prihode ili dodatne prihode. Ako imate računar, tablet, smartphone (laptop,desktop) i internet konekciju Vi zapravo imate uslove da obavljate posao koji Vam nudim. Posao koji Vam nudim zahtijeva online vezu, a ako imate sve gore navedeno, već ste 95% u poslu.Šta je onih 5%? Tih 5% je Vaša odluka, volja, želja da radite jer posao je zaista ozbiljan i kao takav zahtijeva i ozbiljan pristup. Najvažnije u poslu je što nije varijanta da ćete se obogatiti preko noći, ili dva sata ili slično, nego je dugoročan posao koji se svakodnevno radi i na osnovu Vašeg rada, doprinosa, zalaganja bićete i nagrađeni. Radno vrijeme ne postoji, možete raditi kad god to Vama odgovara. Da li ćete provesti za računarom 1 sat, 2 sata ili 8 sati, niko Vam ništa neće ni reći, ni zamjeriti, ni kazniti, na Vama je koliko ćete vremena provesti u radu. Ali je fer prema svima onoliko koliko si se trudio i radio toliko ćeš brzo napredovati i naravno zaraditi. Kako čitav sistem funkcioniše, teško se može objasniti u nekoliko rečenica, jer načina da zaradite ima mnogo. Na Vama je da izaberete koji Vam je način najbolji ili u kojem se najbolje snalazite. Pošto bi ovaj posao bio novina, ne brinite, niste sami. Ja i moje kolege, učinićemo sve da Vi ovaj posao razumijete. Ovaj posao je takav da se uveliko RAZLIKUJE od drugih sistema u online poslovanju, pa se dešava da takvi pokušavaju da kopiraju nas a što se na kraju ispostavi kao uzaludna misija. Pridruži se ako si spreman/a u TEAM (TEAM EMPIRE AND MANAGE). Budi dio velike porodice uspješnih ljudi širom svijeta. Radujem se našoj budućoj saradnji u Carson Services, Inc.

“The best way to build a highly successful business in Carson Services, Inc. - SFI is to help those in your team become successful.”