OBJAVITE

Reparacija baterija za aku alat, Servis za baterije

Reparacija baterija za aku alat, Servis za baterije

Kategorija

Osnovne informacije

Obnovljen

Prije 6 dana

Ostale informacije

Vrsta oglasa
Prodaja
Datum objave
OLX ID
2793564
Obnovljen
Prije 6 dana
Broj pregleda
176079

Reparacija baterija za aku alat, Servis za baterijeKratki opis

REPARACIJA BATERIJA ZA AKU ALAT, ALATE, BOSCH, MAKITA, DEWALT

Detaljni opis

Reparacija baterija za aku alate je u zadnje vrijeme jedini finansijski opravdan način obnavljanja baterija za aku alate. Svjedoci smo raznih ponuda, raznih dobavljača, online trgovina i sl koji nude dalekoistočne proizvode sumljivog kvaliteta. Mi vam nudimo reparaciju baterija i to zamjenu čitavog sklopa, tj zamjenu svih baterijskih uložaka a ne samo baterijskih uložaka koji su u kratkom spoju ili u prekidu. Ćelije kojim radimo reparaciju su vrhunske ćelije velikih svjetskih proizvođača kao što su Panasonic, Sanyo, Sony, Samsung itd.
Na svoje proizvode nudimo garanciju tako da netrebate da sumljate u našu kvalitetu jer je jednogodišnja garancija dovoljan period da se uvjerite u kvalitet naših proizvoda. Pored vrhunskih baterija za sklapanje jednog sklopa baterija koristimo i vrhunske spojne limove kao i vrhunske uređaje za tačkasto zavarivanje.
Poslije sklapanja i zavarivanja baterijskih ćelija vršimo formiranje baterijskih sklopova na profesionalnim analizerima tipa Cadex i poslije tih testova i početnog formiranja sklopa baterije su spremne za višegodišnje korištenje.
Gledajući cijene novih originalnih baterija i repariranih baterija, reparirane baterije su najmanje 50% jeftinije od novih originalnih baterija. Kvalitet repariranih baterija u odnosu na kvaliet originalnih baterija ne zaostaje, cak reparirana baterija zna cesto biti za 40% jača i kvalitetnija od originala.
Na tržištu postoje razne verzije akumulatorskih alata pa tako i razne verzije baterijskih sklopova te vas molimo da nam se obratite za detaljna objesnjenja po pitanju cijena i snage baterija za vaš aku alat.
Za sve informacije obratite se na telefon
061 148 372

Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.