OBJAVITE

Golden Software Grapher 12

Golden Software Grapher 12

Kategorija

Osnovne informacije

Cijena

570 KM

Količina

1

Stanje

Korišteno

Obnovljen

Prije 9 dana

OLX brza dostava

ZAPOČNI NARUDŽBU

Stanje artikla

100% testirano.

Zamjena

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal.

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
28604211
Broj pregleda
61

Golden Software Grapher 12Uslovi prodaje

Želio bi napomenuti zainteresovane kupce da ne nude zamjenske ponude za artikle na kojima nisam naveo da pristajem na zamjenu. Hvala na razumijevanju...

Kratki opis

Golden Software Grapher 12 za statističare, inženjere i poslovne praktičare. Za više informacija o ovom softveru preporučujem da pročitate detaljan opis.

Detaljni opis

Golden Software Grapher 12


Ovo je naziv jedne efikasne i profesionalne aplikacije je da nacrtate grafičke tipove. Kao što znate, najbolji način za prenos koncepta i podataka je korištenje vizuelnih i grafičkih slika. Softver koji Vam nudim je u mogućnosti pripremiti Vam najljepše i najdjelotvornije karte u kratkom vremenu. Kao što ime sugeriše, da ćete imati posla s jednim od najboljih softvera za karte! U cilju pružanja statističkih podataka, izračunavanja različitih vrijednosti u odnosu na postotke, i ... Jesu li, ako postoje, uvjerljivi i razumljivi da se prikažu u grafičkim grafikonima.

Golden Software Grapher je idealno sredstvo za statističare, inženjere i poslovne praktičare koji mogu da kreiraju grafičke karte u različitim oblicima. Sa ovim softverom, možete dizajnirati i objaviti najbolje grafikone sa veoma visokim utjecajima na veoma jednostavan i brz način.

Vizualizirajte podatke


Prikažite svoje podatke u najboljem mogućem roku. Grapher nudi visoko kvalitetne grafičke alate kako biste maksimalno iskoristili svoje podatke. Grapher pruža više od 70 različitih 2D i 3D grafičkih mogućnosti za najbolje prikazivanje vaših podataka.

Analizirajte podataka


Ne propustite nikakvu priliku. Vaši podaci mogu sakriti vrijedne informacije. Koristite široke analize grafikona, alata i statističkih karakteristika Graphera da biste identifikovali trendove, pronašli nove uvide i pronašli mogućnosti. Grapher pruža sveobuhvatan pregled vaših podataka.

Saopštenje rezultata

Grapherov širok izbor grafičkih tipova i nebrojene opcije prilagođavanja omogućavaju Vam da saopštite svoje složene ideje u formatu koje će Vaša publika lahko razumjeti. Neka Vaši podaci jednako govore sa Graferom.

Pouzdano rješenje


Graferu vjeruju hiljade naučnika, inženjera i poslovnih stručnjaka širom svijeta. Iskusite Graphera za sebe i pogledajte zašto toliko ljudi veruje Grapheru da prikaže svoje podatke.

Kreirajte profesionalne grafikone


Brzo kreirajte zapanjujuće i informativne 2D i 3D grafikone. Izaberite više od 70 različitih tipova grafikona i prenesite svoju poruku bilo kojoj publici sa Grapherovim opsežnim grafičkim sposobnostima.

Predstavljanje podataka u najboljem slučaju


Kontrolišite svaki aspekt Vašeg plana do najmanjih detalja. Grapherove opsežne mogućnosti prilagođavanja omogućavaju Vam da prenesete složene ideje na način koji je jednostavan za razumijevanje. Grapher prikazuje Vaše podatke u najboljem slučaju.

Postizanje dubljeg uvida

Provjerite donosene odluke s Grapherom. Otkrijte nove mogućnosti i trendove koji se kriju u Vašim podacima pomoću Grapherovih statističkih alata. Dodajte prilagođene ili unaprijed definisane krivulje prikaza, šifre pogrešaka ili izračunajte statističke podatke o sirovim podacima radi temeljitog razumijevanja osnovnog trenda.

Kompletna kompatibilnost


Neprekidno vizualizuje i analizira podatke iz više izvora. Grapher prirodno očitava brojne formate datoteka uključujući ACCDB, DBF i XLSX. Grapher takođe podržava najpopularnije oblike izvoza. S lahkoćom upravljajte svojim podacima u Grapheru.

Sarađujte s povjerenjem

Brzo podijelite svoje grafikone sa kolegama, zainteresovanim stranama i klijentima. Dobijte grafikone za štampane publikacije izvozom u visokokvalitetnim formatima kao što su PDF ili TIFF ili dijelite svoj posao online izvozom u PNG ili SVG formatu. Alternativno, Grapher olakšava umetanje dijagrama u alate prezentacije kao što su Microsoft Word ili PowerPoint sa jednostavnim opcijama Copy i Paste.

Preuzimanje lično ili šaljem putem (BH brze pošte ili Premium dostave putem OLX-a).
Navedene troškove poštarine snosi kupac.

Isporuku navedenog softvera vršim na fizičkom mediju (DVD-R/CD).

Stvarna cijena na glavnom sajtu: 489$=767.09KM.

Kod mene možete naručiti navedeni softver po pristupačnijoj cijeni od: 570KM uz veliku uštedu u iznosu od: 197KM.


Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je predmet ove prodaje original.
Svjestan sam da je prodaja kopiranog sadržaja kažnjiva po zakonu i spreman sam da prihvatim posljedice i prosljeđivanje mojih podataka organima gonjenja ukoliko se dokaže da je predmet moje prodaje kopija originala.