OBJAVITE

Posao - Tajni kupac

Posao - Tajni kupac

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 27 dana

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Posao
Datum objave
OLX ID
28257756
Obnovljen
Prije 27 dana
Broj pregleda
6750

Posao - Tajni kupacDetaljni opis

Ukoliko imate slobodnog vremena, potreban vam je dodatni novac i znate engleski jezik (ili imate nekog da vam pomogne pri prevodu) pošaljite mi porukom ovde vašu e-mail adresu da vam pošaljem link za prijavu (OLX ne dozvoljava linkove u samom oglasu).

 
Radi se o internacionalnoj firmi koja zapošljava tajne kupce po potrebi. Nema puno poslova za naše prostore ali se desi da imaju i po 2-3. Oni će vam slati poslove na e-mail. Ali možete i sami provjeriti. Samo treba da otvorite sajt, da provjerite na tabli ima li posao za vašu zemlju ili grad i da se prijavite. Možete se prijaviti i za poslove u drugim zemjama ili gradovima ako tamo putujete u trenutku kada je posao aktivan (obično bude aktivan mjesec - dva ako se neko ne prijavi, onda odmah nestaje sa table slobodnih poslova).
Vi birate datum i vrijeme kada možete obaviti posao.
 
Za to vam je potreban engleski jer je sajt na engleskom jeziku. Opis zadatka i procedure kao i upitnik koji popunite na kraju je na engleskom jeziku.
 
Za neke treba 10 min posla i još da se popuni upitnik a za neke 2-3 sata. Od toga zavisi novac koji dobijete, može biti 50$ ili 5$. 
 
Ukoliko uradite sve po zadatku, novac se uplaćuje narednog mjeseca na vaš račun u banci (morate imati neki devizni račun na koji vam mogu poslati dolare) ili na Paypal.